הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה שורף שומן באמת עוזר ואפקטיבי ! גם לא מהארץ אני מזמין מחול .

osherlugasi48

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אני בן 17 וחצי , התחלתי חיטוב לא מזמן אני לוקח קפאין אוכל סבבה והכול אבל הייתי רוצה לקבל עוד טיפה עזרה בשריפת השומנים לקיץ ואשמח להמלצות עם שורפי שומנים מתקדמים וכדומה , בעיקר שמעתי שCLA מאוד טוב לקחת עם ארוחה שהוא מפזר את השומנים וכדומה אם כן אז יש למישו חברה להמליץ של CLA אני מאוד אשמח .

תודה לעוזרים !

שום דבר חוקי לא יעיל חוץ מקפאין שהוא גם לא שורף שומן אלא מביא לך מרץ לזוז יותר = אתה שורף בסופו של יום יותר קלוריות. CLA לא יעיל לאיבוד שומן.

• פותח/ת השרשור
אז למה הוא יעיל ? לפי מה שהבנתי הוא מועיל בהורדת שומן בטני והעלת במסת השריר ,זה לא נכון ?

---------- התגובה התווספה ב 11:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:27 ----------

סליחה על הדאבל אבל זה לא הגיוני שכל השורפי שומן שיש בשוק שום דבר מהם לא עובד אני לא רוצה לרדת ל5 אחוז שומן להתחטב טוב וזהו אין דבר שיוכל לעזור לי ?

לא, אין שום דבר חוקי שיכול לעזור לך. אתה רוצה תירוץ למה לך לבזבז כסף על כדורי קמח, אז לך תקנה כמה ותחזור ותספר לנו כמה זה עזר לך.

אז למה הוא יעיל ? לפי מה שהבנתי הוא מועיל בהורדת שומן בטני והעלת במסת השריר ,זה לא נכון ?

---------- התגובה התווספה ב 11:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:27 ----------

סליחה על הדאבל אבל זה לא הגיוני שכל השורפי שומן שיש בשוק שום דבר מהם לא עובד אני לא רוצה לרדת ל5 אחוז שומן להתחטב טוב וזהו אין דבר שיוכל לעזור לי ?

לא נראה לי שאתה יודע מה זה 5% שומן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית