הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ CPK גבוה אצל כל מתאמן או ספורטאי מתקדם?

יהודה

משתמש מתחיל
46
0
נק' מוניטין:
-155
46
0
שלום, שוב אני והבעיות שלי, עשיתי שוב בדיקות דם ושוב הייתה חריגה אמנם לא כמו הפעם הקודמת אולם בכל זאת, המדאיגה שבהם היא הCPK שיצא לי ממש גבוה, אתם כבר מכירים את האימונים שלי-דפוקים מהיסוד וזאת כי אינני מוכן לוותר על האירובי (שמטרתו היא לאו דווקא שריפת שומנים) והוא מתנגש לי עם כח, אז האימון ארוך, בכל אופן האם זה קשור לרמת הCPK הגבוהה, מה הגוף שלי -לפי הבדיקה- פאקין שורף שריר ובכמויות, מה לעשות רבותי?, אחרי הכל אנו מנסים לשפר את הבריאות באימונים(בין היתר) וזה מראה ההפך, הבאתי את החריגות למי שמבין, ושוב האם אצל כל ספורטאי יש CPK גבוה, כי אני מאמין שאני לא היחיד שהאימונים שלו כ"כ ארוכים, מה יכול להיות הגורמים לCPK גבוה?
GOT (AST) עומד על 70.

CPK עומד על 2672.

RBC עומד על 4.66

HB עומד על 13.6

HCT עומד על 40.3

LUC עומד על 4.3

BASO עומד על 0.0

MACRO עומד על 0.1

MICRO עומד על 0.5

HYPO עומד על 0.2

PLT עומד על 171

אני מקפיד על בריאותי, מרבית האימון שלי מוקדש ללב ריאה ולמעט חלבון אינני נוטל כלום, אני רץ 4-5 פעמים בשבוע 15 ק"מ, ו5 אימוני כח בשבוע, לפי מה ששמעתי בקרב מתאמנים 5 אימוני כח בשבוע זה לא יותר מדי, בכל אופן אני מוכן לשנות אותם ולהפחיתם -במידה והם הגורמים לחריגות- אני מאמין שאני לא היחיד שרץ כ"כ הרבה , אני מכיר הרבה אנשים שרצים אף יותר מזה, ההבדל ביני לבינם שאני עושה אח"כ כח, מה הפיטרון? איך אפשר להפריט את האימונים(כח ואירובי)-להוריד כח? כי על האירובי אינני מוותר, והאם זה מה שיועיל?
תודה מראש

הגבתי לך לא פעם אחת כבר מה לעשות איך לעשות וכמה לעשות, אתה הולך ראש בקיר תמשיך ללכת ותראה את התוצאות בהמשך בבדיקות דם בפרמטרים אחרים ולא רק ב CPK.

חחחחחחחחחחח יא נמושה, יצא לי 7400, אני מלך ה-CPK של הפורום 🤩👑😆

בכל מקרה ממה שהבנתי הדברים היחידים שאתה יכול לעשות זה להוריד את העצימות של האימונים (וברור שזה לא יקרה), או שתנסה לא להתאמן כמה ימים לפני הבדיקה זה יוריד את התוצאות משמעותית

חחחחחחחחחחח יא נמושה, יצא לי 7400, אני מלך ה-CPK של הפורום 🤩👑😆

בכל מקרה ממה שהבנתי הדברים היחידים שאתה יכול לעשות זה להוריד את העצימות של האימונים (וברור שזה לא יקרה), או שתנסה לא להתאמן כמה ימים לפני הבדיקה זה יוריד את התוצאות משמעותית

לא חוכמה לבוא עם DOMS ולהגיד אני מלך ה CPK.

אם אני אלך לעשות סקוואט של 20 חזרות, ואחריו דדליפט של 20 חזרות ויום אחרי זה אלך לבדיקות אני אנצח אותך 😣

לא חוכמה לבוא עם DOMS ולהגיד אני מלך ה CPK.

אם אני אלך לעשות סקוואט של 20 חזרות, ואחריו דדליפט של 20 חזרות ויום אחרי זה אלך לבדיקות אני אנצח אותך 😣
בחיים לא עברתי את ה-5 חזרות בסקוואט / דד ליפט 😣

חוץ מזה אתה יכול לנסות, אני אשמח לקצת תחרות:kiss3:

• פותח/ת השרשור
על מה הכעס

למה אתה כ"כ כועס, בוא ותראה לי מכל ההודעות שכתבתי איפה באמת אמרתם לי מה לעשות ספציפית, לא חוכמה להגיד תוריד את האימונים-כמה להוריך?, את זה לא אמרתם, ביקשתם שאפרט לכם את התרגילים שאני עושה וכך עשיתי והתשובה הייתה -יותר מדי, אוקיי אז את מה לעזאזל להוריד, אני כל הזמן מדגיש שאת האירובי אני לא מזיז כי זה כבר הפך לספורט תחרותי מבחינתי(משתתף במרוצים), עם הנתון הזה כל מה שאני חפץ לדעת הוא איך לבנות ספציפית-אימון כח נכון ואת זה לא אמרתם, ולגבי "תתחיל לאכול"- רבותי אני מגיע כבר ל3500 קלוריות ביום, ולכן אני שבתי ושאלתי פה שוב למה הבדיקות חריגות שוב, שלא כמו בפעם הראשונה אני אוכל והרבה, אם הבעייה באימון כח אז איך לשנות,למה אתם ישר הודפים בתשובות אטומות כאלה ראבק!

סתכל CPK גבוה זה בגלל הריסת שריר ככה אני שמעתי משהו כזה ליה יה משהו כמו 7400....
זה רציך לרדת זה לא יכול להיות כה לאורך זמן

משה (הדוקטור) הסביר את זה יפה פעם, בכל מקרה פירוק שריר הוא חלק מהאימונים (הוצאת הגוף מאיזון כדי לעורר גירוי ובנייה) והאנזים הזה עולה כחלק מהפירוק, וגם בלקיחת קריאטין

לא, אין בעיה עם זה כי זה מה שקורה כשיש תהליך של התאוששות. במיוחד אם השרירים תפוסים.

אם רוצים לבדוק את הערך האמיתי אז צריך לנוח כמה ימים.
אהה אוקי
אתה יודע אם זריקה לשריר עלולה גם להקפיץ לזה את הערכים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית