שלום, שוב אני והבעיות שלי, עשיתי שוב בדיקות דם ושוב הייתה חריגה אמנם לא כמו הפעם הקודמת אולם בכל זאת, המדאיגה שבהם היא הCPK שיצא לי ממש גבוה, אתם כבר מכירים את האימונים שלי-דפוקים מהיסוד וזאת כי אינני מוכן לוותר על האירובי (שמטרתו היא לאו דווקא שריפת שומנים) והוא מתנגש לי עם כח, אז האימון ארוך, בכל אופן האם זה קשור לרמת הCPK הגבוהה, מה הגוף שלי -לפי הבדיקה- פאקין שורף שריר ובכמויות, מה לעשות רבותי?, אחרי הכל אנו מנסים לשפר את הבריאות באימונים(בין היתר) וזה מראה ההפך, הבאתי את החריגות למי שמבין, ושוב האם אצל כל ספורטאי יש CPK גבוה, כי אני מאמין שאני לא היחיד שהאימונים שלו כ"כ ארוכים, מה יכול להיות הגורמים לCPK גבוה?
GOT (AST) עומד על 70.
CPK עומד על 2672.
RBC עומד על 4.66
HB עומד על 13.6
HCT עומד על 40.3
LUC עומד על 4.3
BASO עומד על 0.0
MACRO עומד על 0.1
MICRO עומד על 0.5
HYPO עומד על 0.2
PLT עומד על 171
אני מקפיד על בריאותי, מרבית האימון שלי מוקדש ללב ריאה ולמעט חלבון אינני נוטל כלום, אני רץ 4-5 פעמים בשבוע 15 ק"מ, ו5 אימוני כח בשבוע, לפי מה ששמעתי בקרב מתאמנים 5 אימוני כח בשבוע זה לא יותר מדי, בכל אופן אני מוכן לשנות אותם ולהפחיתם -במידה והם הגורמים לחריגות- אני מאמין שאני לא היחיד שרץ כ"כ הרבה , אני מכיר הרבה אנשים שרצים אף יותר מזה, ההבדל ביני לבינם שאני עושה אח"כ כח, מה הפיטרון? איך אפשר להפריט את האימונים(כח ואירובי)-להוריד כח? כי על האירובי אינני מוותר, והאם זה מה שיועיל?
תודה מראש
GOT (AST) עומד על 70.
CPK עומד על 2672.
RBC עומד על 4.66
HB עומד על 13.6
HCT עומד על 40.3
LUC עומד על 4.3
BASO עומד על 0.0
MACRO עומד על 0.1
MICRO עומד על 0.5
HYPO עומד על 0.2
PLT עומד על 171
אני מקפיד על בריאותי, מרבית האימון שלי מוקדש ללב ריאה ולמעט חלבון אינני נוטל כלום, אני רץ 4-5 פעמים בשבוע 15 ק"מ, ו5 אימוני כח בשבוע, לפי מה ששמעתי בקרב מתאמנים 5 אימוני כח בשבוע זה לא יותר מדי, בכל אופן אני מוכן לשנות אותם ולהפחיתם -במידה והם הגורמים לחריגות- אני מאמין שאני לא היחיד שרץ כ"כ הרבה , אני מכיר הרבה אנשים שרצים אף יותר מזה, ההבדל ביני לבינם שאני עושה אח"כ כח, מה הפיטרון? איך אפשר להפריט את האימונים(כח ואירובי)-להוריד כח? כי על האירובי אינני מוותר, והאם זה מה שיועיל?
תודה מראש