הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם חלב עד כדי כך פוגע?

DENPAZ0R

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
חלב הוא מקור לא רע של קלוריות וחלבונים, אבל האם שתיית ליטר חלב ביום באמת פוגעת?
פעם אמרו לשתות כמה שיותר, היום אומרים שזה לא בריא, מה האמת?

אתה מחפש עימות,אני לא אכבד אותך בתשובה.

תשתה 8 ליטר,תאמין בעצמך,תצליח ותיהיה בריא.

זאת המטרה לא?😉

גם אלא שמאמינים בבריאת העולם ימצאו לך סימוכין,היום אפשר לבסס כל חרטה. שלב הבאה זה לעשות בחירה ואני את שלי עשיתי.
יש פה כמות לא מבוטלת של דמויות שנכנסים איתי לפלונטרים עצם היותי קאלינה ולא משנה מה אני יכתוב,יש גם כמות לא מבוטלת של חברים שרוצים לדעת מה אני עושה.בכל מקרה,שורה תחתונה- כמו שאומרים בצרפתית- "כל אחד עושה עם התחת שלו מה שהוא רוצה"
הכל נכון. אבל לא קשור \:
אני יותר מאשמח לשמוע את דעתך כי אין ספק שהיא חשובה ומשכילה, אבל אם כבר התחיל דיון יפה ופורה כזה אז תגיד מה אתה חושב על התשובות שקיבלתי ואל תסיים את זה ב"שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה". באמת שאין לי בעייה שתעשה עם התחת שלך מה שבא לך, זה לא עסק או עניין שלי, אבל מה שאתה חושב על הנושא מעניין אותי. באמת.

אמרת שהיית מתאגרף. אז תן פייט 😛

😵‍💫🥊

ב300 גרם אורז יש גם כמות אנטיביוטיקה וסטרואידים לא ידועה, ויותר סוכר. אני בטוח שאם תשאל את הילדות בנות 9 עם המחזור (כן בטח) הן יגידו לך שהן גם אוכלות אורז. אז גומרים עם זה?

באמת שאני לא מבין.
+1
ובכללי.. יש למישהו מחקר שעשו על חלב? (במידה ועשו)

נערך לאחרונה:
אני אישית השתכנעתי אחרי שנים של הכחשתי וסירבתי שבלי חלב יהיה לי הרבה יותר טוב ובאמת זה מרגיש יותר טוב.
take it or leave it
בתקופה מסויימת של כמה חודשים הייתי שותה לפחות 2 ליטר חלב ביום, כיום אני כבר חודשיים בלי חלב(במקרה הרע חצי ליטר בשבוע) ואני לא מרגיש הבדל בכלל, זה הניסיון שלי.

הכל נכון. אבל לא קשור \:
אני יותר מאשמח לשמוע את דעתך כי אין ספק שהיא חשובה ומשכילה, אבל אם כבר התחיל דיון יפה ופורה כזה אז תגיד מה אתה חושב על התשובות שקיבלתי ואל תסיים את זה ב"שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה". באמת שאין לי בעייה שתעשה עם התחת שלך מה שבא לך, זה לא עסק או עניין שלי, אבל מה שאתה חושב על הנושא מעניין אותי. באמת.

אמרת שהיית מתאגרף. אז תן פייט 😛

😵‍💫🥊
איזה פייט מה פייט למי פייט?...
+1
ובכללי.. יש למישהו מחקר שעשו על חלב? (במידה ועשו)
אתה לא מסוגל לבצע חיפוש לבד,אתה יענו מתכוון לקורא מחקר? אתה יודע בכלל איך מחקר נראה? החזקת אחד כזה ביד?
בתקופה מסויימת של כמה חודשים הייתי שותה לפחות 2 ליטר חלב ביום, כיום אני כבר חודשיים בלי חלב(במקרה הרע חצי ליטר בשבוע) ואני לא מרגיש הבדל בכלל, זה הניסיון שלי.
תגובה הכי עניינית.תודה

זה מה שאני אוהב אצלך קלינה, תמיד אתה מגיע ל״תעשה מה שאתה רוצה״, מתכוון בעצם ל״אני יודע ואתה לא״ (אבל בלי סימוכין) ואז מתחמק מכל תשובה עניינית (ומתעצבן כשמישהו אומר לך מה אתה ״חייב״), לא בלי שאתה מחלק ציונים לכל הודעה (ענייני, לא-ענייני, עוקצני, הוגן, נכנסים בי כי אני קלינה). לא ממש שווה להתדיין ככה, ובטח שלא לנסות להבין מה הרציונל שמאחורי הקביעות שלך.

זה מה שאני אוהב אצלך קלינה, תמיד אתה מגיע ל״תעשה מה שאתה רוצה״, מתכוון בעצם ל״אני יודע ואתה לא״ (אבל בלי סימוכין) ואז מתחמק מכל תשובה עניינית (ומתעצבן כשמישהו אומר לך מה אתה ״חייב״), לא בלי שאתה מחלק ציונים לכל הודעה (ענייני, לא-ענייני, עוקצני, הוגן, נכנסים בי כי אני קלינה). לא ממש שווה להתדיין ככה, ובטח שלא לנסות להבין מה הרציונל שמאחורי הקביעות שלך.

נכון מאוד.יותר מזה,אני לא בא להתדיין,אני החוות דעת אלטרנטיבית לעוד כמה קיימות. אף אחד לא חייב לי כלום ואני לא חייב לאף אחד מלבד תרבות דיבור הדדתי,אבל לפעמים איזה ילד מפגר מעלה בדעתו שהוא מסוגל להטריל אותי בתקווה לזכות לאהדה קואליציונית..פאטתי ביותר. את הסימוכין שלי שלי אני מביא על המוט ועל הבמה,למידה פרקטית היא גם דרך למידה.
בסופו של דבר הליך איחסון מידה הוא זהה אצל כולם-קידוד,איחסון,שליפה.אתה מה שאני שופך בפורום אתה מקודד איך שאתה מקודד,מקור אחר מקודד אחרת,כנ"ל אני ,זה יותר אישיותי - לתת עדיפות מודעת למכור שהוא עבורי יותר סמכותי.
אם ממש בא לך להבין,אתה מוזמן לפייס,אם זה נאמר לצורך הכפשה וקטלוג,גם סבבה,הרי אני ממשיך בשלי ומצליח בשלי
קלינה אם אני מגיע לתחרות NAC אני מקבל כרטיסי VIP בחינם? ;)
סורי,אפילו ההורים שלי משלמים.ואף אחד לא נודע בכסף שנכנס,הכל הולך לארגון התחרות ופרסים. אפשרות היחידה להכנס ללא תשלום זה לעלות על במה
:🙁
אניאבדוק עם אריק,אם הוא נותן חסות,תוכל לקבל כרטיסים מטעמו

כל הדברים שאומרים על החלב מתייחס גם למוצרי החלב או שמוצרי החלב זה משהו אחר?
מה שאתה חושב שזה מוצרי חלב,הם לא תמיד גם מוצרי חלב,אלא אבקות למיניהם,אמילן ,מייצבים,מפשרי טעם וריח,מים .

תגובה הכי עניינית.תודה
וזה בניגוד לתגובה העניינית שאני ציטטתי נכון? כתבת לפותח האשכול המלצה על סמך הנסיון שלך, תופתע אבל הוא לא היחיד ופותח האשכול צריך להבין שיש עוד צדדים ואנשים עם ניסיון שונה.

את קצב הגדילה המהיר של העופות לשחיטה משיגים באמצעות מתן הורמונים.
זה מידע שקיבלתי בשיחת מסדרון שניהלתי עם בעל מדגר במושב מיטב (הוא מוציא לשוק המקומי טונות של בשר פרגית בכל שנה).

אני אישית הוספתי לתפריט שלי ליטר חלב
סה"כ קלוריות:580 קלוריות
סה"כ חלבון:32 גרם
סה"כ שומן:30 גרם

קל לשתות את זה ויש ערכים מעולים

אנטון התגובה שלך לזה שהמשק החקלאי הישראלי הצליח להגיע לתוצאות יפות זה כמו התגובה של אותו ילד שרואה בילדר ואומר "זה הכל סטרואידים"

איזה פייט מה פייט למי פייט?...

אתה לא מסוגל לבצע חיפוש לבד,אתה יענו מתכוון לקורא מחקר? אתה יודע בכלל איך מחקר נראה? החזקת אחד כזה ביד?

תגובה הכי עניינית.תודה
זו הייתה מטאפורה, פייט לתגובה שקיבלתי על מה שאמרת (ורשמתי כאן).
בשביל למנוע אי הבנות, ממש אין לי בעייה עם היותך אנטון, קאלינה, רוסי או כל דבר אחר שאתה. אם יש אנשים שלא יקבלו שום דבר שאתה אומר, בגלל שאתה אומר את זה, אני לא אחד מהם.

עכשיו אפשר את הפייט שלי? 😛

אנטון התגובה שלך לזה שהמשק החקלאי הישראלי הצליח להגיע לתוצאות יפות זה כמו התגובה של אותו ילד שרואה בילדר ואומר "זה הכל סטרואידים"
אחשלי,אתה מפספס את הנקודה אני רוצה להאמין שלא במתכוון-אני עבדתי במשק וראיתי את זה מבפנים.דבר נוסף אין לי בעיה בהשגיות בשום תחום - אם זה ידיעון התנ"ך או תחרות אוננות,עצם זה שאנחנו מקום ראשון זה גאווה! (חיחי אנחנו גם מקום ראשון בעולם בצריכת קנאביס רפואי)
בוא נקרא לזה טכנולוגיות גידול צאן בקר מתקדמות בעולם שלכולם יהיה נח עם זה? זה מציאות,כמו שדלק 8 ש"ח לליטר זה מציאות.חיים עם זה.

עכשיו אפשר את הפייט שלי? 😛
אין לי מושג למי אני אמור לתת פייט...משום מה אף פעם אין לי ויקוח עם החזקים/חכמים של הפורום גם עם יש חלוקי דעות,תמיד זה קורה איזה נער אנונימי שמחפש צומי ....

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית