עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תרגיש גם בנח להגיד לי מה אני חייב או לא חייבאני אמרתי לך את הדרך לגלות מכאן זאת הדרך שלך
אתה לא חייב להקשיב לי החלטה שלך
הכל נכון. אבל לא קשור \:אתה מחפש עימות,אני לא אכבד אותך בתשובה.
תשתה 8 ליטר,תאמין בעצמך,תצליח ותיהיה בריא.
זאת המטרה לא?😉
גם אלא שמאמינים בבריאת העולם ימצאו לך סימוכין,היום אפשר לבסס כל חרטה. שלב הבאה זה לעשות בחירה ואני את שלי עשיתי.
יש פה כמות לא מבוטלת של דמויות שנכנסים איתי לפלונטרים עצם היותי קאלינה ולא משנה מה אני יכתוב,יש גם כמות לא מבוטלת של חברים שרוצים לדעת מה אני עושה.בכל מקרה,שורה תחתונה- כמו שאומרים בצרפתית- "כל אחד עושה עם התחת שלו מה שהוא רוצה"
+1ב300 גרם אורז יש גם כמות אנטיביוטיקה וסטרואידים לא ידועה, ויותר סוכר. אני בטוח שאם תשאל את הילדות בנות 9 עם המחזור (כן בטח) הן יגידו לך שהן גם אוכלות אורז. אז גומרים עם זה?
באמת שאני לא מבין.
בתקופה מסויימת של כמה חודשים הייתי שותה לפחות 2 ליטר חלב ביום, כיום אני כבר חודשיים בלי חלב(במקרה הרע חצי ליטר בשבוע) ואני לא מרגיש הבדל בכלל, זה הניסיון שלי.אני אישית השתכנעתי אחרי שנים של הכחשתי וסירבתי שבלי חלב יהיה לי הרבה יותר טוב ובאמת זה מרגיש יותר טוב.
take it or leave it
איזה פייט מה פייט למי פייט?...הכל נכון. אבל לא קשור \:
אני יותר מאשמח לשמוע את דעתך כי אין ספק שהיא חשובה ומשכילה, אבל אם כבר התחיל דיון יפה ופורה כזה אז תגיד מה אתה חושב על התשובות שקיבלתי ואל תסיים את זה ב"שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה". באמת שאין לי בעייה שתעשה עם התחת שלך מה שבא לך, זה לא עסק או עניין שלי, אבל מה שאתה חושב על הנושא מעניין אותי. באמת.
אמרת שהיית מתאגרף. אז תן פייט 😛
😵💫🥊
אתה לא מסוגל לבצע חיפוש לבד,אתה יענו מתכוון לקורא מחקר? אתה יודע בכלל איך מחקר נראה? החזקת אחד כזה ביד?+1
ובכללי.. יש למישהו מחקר שעשו על חלב? (במידה ועשו)
תגובה הכי עניינית.תודהבתקופה מסויימת של כמה חודשים הייתי שותה לפחות 2 ליטר חלב ביום, כיום אני כבר חודשיים בלי חלב(במקרה הרע חצי ליטר בשבוע) ואני לא מרגיש הבדל בכלל, זה הניסיון שלי.
זה מה שאני אוהב אצלך קלינה, תמיד אתה מגיע ל״תעשה מה שאתה רוצה״, מתכוון בעצם ל״אני יודע ואתה לא״ (אבל בלי סימוכין) ואז מתחמק מכל תשובה עניינית (ומתעצבן כשמישהו אומר לך מה אתה ״חייב״), לא בלי שאתה מחלק ציונים לכל הודעה (ענייני, לא-ענייני, עוקצני, הוגן, נכנסים בי כי אני קלינה). לא ממש שווה להתדיין ככה, ובטח שלא לנסות להבין מה הרציונל שמאחורי הקביעות שלך.
סורי,אפילו ההורים שלי משלמים.ואף אחד לא נודע בכסף שנכנס,הכל הולך לארגון התחרות ופרסים. אפשרות היחידה להכנס ללא תשלום זה לעלות על במהקלינה אם אני מגיע לתחרות NAC אני מקבל כרטיסי VIP בחינם? ;)
מה שאתה חושב שזה מוצרי חלב,הם לא תמיד גם מוצרי חלב,אלא אבקות למיניהם,אמילן ,מייצבים,מפשרי טעם וריח,מים .כל הדברים שאומרים על החלב מתייחס גם למוצרי החלב או שמוצרי החלב זה משהו אחר?
גם אני אומר- תרגיש בנח להגיד לי מה אני צריך לעשותקלינה אם אתה נפגעת ממני זאת לא כוונתי
אני רק בא להגיד שאתה צריך להוכיח משהו לפני שאתה אומר אותו
וזה בניגוד לתגובה העניינית שאני ציטטתי נכון? כתבת לפותח האשכול המלצה על סמך הנסיון שלך, תופתע אבל הוא לא היחיד ופותח האשכול צריך להבין שיש עוד צדדים ואנשים עם ניסיון שונה.תגובה הכי עניינית.תודה
כל מילה בסלע!אנטון התגובה שלך לזה שהמשק החקלאי הישראלי הצליח להגיע לתוצאות יפות זה כמו התגובה של אותו ילד שרואה בילדר ואומר "זה הכל סטרואידים"
זו הייתה מטאפורה, פייט לתגובה שקיבלתי על מה שאמרת (ורשמתי כאן).איזה פייט מה פייט למי פייט?...
אתה לא מסוגל לבצע חיפוש לבד,אתה יענו מתכוון לקורא מחקר? אתה יודע בכלל איך מחקר נראה? החזקת אחד כזה ביד?
תגובה הכי עניינית.תודה
אחשלי,אתה מפספס את הנקודה אני רוצה להאמין שלא במתכוון-אני עבדתי במשק וראיתי את זה מבפנים.דבר נוסף אין לי בעיה בהשגיות בשום תחום - אם זה ידיעון התנ"ך או תחרות אוננות,עצם זה שאנחנו מקום ראשון זה גאווה! (חיחי אנחנו גם מקום ראשון בעולם בצריכת קנאביס רפואי)אנטון התגובה שלך לזה שהמשק החקלאי הישראלי הצליח להגיע לתוצאות יפות זה כמו התגובה של אותו ילד שרואה בילדר ואומר "זה הכל סטרואידים"
אין לי מושג למי אני אמור לתת פייט...משום מה אף פעם אין לי ויקוח עם החזקים/חכמים של הפורום גם עם יש חלוקי דעות,תמיד זה קורה איזה נער אנונימי שמחפש צומי ....עכשיו אפשר את הפייט שלי? 😛