נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
אשמח אם אנשים יפרטו מה המיתוסים הנפוצים ביותר שהם שמעו בחדרי הכושר. אני אתחיל עם כמה משלי ותשלימו מה שחסר (אני צריך את זה למאמר חדש)
1. סקוואט דופק את הבריכיים
2. אל תעבור את קו האצבעות בסקוואט
3. סקוואט מלא זה לא טוב כי.............XXXXX
4. דדליפט זה למזריקים
5. אי אפשר לספוג יותר מ-30 גרם חלבון
6. עלייה במסת השריר וירידה בשומן בו זמנית
7. חלון הזדמנויות לאחר האימון זה תורה מסיני
8. 15 חזרות זה חיטוב
9. יש דבר כזה אוכל משמין
10. צריך לאכול רק אורז, כי לחם משמין
11. מוצרי חלב גורמים לעור להיות "שמן" (??)
12. מתחילים צריכים לעשות חודש ראשון אימון של כל הגוף, לאחר מכן להתקדם ל AB וכמתקדמים ל ABCDEFGH
13. 5 חזרות זה עבודה רק על כוח
14. 300 כפיפות בטן מחטב
15. יש דבר כזה שיעורי עיצוב וחיטוב
16. אירובי בדופק מטרה
17. אירובי לפני אימון משקולות
18. יותר מידי סטים וחזרות באימונים, זה כולל דרופסטים, סופרסטים וכל שיטה ליצנית אחרת.
19. רמת המתאמן תלוייה בוותק שלו בחד"כ
20. תעשה רק מכונות ואז תעבור למשקולות חופשיות
21. נשים לא צריכות לעשות משקולות חופשיות, כי הן יתנפחו
22. סקוואט בסמית משין שווה לסקוואט רגיל
23. תדירות ארוחות (6 ארוחות ביום שורף יותר שומן מאשר 3 ארוחות ביום וכו')
24. מים על קיבה ריקה בבוקר שורף יותר שומן לאורך היום
25. זה משנה מתי תעשה אימונים אירובים. אם תעשה בבוקר, תשרוף יותר שומן לאורך היום.
26. אל תאכל לפני השינה, אחרת תשמין. המטבוליזם לא עובד בלילה (עצוב)
27. ממתיקים גורמים לסרטן/נפילה של הכליות/קטאראקט/מגדילים לך זנב/משמינים אותך, עדיף כבר את הדבר האמיתי! (כן, 0 קל' יכול להשמין, אם אוכלים עם זה 4 מנות שווארמה).
28. נטילה של קריאטין למשך זמן גורמת לגוף להפסיק לייצר קריאטין
29. שורפי שומן חוקיים שורפים שומן. זה כולל מסטיקי קפאין, טבליות קפאין, הידרוקסיקאט, ליפו 6, אנימל קאטס, אוקסילייט וכו'
30. אבקת חלבון גורמת לאשכים להתכווץ, וכשאני אפסיק לקחת את זה ינבלו לי השרירים
31. אם תפסיק להתאמן השרירים יהפכו לשומן
32. אם תעשה אימונים אירובים בזמן שאתה עולה במסת השריר, יתפרקו לך השרירים
33. חומצות אמינו לפני אימון מונעות פירוק שריר (בכלל כל החלק של פירוק שריר, כולל תדירות של ארוחות [אם לא תאכל כל 3 שעות, תתפרק לך הכתף]).
34. צריכה של כדורים (וטימינים ומינרלים, אומגה 3 וכו') לא הכרחית, אפשר לקבל הכל מהתזונה (אפשר, אף אחד לא מקבל הכל מהתזונה).
35. תאכל שום ותעלה את רמות הטסט
36. מעודדי טסטוסטרון ופרו-הורמונים זה כמו סטרואידים רק לייט
37. אין לי שרירים (לעולם לא התאמנתי בחד"כ או עבר הרבה זמן מאז שהתאמנתי), ואני כרגע שמן, אז אני ארד במשקל עם 500 דקות אירובי בשבוע ודיאטת כאסח ואז אתחיל לבנות שרירים (טעות מאוד נפוצה של המון מתאמנים, שלא מבינים שלכל אחד יש מסת שריר ואפשר לאבד אותה ולהגיע למצב של עור ועצמות).
38. דדליפט, סקוואט ופרס אלו תרגילים שמותר לעשות מגיל 18/ תרגילים רק למתקדמים/ ידפקו לך החוליות בגב ותצא לך כילייה אם תעשה אותם
39. מי שלוקח סטרואידים רוצה רק לקצר דרך ומתאמן פחות קשה. הוא יושב רגע על רגל ונהייה לו גוף יפה, העיקר להזריק.
40. פורמולות קריאטין יעשו אותי סוס, כי הכל סביב פאמפ.
מוזמנים להוסיף.
1. סקוואט דופק את הבריכיים
2. אל תעבור את קו האצבעות בסקוואט
3. סקוואט מלא זה לא טוב כי.............XXXXX
4. דדליפט זה למזריקים
5. אי אפשר לספוג יותר מ-30 גרם חלבון
6. עלייה במסת השריר וירידה בשומן בו זמנית
7. חלון הזדמנויות לאחר האימון זה תורה מסיני
8. 15 חזרות זה חיטוב
9. יש דבר כזה אוכל משמין
10. צריך לאכול רק אורז, כי לחם משמין
11. מוצרי חלב גורמים לעור להיות "שמן" (??)
12. מתחילים צריכים לעשות חודש ראשון אימון של כל הגוף, לאחר מכן להתקדם ל AB וכמתקדמים ל ABCDEFGH
13. 5 חזרות זה עבודה רק על כוח
14. 300 כפיפות בטן מחטב
15. יש דבר כזה שיעורי עיצוב וחיטוב
16. אירובי בדופק מטרה
17. אירובי לפני אימון משקולות
18. יותר מידי סטים וחזרות באימונים, זה כולל דרופסטים, סופרסטים וכל שיטה ליצנית אחרת.
19. רמת המתאמן תלוייה בוותק שלו בחד"כ
20. תעשה רק מכונות ואז תעבור למשקולות חופשיות
21. נשים לא צריכות לעשות משקולות חופשיות, כי הן יתנפחו
22. סקוואט בסמית משין שווה לסקוואט רגיל
23. תדירות ארוחות (6 ארוחות ביום שורף יותר שומן מאשר 3 ארוחות ביום וכו')
24. מים על קיבה ריקה בבוקר שורף יותר שומן לאורך היום
25. זה משנה מתי תעשה אימונים אירובים. אם תעשה בבוקר, תשרוף יותר שומן לאורך היום.
26. אל תאכל לפני השינה, אחרת תשמין. המטבוליזם לא עובד בלילה (עצוב)
27. ממתיקים גורמים לסרטן/נפילה של הכליות/קטאראקט/מגדילים לך זנב/משמינים אותך, עדיף כבר את הדבר האמיתי! (כן, 0 קל' יכול להשמין, אם אוכלים עם זה 4 מנות שווארמה).
28. נטילה של קריאטין למשך זמן גורמת לגוף להפסיק לייצר קריאטין
29. שורפי שומן חוקיים שורפים שומן. זה כולל מסטיקי קפאין, טבליות קפאין, הידרוקסיקאט, ליפו 6, אנימל קאטס, אוקסילייט וכו'
30. אבקת חלבון גורמת לאשכים להתכווץ, וכשאני אפסיק לקחת את זה ינבלו לי השרירים
31. אם תפסיק להתאמן השרירים יהפכו לשומן
32. אם תעשה אימונים אירובים בזמן שאתה עולה במסת השריר, יתפרקו לך השרירים
33. חומצות אמינו לפני אימון מונעות פירוק שריר (בכלל כל החלק של פירוק שריר, כולל תדירות של ארוחות [אם לא תאכל כל 3 שעות, תתפרק לך הכתף]).
34. צריכה של כדורים (וטימינים ומינרלים, אומגה 3 וכו') לא הכרחית, אפשר לקבל הכל מהתזונה (אפשר, אף אחד לא מקבל הכל מהתזונה).
35. תאכל שום ותעלה את רמות הטסט
36. מעודדי טסטוסטרון ופרו-הורמונים זה כמו סטרואידים רק לייט
37. אין לי שרירים (לעולם לא התאמנתי בחד"כ או עבר הרבה זמן מאז שהתאמנתי), ואני כרגע שמן, אז אני ארד במשקל עם 500 דקות אירובי בשבוע ודיאטת כאסח ואז אתחיל לבנות שרירים (טעות מאוד נפוצה של המון מתאמנים, שלא מבינים שלכל אחד יש מסת שריר ואפשר לאבד אותה ולהגיע למצב של עור ועצמות).
38. דדליפט, סקוואט ופרס אלו תרגילים שמותר לעשות מגיל 18/ תרגילים רק למתקדמים/ ידפקו לך החוליות בגב ותצא לך כילייה אם תעשה אותם
39. מי שלוקח סטרואידים רוצה רק לקצר דרך ומתאמן פחות קשה. הוא יושב רגע על רגל ונהייה לו גוף יפה, העיקר להזריק.
40. פורמולות קריאטין יעשו אותי סוס, כי הכל סביב פאמפ.
מוזמנים להוסיף.