הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי קצב בהידירת המשקל בחיטוב

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
100 גרם שומן זה 900 קלוריות ז''א שאם אתה בגרעון של -900 אז ביום תרד 100 גרם שומן במידה ואתה עושה הכל נכון לפי המאמר פה וזה גם נשמע הגיוני חח,
אז נגיד שבן אדם בחיטוב עושה הכל נכון מספיק חלבון,שומן וכל יום הוא בממוצע בגרעון של 500.
ז''א שבשבוע יוצא לו -3500 קלוריות. נגיד ומדובר בחודשיים של חיטוב בגרעון של 500 אז נכפיל את הגרעון שיוצא בשבוע (3500) ב8 שזה מס' השבועות בחודשיים.
יוצא -28000 קלוריות בחודשיים נחלק את זה ב900 ואז ב10 (אפשר ישר ב9000) בשביל לראות כמה ק''ג שומן נרד בחודשיים יוצא 3.1 ק''ג של שומן אז אפשר להגיד שתיאורטית החישוב הוא נכון? סך הכל 3 ק''ג (במידה ולא ירדנו במסת שריר ונוזלים) בחודשיים אם הבן אדם בגרעון של 500?

ואם ירדתי 4 ק''ג בחודשיים בחיטוב (ואני די בטוח שלא ירדתי במסת שריר גם לפי מראה וגם לפי המשקל בחדר כושר שמראה מסת שריר רזה וא.ש [אני יודע שהוא לא כזה מדוייק חח],וגם הגובה לא השתנה) אז סימן שאני עושה הכל טוב ולהמשיך ככה? או שירדתי במשקל יחסית קצת מידי?
וגם אם זה באמת עובד ככה בערך לפי התאוריה אז לבן אדם גבוה או שככל שתשקול יותר יהיה לך יותר קשה לרדת באחוזי שומן נכון?(שימו לב באחוזי שומן לא בשומן)
כי אחוז שומן אחד זה שני אחוזי שומן למשל למישהו ששוקל פי שתיים פחות ממנו.

ועוד שאלה אחת פחות קשורה: בדדליפט מה עובד חזק יותר ההמס או הקוואדס?

וסליחה על החפירה 😃 תודה מראש לעונים.

הקטע שצריך להוסיף זה שכדי להעלות קילו שומן או לרדת צריך להעלות או להוריד 7700 קלוריות ובכל זאת כל גרם שומן זה 9 קלוריות ....

לפי דעתי הרבה מהמשקל שיורד זה נוזלים ותחשוב בן אדם ששוקל 100 קילו על 15 אחוז שומן שמוריד 6 קילו רק יכול לשקול 96 על 9 אחוז שומן זה לא מה שקורה בדרך כלל הרבה ממה שאנחנו עולים במאסה זה נוזלים ובחיטוב הם גם צריכים להיכנס לחשבון ואם ירדת 2 קילו בשבוע צריך לקחת בחשבון גם את המשקל של הנוזלים שירדו ....
זה גם מה שאומרים לגבי לקיחת קריאטין בחיטוב בגלל שהוא סופח נוזלים אז פחות רואים את הירידה במשקל בגלל שאתה עדיין מלא נוזלים וככה אתה יורד נטו בשומן אז הירידה היא איטית בהרבה ורק במצב הזה נראלי אפשר להגיע ל-3 קילו בחודשיים ...... זה לפי דעתי לפחות

• פותח/ת השרשור
הקטע שצריך להוסיף זה שכדי להעלות קילו שומן או לרדת צריך להעלות או להוריד 7700 קלוריות ובכל זאת כל גרם שומן זה 9 קלוריות ....

לפי דעתי הרבה מהמשקל שיורד זה נוזלים ותחשוב בן אדם ששוקל 100 קילו על 15 אחוז שומן שמוריד 6 קילו רק יכול לשקול 96 על 9 אחוז שומן זה לא מה שקורה בדרך כלל הרבה ממה שאנחנו עולים במאסה זה נוזלים ובחיטוב הם גם צריכים להיכנס לחשבון ואם ירדת 2 קילו בשבוע צריך לקחת בחשבון גם את המשקל של הנוזלים שירדו ....
זה גם מה שאומרים לגבי לקיחת קריאטין בחיטוב בגלל שהוא סופח נוזלים אז פחות רואים את הירידה במשקל בגלל שאתה עדיין מלא נוזלים וככה אתה יורד נטו בשומן אז הירידה היא איטית בהרבה ורק במצב הזה נראלי אפשר להגיע ל-3 קילו בחודשיים ...... זה לפי דעתי לפחות

טוב תודה ואני לא לוקח קריאטין אז מה אתה אומר אני יורד במשקל לא ממש טוב או יש מצב פשוט אני קמעט לא יורד בנוזלים?
בעקרון בתזונה שלי אני שם לב שיהיה גרעון קלורי מינימום 500 לרוב אפילו זה איזה 700, לשומן שיהיה משהו כמו 60 גרם אני שוקל 77 ולפחמימות אני לא ממש מתייחס...

יכול להיות שירדת רק שומן למרות שבשלבים ראשונים הרבה מהירידה היא נוזלים ויכול להיות שלא צברת בכלל יותר מדיי נוזלים במאסה
תדאג מעכשיו להוריד פחמימה ולהעלות שומן בהדרגה כל פעם ואתה תרד יפה ונקי ואל תשכח לעשות העמסת פחמימות פעם ב-7-9 ימים
דרך אגב על איזה א.ש. אתה עכשיו ?

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שירדת רק שומן למרות שבשלבים ראשונים הרבה מהירידה היא נוזלים ויכול להיות שלא צברת בכלל יותר מדיי נוזלים במאסה
תדאג מעכשיו להוריד פחמימה ולהעלות שומן בהדרגה כל פעם ואתה תרד יפה ונקי ואל תשכח לעשות העמסת פחמימות פעם ב-7-9 ימים
דרך אגב על איזה א.ש. אתה עכשיו ?
תודה אחי ובכללי נראה לי אני לא אוכל ממש הרבה פחמימות 😃 ואתה יכול להסביר למה שווה ההעמסה הזאת? ועכשיו הייתי אומר שאני איזה 17% בערך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית