הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תקוע כבר הרבה זמן,זקוק לעצות.

• פותח/ת השרשור zuko
  • פורסם בתאריך

zuko

משתמש פעיל
646
8
נק' מוניטין:
42
646
8
שלום חברים,
אז ככה,אני כבר כ 4-5 חודשים תקוע באותו מצב,מבחינת מסת שריר וגם מבחינת משקלי עבודה.
המטרה שלי היא לגדול עוד,הנתונים שלי :
179 משקל 87,אחוז שומן כ13%
משקלים ל5
בנצ:105
סקוואט:145
דדליפט:150
אני לא מצליח לזוז בגרם במשקל הגוף כבר תקופה ארוכה מאוד,אני משתדל לשמור על תפריט ומאזן חיובי,אבל לא מתקדם אני מתאמן כבר הרבה שנים (עם הפסקות)
יש עצות ?

שלום חברים,
אז ככה,אני כבר כ 4-5 חודשים תקוע באותו מצב,מבחינת מסת שריר וגם מבחינת משקלי עבודה.
המטרה שלי היא לגדול עוד,הנתונים שלי :
179 משקל 87,אחוז שומן כ13%
משקלים ל5
בנצ:105
סקוואט:145
דדליפט:150
אני לא מצליח לזוז בגרם במשקל הגוף כבר תקופה ארוכה מאוד,אני משתדל לשמור על תפריט ומאזן חיובי,אבל לא מתקדם אני מתאמן כבר הרבה שנים (עם הפסקות)
יש עצות ?

תפרסם את התפריט אולי הבעיה שם

לא יודע מה התוכנית שלך, אבל אם זו תוכנית סבירה, תעשה ריסט ותתקדם כפי שהתוכנית מכתיבה.

אם אתה לא זז במשקל גוף אז כנראה אתה לא אוכל מספיק כמו שאתה חושב. אתה יכול להוסיף עוד יחידת מזון בסיסית (עוד כמה מאות גרמים של בשר ביום, עוד חלב, עוד לחם, דברים בסיסיים שקל לספור ולכמת) לתפריט היומי ולראות אם יש שינוי שבועי במשקל הגוף.

• פותח/ת השרשור
התוכנית שלי היא ab יום כן יום לא,אין לי ממש מטרה מוגדרת של לשבור כל אימון משקל שיא חדש,אני פשוט מתאמן,זה מתחיל להיות קשה כבר לשבור שיאים.
ולגבי האכול,מה למעשה המדד שלך להתקדמות במסה? כל שבועיים אם אתה לא עולה במשקל אתה מוסיף אוכל? האם אין איזה נקודה שאתה מפסיק להתקדם?

זהו שאין לי תפריט,זה משהו שלא עובד לי,כל פעם שניסיתי להרכיב תתפריט זה נשמר לשבוע גג,בעקר בגלל לוח זמנים צפוף/חוסר גיוון באוכל. אני משתדל לאכול כמה שיותר,מה שכן קשה לי לדחוף אוכל כשאני כבר סווע.

נערך לאחרונה:
זה מתחיל להיות קשה כי כנראה אין לך תכנית מסודרת. מה "ab יום כן יום לא" אומר בדיוק? זה לא נשמע ממש רציני.

עם משקל הגוף שלך ומשקלי העבודה שלך סביר להניח שאתה עדיין רחוק מהנקודה הזו שאתה מפסיק להתקדם. כרגע אם יש לך בעיות זה נגרם מתזונה לקויה או תכנית אימונים לא טובה.

רוצה להמשיך להתקדם? תעשה תכנית סטנדרטית כמו הלינארית 5X5 ותוסיף לתפריט היומי מתי שאתה מתחיל להיתקע.

• פותח/ת השרשור
זה אומר שאני מתאמן 3.5 פעמים בשבוע,5*5 זאת תוכנית שעשיתי בעבר,היא קצת משעמת.
A
סקוואט-5*5
תאומים-3*20

חזה
בנצ 4*5
בנצ בשיפוע3*8
פלייס 2*12

יד אחורית 3 סטים
============
b
דדליפט 5*3
בנטאובר-4*8
פרס4*5
הרחקות לצדדים 2*12
יד קידמית 3 סטים

בטן פעמיים בשבוע.

מה אומר זאת תוכנית שאי אפשר להתקדם בא כמו שצריך במשקלי עבודה?

• פותח/ת השרשור
גם ב5*5 נתקעתי במשקלי עבודה זאת הסיבה שהחלפתי אותה לפיצולים.
אני לא סגור איזה תוכנית הכי תתאים לי עכשיו..

אתה די ענית לעצמך על זה, לא?
1+
גם ב5*5 נתקעתי במשקלי עבודה זאת הסיבה שהחלפתי אותה לפיצולים.
אני לא סגור איזה תוכנית הכי תתאים לי עכשיו..

תיקח תוכנית שיש בה תכנון אסטרטגי איך לשבור שיאים. לעשות AB ולקוות להתקדמות בלי תכנון כמו של נפח, התאוששות, עצימות, מתי שוברים שיאים, מתי עושים דילואוד. אתה לא תתקדם ככה הרבה. עובדה, אתה תקוע. חוץ מיזה תתחיל לשים לב כמה אתה ישן ולספור כמה אתה אוכל. להגיד אני טוחן מלא אוכל לא נחשב. תתחיל לספור כמות פר יום.

מקווה שאכשהו עזרתי לך.
בהצלחה.

נ.ב.
ממליץ לך לעשות עוד סבב של ליניארית של ביל סטאר. עם ה-4 שבועות הכנה.

• פותח/ת השרשור
כן,תודה יש כאן דברים לחשוב עליהם

טוב החלטתי שאני אחזור לליניארית,אולי אפילו אעשה סבב ss.
אירובי 25 דקות אחרי אימון אמור להפריע?
איזה אחוז מהמשקלים להתחיל?

תודה

נערך לאחרונה:
כמו ש-peroman אמר, תכנית זה לא רק תרגילים, סטים וחזרות. זה גם צורת התקדמות קבועה המותאמת למבנה של התכנית עם מחשבה מאחורי זה, ולא ניסוי וטעיה או בשיטת "מתי שבא לי ביום טוב".

עדיף שתעשה אירובי שלא ביום אימון, מקסימום פעמיים בשבוע. לגבי משקלי התחלה, יש לך קובץ excel במאמר על התכנית בפורטל. תשתמש בה ותעקוב אחרי הטבלה שהיא מכינה לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית