הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Blast from the past. בוב בדנרסקי

Seth Able

משתמש משקיע
4,116
118
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
30,686
4,116
118

ממש עשה לי חשק ללכת להתאמן עכשיו שוב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
איזה מוזר זה לראות בשחור לבן.
בונא איזה משקלים הוא מעיף שם? הוא היה משקולן?

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי את החוקים בפרס. הוא מכופף את הברך בוודאות. אתה יכול להסביר?
אגב זה לא באמפר פלייטס נכון?

זה מלפני המצאת הבמפרים 😃

בפרס אסור היה לכופף ברכיים. היו כמובן חריגות מהחוקים 😃. באיזה נקודת זמן בסרט אתה רואה שהוא מכופף ברכיים? לפעמים כשנשענים אחורה מהאגן זה נראה כמו כיפוף, אבל הברך נעולה.
בכל מקרה באימונים החוקים כמובן יותר גמישים.

הנה sequence שמראה מה קורה בפרס:

RUSS_h11.gif

לקחתי את זה מהאתר הזה - http://jva.ontariostrongman.ca/PRESS.htm

יש שם עוד כמה הסברים לגבי הפרס, למי שמתעניים, ובכלל, שווה מאוד לחטט קצת באתר.

אני לא מצליח לראות :S

לא הצלחתי לשים את הסרטון ישירות בתוך ההודעה, אני לא יודע אם זאת בעיה אצלי או באתר, אם אחד המנהלים יערוך יתקן אני אודה לו מאוד 😃

בונא איזה משקלים הוא מעיף שם? הוא היה משקולן?

אפשר להגיד שהוא היה משקולן 😆
היו לו איזה 14 שיאי עולם בסוף שנות השישים.

לא יודע כמה הוא מרים בסרטון, קשה לראות, אבל השיא שלו בפרס היה 206.5, בדחיקה 220.5 ובסנאץ' 160. כל אלה היו שיאי עולם כשהוא עשה אותם.

• פותח/ת השרשור
אחלה סירטון!
עושה חשק לעשות ספליט סנאטצ' ✌️

ניסית פעם? עם הנפה אף פעם לא ניסיתי את זה. ניסיתי פעם לעשות ספליט קלין. לא נכנסתי לספליט עמוק כמו שהיו עושים פעם, רק קצת יותר נמוך מפאוורקלין אבל זה היה די נחמד ובאימון הראשון (והיחיד) שעשיתי את זה הצלחתי לעשות 5 קילו מעל הPC הכי טוב שלי בזמנו.

נערך לאחרונה:
עשיתי ככה הנפה בשביל הכיף לפני איזה חודש עם משקל כמעט אפסי, באמת נחמד.
ספליט קלין עוד לא יצא לי...

זה מלפני המצאת הבמפרים 😃

בפרס אסור היה לכופף ברכיים. היו כמובן חריגות מהחוקים 😃. באיזה נקודת זמן בסרט אתה רואה שהוא מכופף ברכיים? לפעמים כשנשענים אחורה מהאגן זה נראה כמו כיפוף, אבל הברך נעולה.
בכל מקרה באימונים החוקים כמובן יותר גמישים.

הנה sequence שמראה מה קורה בפרס:

RUSS_h11.gif

לקחתי את זה מהאתר הזה - http://jva.ontariostrongman.ca/PRESS.htm

יש שם עוד כמה הסברים לגבי הפרס, למי שמתעניים, ובכלל, שווה מאוד לחטט קצת באתר.

לא הצלחתי לשים את הסרטון ישירות בתוך ההודעה, אני לא יודע אם זאת בעיה אצלי או באתר, אם אחד המנהלים יערוך יתקן אני אודה לו מאוד 😃

אפשר להגיד שהוא היה משקולן 😆
היו לו איזה 14 שיאי עולם בסוף שנות השישים.

לא יודע כמה הוא מרים בסרטון, קשה לראות, אבל השיא שלו בפרס היה 206.5, בדחיקה 220.5 ובסנאץ' 160. כל אלה היו שיאי עולם כשהוא עשה אותם.

בפרס הראשון. אולי באמת זה רק נראה לי ככה בגלל ההשענות אחורה.
יש שתי פשיטות בירך בתרגיל?
של מי הכלב:)

נערך לאחרונה:
בוחן קטן למשקולנים פה - מי יודע למה הפרס הופסק בתחרויות?

אני לא משקולן, אבל אני אענה לך בכל זאת.

WHY THE OVERHEAD DIED

Prior to the 1970s, everyone who trained with weights did a great deal of overhead work. In most cases, at least one-third of the routine was dedicated to those exercises. Strength-trained athletes, fitness enthusiasts, bodybuilders, and, of course, Olympic weightlifters always included several types of overhead lifts in their programs. Yes, even aspiring bodybuilders did them.
That’s because nearly all the contestants in the top physique shows did presses and jerks, and many also added push presses and push jerks. They also snatched and clean and jerked. Why? So they could compete at Olympic meets and gain those much sought-after athletic points. Those five points often proved to be the difference between winning and floundering way back in the pack.
Then, in the early 1970s, several events occurred in rather quick succession that drastically changed the face of physical culture in this country, and proved to be the death knell for the overhead lifts except for those who participated in the sport of Olympic weightlifting. However, even this group of athletes was affected when the press was eliminated from official competition by the International Olympic Committee in 1972. This decision ended up having far-reaching implications. The reason the press was dropped was because it was deemed potentially harmful to the lower back. However, those close to the sport knew the real reason the lift was suddenly no longer part of the competition and it had nothing to do with safety. That was no more than a smoke screen. Lifters were not injuring their backs anymore than they injured their shoulders, elbows, or knees. The press was eliminated because judging the lift had become very erratic and inconsistent. Judging the newer style of overhead press, which was much more explosive than the traditional technique, became more subjective and varied from class to class, depending on who was sitting in the judges’ seats. One group might be allowed to knee-kick the bar upward at the start and lay back to ridiculous extremes, while the very next group was required to do the lift in strict form. On the international scene, the press became a political football. A judge from a rival nation would turn down an attempt even when it was done in perfect fashion. When those in power determined they could no longer control the situation, they decided that it would be easer just to eliminate the lift than try to enforce stricter standards from the judges.

מאת המאמן הכי טוב אי פעם: Bill Starr.

• פותח/ת השרשור
בפרס הראשון. אולי באמת זה רק נראה לי ככה בגלל ההשענות אחורה.
יש שתי פשיטות בירך בתרגיל?
של מי הכלב:)

עד כמה שאני רואה, אין שם כיפוף בברך, זה פשוט נראה ככה בגלל התנוחה (זאת באמת סוגיה שעשתה הרבה בעיות בשיפוט). השיטה שמודגמת בתמונות וזאת שבדנרסקי משתמש בה נקראת שיטת הdouble lay back וכמו שהשם מרמז, אכן יש שם 2 פשיטות. אחת בשביל לעזור להעיף את המוט למעלה בהתחלה והשניה בשביל לעבור את הנקודה הקשה בסביבות קו המצח.

הנה הדגמה קטנה לבעיות שיפוט שביל סטאר דיבר עליהן בציטוט שקולדפייר הביא:

אליפות העולם בשנת 71, קרב ענקים בין רדינג הבלגי לאלקסייב, האיש והבטן.

הנה רדינג, שובר שיא עולם עם לחיצה של 228 קילו:

כמה דקות אח"כ, אלקסייב שובר שוב את השיא עם 230 קילו בלחיצה די שנויה במחלוקת:
שים לב לברכיים ממש בתחילת הלחיצה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תודה על התשובה.
הוא מזכיר לי את השחיפים שבאים עם הגופיות בודיבילדרים רק שהוא שמן (צריך להוסיף סמיילי שמן).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית