עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא רק הגלגול, שים לב (לדוגמה בריאן שואו, אדי הול, תור, רוב פיליפוס) אחרי שהמוט מגיע לשוקיים הם נשענים אחורה עד למצב של שבירת מקביל ואז חוזרים לעמידה הרגילה ומושכים, לעומתם וויליאם ריי ועוד הרבה חברה מIPF 120+ לא מושכים כך, כך שהגודל לא נראה לי הסיבה.אין לי מאמר או סרטון, אבל זה לדעתי בגלל שהם מאוד גדולים פיזית והם צריכים את הגלגול של המוט כדי להיכנס לסט אפ טוב. הם לא יכולים להיכנס כמוני כמוך בגלל ההבדלים במסת הגוף.
זה בגלל הציוד שסטרונגמן לובש.זה לא רק הגלגול, שים לב (לדוגמה בריאן שואו, אדי הול, תור, רוב פיליפוס) אחרי שהמוט מגיע לשוקיים הם נשענים אחורה עד למצב של שבירת מקביל ואז חוזרים לעמידה הרגילה ומושכים, לעומתם וויליאם ריי ועוד הרבה חברה מIPF 120+ לא מושכים כך, כך שהגודל לא נראה לי הסיבה.
מה היתרון של זה?
גם רוב פיליפוס עשה את זה בתחרות פאוורליפטניג...זה בגלל הציוד שסטרונגמן לובש.
לא נראה ליגם רוב פיליפוס עשה את זה בתחרות פאוורליפטניג...
ברור, אבל שאלתי מה היתרונות...מי שעושה את זה מתורגל בזה, ומצליח להפיק מזה תנועת תנופה להתחלת המשיכה. הם מסוגלים לבצע את זה ועדיין לשמור על מתח בגב, מה שאנחנו, ככל הנראה, לא יכולים.
בסוף יש פה המון עניין טכני וצריך לזכור שמי שעושה את זה אלו אנשים שמתאמנים על זה ועושים את זה ברמה הגבוהה ביותר.
מעבר לזה, שזה שמישהו מאוד חזק עושה משהו, לא אומר שזה משהו שמומלץ לכולם.
אם תנסה ללמד מישהו מתחיל לעשות את זה, סביר להניח שהוא פשוט יתלוש את המוט וימשוך עם גב עגול.
ברור, אבל שאלתי מה היתרונות...
ראיתי פה אשכולות שהיו צולבים אותך על הדבר הזה:sarcastic:יותר קל להזיז עצם בתנועה מאשר סטט
בכללי לאנשים עם כרס, את זה עושים הרבה מIPF 120+ ובניהם ריי ווילאמסיותר קל לאדם 150KG+ להתמקם שהמוט רחוק מהגוף מאשר קרוב אליו.
או זאת תשובה שעונה לי על השאלה, איך בדיוק?הישיבה הזו מאפשרת גיוס של הארבע ראשי לניתוק המוט מהרצפה
זה כלל בסיסי בדדליפטבסוף המוט מתנתק כשהמותניים גבוהות, כמו כל דדליפט שעושים אנשים פחות חזקים
זאת כבר תשובה על השאלה שלי...התנופה, לדעתי. אם היית יכול לייצר אותה, לשמור על כיווץ ולמשוך איתה שיאים, אז גם לך שווה למשוך ככה.
צודק החלק הראשון לא נכון.ראיתי פה אשכולות שהיו צולבים אותך על הדבר הזה:sarcastic:
בכללי לאנשים עם כרס, את זה עושים הרבה מIPF 120+ ובניהם ריי ווילאמס
או זאת תשובה שעונה לי על השאלה, איך בדיוק?
מה?עשיתי בדיקה לעצמי
אבל השריר אחרי זה מתקצר...אתה מתחיל להפיק כוח על המוט רק כאשר אתה חוזר למצב הרגיל של דדליפט.ככל ששריר ארוך יותר כך יפעיל יותר כוח
איך זה לא בריא?משהו נוסף: למשוך הכי כבד לא תמיד הולך עם הכי נכון ובריא לגוף. ולהם חשוב יותר הכבד.
מה?
אבל השריר אחרי זה מתקצר...אתה מתחיל להפיק כוח על המוט רק כאשר אתה חוזר למצב הרגיל של דדליפט.
איך זה לא בריא?
כתבת "עשיתי בדיקה לעצמי"- מה הכוונה?מה? החלק של להזיז עצם בתנועה יותר קל מאשר אחד שלא זז לא נכון לדדליפט, מכיוון שהמוט זז אליך, עוצר, ומשנה כיוון ב90 מעלות.
פעולת הקיצור היא הפעולה של השריר, מה שבפועל מזיז את המשקל מעלה?
קראתי על הנושא עוד פעםכתבת "עשיתי בדיקה לעצמי"- מה הכוונה?
ראיתי...קראתי על הנושא עוד פעם
מוזמן לחפש deadlift rolling start
אין שם כלום על דדליפט.דיון - Starting Strengh Squat
תסתכל בתגובה של אליהו