הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

pull the slack from the bar של סטרונגמנים

אלפא123

משתמש קבוע
1,351
344
נק' מוניטין:
759
1,351
344
מישהוא מכיר סרטון/מאמר על היתרון של ההתיישבות הזאת שססטרונגמנים עושים לפני שהם מושכים את המוט בדדליפט ?

נערך לאחרונה:
אין לי מאמר או סרטון, אבל זה לדעתי בגלל שהם מאוד גדולים פיזית והם צריכים את הגלגול של המוט כדי להיכנס לסט אפ טוב. הם לא יכולים להכנס כמוני כמוך בגלל ההבדלים במסת הגוף.

• פותח/ת השרשור
אין לי מאמר או סרטון, אבל זה לדעתי בגלל שהם מאוד גדולים פיזית והם צריכים את הגלגול של המוט כדי להיכנס לסט אפ טוב. הם לא יכולים להיכנס כמוני כמוך בגלל ההבדלים במסת הגוף.
זה לא רק הגלגול, שים לב (לדוגמה בריאן שואו, אדי הול, תור, רוב פיליפוס) אחרי שהמוט מגיע לשוקיים הם נשענים אחורה עד למצב של שבירת מקביל ואז חוזרים לעמידה הרגילה ומושכים, לעומתם וויליאם ריי ועוד הרבה חברה מIPF 120+ לא מושכים כך, כך שהגודל לא נראה לי הסיבה.
מה היתרון של זה?

זה לא רק הגלגול, שים לב (לדוגמה בריאן שואו, אדי הול, תור, רוב פיליפוס) אחרי שהמוט מגיע לשוקיים הם נשענים אחורה עד למצב של שבירת מקביל ואז חוזרים לעמידה הרגילה ומושכים, לעומתם וויליאם ריי ועוד הרבה חברה מIPF 120+ לא מושכים כך, כך שהגודל לא נראה לי הסיבה.
מה היתרון של זה?
זה בגלל הציוד שסטרונגמן לובש.

מי שעושה את זה מתורגל בזה, ומצליח להפיק מזה תנועת תנופה להתחלת המשיכה. הם מסוגלים לבצע את זה ועדיין לשמור על מתח בגב, מה שאנחנו, ככל הנראה, לא יכולים.

בסוף יש פה המון עניין טכני וצריך לזכור שמי שעושה את זה אלו אנשים שמתאמנים על זה ועושים את זה ברמה הגבוהה ביותר.

מעבר לזה, שזה שמישהו מאוד חזק עושה משהו, לא אומר שזה משהו שמומלץ לכולם.

אם תנסה ללמד מישהו מתחיל לעשות את זה, סביר להניח שהוא פשוט יתלוש את המוט וימשוך עם גב עגול.

• פותח/ת השרשור
מי שעושה את זה מתורגל בזה, ומצליח להפיק מזה תנועת תנופה להתחלת המשיכה. הם מסוגלים לבצע את זה ועדיין לשמור על מתח בגב, מה שאנחנו, ככל הנראה, לא יכולים.

בסוף יש פה המון עניין טכני וצריך לזכור שמי שעושה את זה אלו אנשים שמתאמנים על זה ועושים את זה ברמה הגבוהה ביותר.

מעבר לזה, שזה שמישהו מאוד חזק עושה משהו, לא אומר שזה משהו שמומלץ לכולם.

אם תנסה ללמד מישהו מתחיל לעשות את זה, סביר להניח שהוא פשוט יתלוש את המוט וימשוך עם גב עגול.
ברור, אבל שאלתי מה היתרונות...

יותר קל לאדם 150KG+ להתמקם שהמוט רחוק מהגוף מאשר קרוב אליו.

הישיבה הזו מאפשרת גיוס של הארבע ראשי לניתוק המוט מהרצפה

ברור, אבל שאלתי מה היתרונות...

התנופה, לדעתי. אם היית יכול לייצר אותה, לשמור על כיווץ ולמשוך איתה שיאים, אז גם לך שווה למשוך ככה.

בסוף המוט מתנתק כשהמותניים גבוהות, כמו כל דדליפט שעושים אנשים פחות חזקים.

• פותח/ת השרשור
יותר קל להזיז עצם בתנועה מאשר סטט
ראיתי פה אשכולות שהיו צולבים אותך על הדבר הזה:sarcastic:

יותר קל לאדם 150KG+ להתמקם שהמוט רחוק מהגוף מאשר קרוב אליו.
בכללי לאנשים עם כרס, את זה עושים הרבה מIPF 120+ ובניהם ריי ווילאמס

הישיבה הזו מאפשרת גיוס של הארבע ראשי לניתוק המוט מהרצפה
או זאת תשובה שעונה לי על השאלה, איך בדיוק?
בסוף המוט מתנתק כשהמותניים גבוהות, כמו כל דדליפט שעושים אנשים פחות חזקים
זה כלל בסיסי בדדליפט
התנופה, לדעתי. אם היית יכול לייצר אותה, לשמור על כיווץ ולמשוך איתה שיאים, אז גם לך שווה למשוך ככה.
זאת כבר תשובה על השאלה שלי...

ראיתי פה אשכולות שהיו צולבים אותך על הדבר הזה:sarcastic:

בכללי לאנשים עם כרס, את זה עושים הרבה מIPF 120+ ובניהם ריי ווילאמס

או זאת תשובה שעונה לי על השאלה, איך בדיוק?
צודק החלק הראשון לא נכון.

ערכתי. עשיתי בדיקה לעצמי. זה עניין של פשוט גורילות שלא מצליחים להכנס לפוזיציה כמו מתאמן קטן יותר, וצריכים את המקום הזה כדי להגיע למוט

ויותר כיפוף בארבע ראשי, ככל ששריר ארוך יותר כך יפעיל יותר כוח

• פותח/ת השרשור
עשיתי בדיקה לעצמי
מה?
ככל ששריר ארוך יותר כך יפעיל יותר כוח
אבל השריר אחרי זה מתקצר...אתה מתחיל להפיק כוח על המוט רק כאשר אתה חוזר למצב הרגיל של דדליפט.
משהו נוסף: למשוך הכי כבד לא תמיד הולך עם הכי נכון ובריא לגוף. ולהם חשוב יותר הכבד.
איך זה לא בריא?

מה?

אבל השריר אחרי זה מתקצר...אתה מתחיל להפיק כוח על המוט רק כאשר אתה חוזר למצב הרגיל של דדליפט.

איך זה לא בריא?

מה? החלק של להזיז עצם בתנועה יותר קל מאשר אחד שלא זז לא נכון לדדליפט, מכיוון שהמוט זז אליך, עוצר, ומשנה כיוון ב90 מעלות.
פעולת הקיצור היא הפעולה של השריר, מה שבפועל מזיז את המשקל מעלה?

• פותח/ת השרשור
מה? החלק של להזיז עצם בתנועה יותר קל מאשר אחד שלא זז לא נכון לדדליפט, מכיוון שהמוט זז אליך, עוצר, ומשנה כיוון ב90 מעלות.
פעולת הקיצור היא הפעולה של השריר, מה שבפועל מזיז את המשקל מעלה?
כתבת "עשיתי בדיקה לעצמי"- מה הכוונה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית