הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם לעשות העמסה ביום שבת

tal2892

משתמש מתחיל
196
2
נק' מוניטין:
2
196
2
אני מיום ראשון על דל פחמימה אז יום שבת זה יהיה היום ה7 לחיטוב דל פחמימה אומנם אני כבר שבועיים ככה על הדל פחמימה

אוכל משהו כמו 2000 קל' עושה אימון כוח אירובי ששורף 200 קל'
הRMR שלי הוא 2200 +150+220 באימון

30-50 גרם פחמימה אני אוכל ביום
150-170 גרם חלבון
שומן 120 +-

יום שבת לעשות העמסה ? או שאפילו עדיף להמשיך ? ,תודה 😃:s71:

עם סה"כ פחמימה (כולל ירקות וכן') ליום היא 30 גרם. אתה יכול לבצע בשקט העמסה של 24 שעות כל שבוע בדיאטה דלת פחמימה.

• פותח/ת השרשור
עם סה"כ פחמימה (כולל ירקות וכן') ליום היא 30 גרם. אתה יכול לבצע בשקט העמסה של 24 שעות כל שבוע בדיאטה דלת פחמימה.
הבעיה שלי בהעמסה קשה לשמור אני אוכל בכמויות בהעמסה איך אפשר לעשות חיטוב ואז שיש לי העמסה תאכל כפי יכולתך פחמימה כמובן

אמורים לאכול בכמויות גדולות בהעמסה. אפשר גם פי 2 מהתחזוקה.

אכן אפשר

עדיף 500-1000 מעל התחזוקה
דניאל הם מדברים על 0-30 גרם פחמימה ליום לא על מישהו שהוא 150 פחמימה ליום יש הבדל משמעותי ומי שיש לו 20 גרם פחמימה ליום לא יכול לעשות העמסות עם 500 מעל התחזוקה !!

אני כבר 20 יום על 19.6 גרם פחמימה ליום ! ומחר אני מעמיס סוף סוף אתה אומר עדיף יותר מ 500 מעל התחזוקה?
ושאני עובר למתכונת של העמסה כל 7 יום גם להעמיס יותר? ( בסביבות 1000 מעל התחזוקה)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני כרגע ביום ה6 של החיטוב הדל פחמימה 20-50 גרם פחמימה 50 אולי פעם אחת הייתי לא יותר מחר אני רוצה לעשות העמסה יהיה אפשרי להעמיס פי 2 מהתחזוקה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית