הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח להתקדם בסקוואט!

sharont

משתמש פעיל
612
16
נק' מוניטין:
309
612
16
פתחתי לוג SS לא מזמן והסקוואט נתקע כבר בשבוע ה-3.
אני מתאר לעצמי שזאת גם בעיה של טכניקה וגם של עוד כמה דברים שאני לא עושה נכון.
הנה הקישור ללוג:

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=29765
אני אשמח אם תיכנסו ותוכלו להעביר ביקורת .

הנה סירטון של הסקוואט האחרון שלי:
[video=vimeo;40165738]https://vimeo.com/40165738[/video]

חג שמח לכולם!;gaaahz

לדעתי הסקוואט נראה טוב אבל אני לא מבין גדול בלהעביר ביקורת רק בלקבל ביקורת חוץ מזה שאני חושב שתנסה לעמוד זקוף גם שאתה עומד עם המוט על הגב מהתחלה !
אתה אוכל טוב ?
אתה יישן טוב ?
כנראה אחד מהדברים האלה אצלך לקויים

טכניקה זה לא מה שעוצר אותך, בוא נגיד את זה ככה. הברכיים גולשות פה ושם אבל העקרונות של הסקוואט עובדים אצלך. לפי הלוג שלך אתה לא עולה במשקל גוף, הפלוס הקלורי שלך קטן מדי ואתה עושה אירובי שמפריע להתאוששות שלך/שורף לך קלוריות.

אתה שוקל פחות מ-70 קילו ואתה נתקע על 60 קילו סקוואט. תתחיל לאכול כמו שצריך, תפסיק לרוץ עד שאתה מסתדר. מתי שתרצה בכל מקרה לרוץ, תאכל עוד יותר. תשקול את עצמך משבוע לשבוע בתנאים זהים, אתה אמור לעלות לפחות חצי קילו-קילו במשקל גוף מינימום.

הטכניקה נראת בסדר.... כנראה אתה באמת צריך להוסיף יותר קלוריות לתפריט שלך או לדאוג ליותר שעות שינה ואולי תוריד טיפה מהאירובי יכול להיות שזה מפריע קצת להתקדמות.
לדעתי 15 דקות אירובי אחרי אימון יכול להיות מצוין כדי לשמור על הבריאות.
בהצלחה עם ההתקדמות 😃

• פותח/ת השרשור
תודה לשניכם על העזרה,אני אנסה הפעם להעביר את האירובי לימי מנוחה,זה השלב הראשון.
אם זה לא עוזר אני אוריד עצימות באירובי ואוריד דק' שבועיות.
אם גם זה לא יעזור אני אני אוסיף אוכל(שזה מבחינתי במקרה הכי גרוע,כי אני אוכל מספיק ביחס לעבודה שאני מבצע בחדר כושר)

תודה לשניכם על העזרה,אני אנסה הפעם להעביר את האירובי לימי מנוחה,זה השלב הראשון.
אם זה לא עוזר אני אוריד עצימות באירובי ואוריד דק' שבועיות.
אם גם זה לא יעזור אני אני אוסיף אוכל(שזה מבחינתי במקרה הכי גרוע,כי אני אוכל מספיק ביחס לעבודה שאני מבצע בחדר כושר)

ביזבוז זמן כל השלבים האלה SS זאת תוכנית שדורשת הרבה מחויבות מבחינת אוכל ומנוחה אירובי בימי מנוחה או בימי אימון לא מתקבל על הדעת פוגע יותר מידי בהתאוששות תוכל הרבה בלי לפחד כן אתה תשמין יותר אבל אחרת אתה כמעט לא תפיק תועלת מהתוכנית אז ההחלטה שלך עם אתה הולך לעשות את הדברים כמו שצריך או לא...

• פותח/ת השרשור
זה די ברור שאתה לא.
אוקי אני מבין שצריך לאכול יותר,מצד שני המטרה שלי היא להתחזק כמה שיותר ולהעלות באחוז שומן כמה שפחות ,ביחס להתקדמות שאני אשיג.
אני לא מוכן לוותר על אירובי בשביל זה,אבל אני כן מסוגל להכניס יותר קלוריות.
אני עם נטייה רצינית להשמנה ,לדחוף כל מה שזז לפה זאת לא בעיה בשבילי,פעם אחרונה שעשיתי את זה תוך כדי השבועות הראשונים בSS זה נגמר ב12 ק"ג יותר ש90% מזה היה שומן.

אוקי אני מבין שצריך לאכול יותר,מצד שני המטרה שלי היא להתחזק כמה שיותר ולהעלות באחוז שומן כמה שפחות ,ביחס להתקדמות שאני אשיג.
אני לא מוכן לוותר על אירובי בשביל זה,אבל אני כן מסוגל להכניס יותר קלוריות.
אני עם נטייה רצינית להשמנה ,לדחוף כל מה שזז לפה זאת לא בעיה בשבילי,פעם אחרונה שעשיתי את זה תוך כדי השבועות הראשונים בSS זה נגמר ב12 ק"ג יותר ש90% מזה היה שומן.
בסדר, אז תוסיף קצת קלוריות, ותראה מה המצב.
אתה מפחד להשמין אז אתה בכלל לא עולה במשקל גוף ?..
ההתקדמות עד עכשיו הייתה כנראה יותר של הסתגלות של הגוף, והתחזקות של מערכת העצבים, הרבה שריר כנראה לא בנית.
תאכל קצת יותר ותעקוב אחרי העלייה במשקל, לא חייב להשמין ישר...

• פותח/ת השרשור
בסדר, אז תוסיף קצת קלוריות, ותראה מה המצב.
אתה מפחד להשמין אז אתה בכלל לא עולה במשקל גוף ?..
ההתקדמות עד עכשיו הייתה כנראה יותר של הסתגלות של הגוף, והתחזקות של מערכת העצבים, הרבה שריר כנראה לא בנית.
תאכל קצת יותר ותעקוב אחרי העלייה במשקל, לא חייב להשמין ישר...

תיהיה חכם אל תאכל 3000 קלוריות מעל מה שאתה צריך... תאכל 500-1000

כן אני קצת מגזים בעניין של הפחד מהשמנה,אבל זה פשוט מניסיון מר שהיה לי .
לא נשקלתי שבוע מאז שהעלתי את הקלוריות,אני אעשה את זה מחר ואז בהתאם למשקל אני אוכל לדעת כמה אכלתי בשבוע האחרון,אחרי החג הזה לדעתי ב4 ימים האחרונים אכלתי דיי ויותר 😃

ביזבוז זמן כל השלבים האלה SS זאת תוכנית שדורשת הרבה מחויבות מבחינת אוכל ומנוחה אירובי בימי מנוחה או בימי אימון לא מתקבל על הדעת פוגע יותר מידי בהתאוששות תוכל הרבה בלי לפחד כן אתה תשמין יותר אבל אחרת אתה כמעט לא תפיק תועלת מהתוכנית אז ההחלטה שלך עם אתה הולך לעשות את הדברים כמו שצריך או לא...
אני עושה שני אימוני MMA בשבוע (סה"כ 4 שעות של MMA בשבוע) עם SS והולך לי בסדר גמור.
אז האירובי זאת לא הבעיה.

אם הוא היה כבר בשבוע ה8 של התוכנית, אולי אז אירובי היה מפריע לו, אבל כרגע הוא אמור להמשיך.

אני עושה שני אימוני MMA בשבוע (סה"כ 4 שעות של MMA בשבוע) עם SS והולך לי בסדר גמור.
אז האירובי זאת לא הבעיה.

אם הוא היה כבר בשבוע ה8 של התוכנית, אולי אז אירובי היה מפריע לו, אבל כרגע הוא אמור להמשיך.

אין שום סיבה להמשיך משהו שמפריע להתאוששות בזמן תוכנית כמו SS זאת רק הפרעה שפוגעת בתוצאות במיוחד שאירובי שורף קלוריות ובשביל להשלים אותם צריך לאכול עוד יותר וכבר בSS בלי אירובי כמות האוכל היא כמות שקשה להכניס לפה

אתה גולש קדימה בסקוואט, סביר להניח בגלל שאתה לא מוציא מספיק את הבירכיים החוצה. אם אתה ממשיך לגלוש, תבקש ממישהו שילחץ לך על הגב התחתון ותנסה להתנגד ללחיצה שלו, ככה תבין את התנועה טוב יותר ולא תגלוש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית