לפני ה AB יש לי שאלה אחרת - בתור אחד שעדיין מתקדם ב SS, זה אומר שאני מתאמן מתחיל. אם אני רוצה לעבור לתוכנית רגילה, האם זה צריך להיות FBW ? כן FBW זה למתחילים, אבל אני לא מתחיל מתחיל, אני מתאמן כבר שנה+. אני לא מחפש ממישהו אישור לעשות AB ההפך, אם FBW באמת יהיה טוב יותר, אז אני מעדיף, אין לי כוח לכל הנפח של AB ואין לי כוח ללכת 4 פעמים למכון במקום 3. השאלה באמת מה יותר טוב.
עכשיו לגבי ה AB
1. יש בפורטל 2 תוכניות, האחת כוללת חזה וכתפיים באימון אחד, ובשנייה החזה והכתפיים באימונים שונים. לשתי האפשרויות יש חיסרונות, השאלה מה עדיף ?
2. אם אני אבחר לעשות חזה וכתפיים באותו אימון, לא יהיה עדיף לעשות את הכתפיים לפני החזה ? זה רק תרגיל לחיצה אחד, וזה הרבה פחות משקל מאשר בחזה, כך שהיד האחורית תתעייף הרבה פחות.
3. מה ההיגיון ב 3 סטים של 6 חזרות בדדליפט ? ואני מניח שהמשקל שאותו יש לבחור הוא לא ה RM6, מכיוון שיש 3 סטים ולא אחד... ?
הייתי רוצה במקום לעשות למשל 2 סטים של 8... מה אומרים ?
עכשיו לגבי ה AB
1. יש בפורטל 2 תוכניות, האחת כוללת חזה וכתפיים באימון אחד, ובשנייה החזה והכתפיים באימונים שונים. לשתי האפשרויות יש חיסרונות, השאלה מה עדיף ?
2. אם אני אבחר לעשות חזה וכתפיים באותו אימון, לא יהיה עדיף לעשות את הכתפיים לפני החזה ? זה רק תרגיל לחיצה אחד, וזה הרבה פחות משקל מאשר בחזה, כך שהיד האחורית תתעייף הרבה פחות.
3. מה ההיגיון ב 3 סטים של 6 חזרות בדדליפט ? ואני מניח שהמשקל שאותו יש לבחור הוא לא ה RM6, מכיוון שיש 3 סטים ולא אחד... ?
הייתי רוצה במקום לעשות למשל 2 סטים של 8... מה אומרים ?