הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות לגבי AB למסה מהפורטל

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
לפני ה AB יש לי שאלה אחרת - בתור אחד שעדיין מתקדם ב SS, זה אומר שאני מתאמן מתחיל. אם אני רוצה לעבור לתוכנית רגילה, האם זה צריך להיות FBW ? כן FBW זה למתחילים, אבל אני לא מתחיל מתחיל, אני מתאמן כבר שנה+. אני לא מחפש ממישהו אישור לעשות AB ההפך, אם FBW באמת יהיה טוב יותר, אז אני מעדיף, אין לי כוח לכל הנפח של AB ואין לי כוח ללכת 4 פעמים למכון במקום 3. השאלה באמת מה יותר טוב.

עכשיו לגבי ה AB
1. יש בפורטל 2 תוכניות, האחת כוללת חזה וכתפיים באימון אחד, ובשנייה החזה והכתפיים באימונים שונים. לשתי האפשרויות יש חיסרונות, השאלה מה עדיף ?
2. אם אני אבחר לעשות חזה וכתפיים באותו אימון, לא יהיה עדיף לעשות את הכתפיים לפני החזה ? זה רק תרגיל לחיצה אחד, וזה הרבה פחות משקל מאשר בחזה, כך שהיד האחורית תתעייף הרבה פחות.
3. מה ההיגיון ב 3 סטים של 6 חזרות בדדליפט ? ואני מניח שהמשקל שאותו יש לבחור הוא לא ה RM6, מכיוון שיש 3 סטים ולא אחד... ?
הייתי רוצה במקום לעשות למשל 2 סטים של 8... מה אומרים ?

1.אני הייתי מעדיף שלא יהיו ביחד,אבל זה להתעסק בקקה
2.אין לי מה לענות על סמך מה שעניתי ב1
3.לא הבנתי כ"כ את השאלה

• פותח/ת השרשור
1.אני הייתי מעדיף שלא יהיו ביחד,אבל זה להתעסק בקקה
2.אין לי מה לענות על סמך מה שעניתי ב1
3.לא הבנתי כ"כ את השאלה
3 מורכב מ 2 שאלות:
א. בתוכנית שבפורטל נותנים דדליפט 3 סטים ? מה ההיגיון בזה אחרי שאומרים שזה תרגיל ממש קשה ומתיש ושסט כבד אחד מספיק (SS) ?
ב. אני הייתי רוצה למשל לעשות 2 סטים של 8 חזרות בדדליפט, מה דעתך ?

זה פשוט הולך לפי חלוקה אחרת, אחת מותאמת יותר לתבנית של גוף עליון - גוף תחתון והשניה לחזה + גב, רגליים + כתפיים. אם אתה הולך על עליון תחתון תעשה את הפרס אחרי הבנץ', אפשר לשחק עם זה ש-A אחד יהיה בנץ' כבד ופרס קל להרבה חזרות, ואימון A שני בנץ להרבה חזרות ופרס כבד. בכל אופן ניסיתי את שניהם (בנץ' ופרס באותו יום, ויום אחרי יום) ואין עם זה שום בעיה.
לגבי הדדליפט אל תעשה 3 סטים של 6, זה יגמור אותך. מקסימום 3 סטים של 3, ומקסימום פעם בשבוע, ולהתאים את התוכנית בהתאם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית