הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ לפני קניית אבקת חלבון ושאלה על קראטין

SuperMan

משתמש מתחיל
107
6
נק' מוניטין:
17
107
6
טוב אז אני קונה אבקת חלבון בגלל שאני בחיטוב ואני יודע שאני ישתמש בה בעזור ה4 פעמים בשבוע שאני נמצא רק בערב בבית ואין לי הרבה מה להכין (כמו להפשיר בשר).
אז רציתי לישאול על האבקת חלבון פרוסטאר האם היא טובה (יש בה 25 גרם למנה) ואני קונה את 5LBS שיש שם 80 מנות הגשה.
המוכר הציאה לי ב330 שקל שווה(אחרי שהורדתי את המחיר מ380)? או שעדיף אופטימום גולד ב 350שקל?

ויש לי שאלה מישהוא השתמש פעם בקראטין פג תוקף? התוקף נגמר לי לפני חצי שנה וחבל לי ליזרוק 700 גרם נישאר לי.
יכול ליקרות לי משהוא מי זה?

בקשר לאבקה יש את חלבון אינטרקטיב אחלה ערכים ומחיר של 270 שקל אחרי הנחה מהפורום
אבל אני לא יודע אם זה עדיין בתוקף כי הרבה זמן לא ראיתי את הפרסומת שלה אבל תשאל את אחד המנהלים או משהו איפה אפשר להשיג אותה אם בכלל
בקשר לקריאטין לא הייתי לוקח על עצמי את הסיכון בשביל 150 שקל ~

• פותח/ת השרשור
בקשר לאבקה יש את חלבון אינטרקטיב אחלה ערכים ומחיר של 270 שקל אחרי הנחה מהפורום
אבל אני לא יודע אם זה עדיין בתוקף כי הרבה זמן לא ראיתי את הפרסומת שלה אבל תשאל את אחד המנהלים או משהו איפה אפשר להשיג אותה אם בכלל
בקשר לקריאטין לא הייתי לוקח על עצמי את הסיכון בשביל 150 שקל ~

לפי מה שהבנתי מהנעוץ נגמר המלאי של האינטרקטיב.
הבעיה שהקריאטין אין לא שום ריח והוא נראה בסדר לא ניראלי שזה התקלקל ליראה אולי מישהוא כבר ניסה את זה ולכך פג תוקף.

קריאטין בד"כ בלי ריח
פג תוקף תזרוק,אין טעם להסתבך עם זה
תנסה להזמין אבקה מחול יצא לך זול יותר

השתמשתי בפרוסטר היה ליט גם 5LBS, המחיר הוא מחיר מצויין גם שלי עלה 380. מבחינת החלבון, הוא חלבון מצויין ועם 82% חלבון שזה מכובד מאוד.
האופטימום גולד והפרוסטאר הם באותה רמה, אז תעשה את השיקולים שלך. מה שכן אל תקח טעם וניל כי קראת הסוף הוא יכול להמאס, תנסה שוקולד תותים או עוגיות.

קריאטין בד"כ בלי ריח
פג תוקף תזרוק,אין טעם להסתבך עם זה
תנסה להזמין אבקה מחול יצא לך זול יותר

כולל המחיר של המשלוח לא הייתי אומר שכדאי לחכות ולקחת סיכון (לפעמים פותחים קופסאות ולא סוגרים טוב יש הרבה סיפורים) בשביל 20 שקל הפרש...

כולל המחיר של המשלוח לא הייתי אומר שכדאי לחכות ולקחת סיכון (לפעמים פותחים קופסאות ולא סוגרים טוב יש הרבה סיפורים) בשביל 20 שקל הפרש...
20 שקל ????:nono:
רק לשם השוואה אני הזמנתי מאתר מוכר בחו"ל קריאטין של אופטימום 2 קילו ב200 שקל , מה שבארץ עולה אותו מחיר קריאטין של אופטימום אבל של 600 גרם
אז תעשה את החישוב לבד הערכה שלי זה הרבה יותר מ20 שקלים !

20 שקל ????:nono:
רק לשם השוואה אני הזמנתי מאתר מוכר בחו"ל קריאטין של אופטימום 2 קילו ב200 שקל , מה שבארץ עולה אותו מחיר קריאטין של אופטימום אבל של 600 גרם
אז תעשה את החישוב לבד הערכה שלי זה הרבה יותר מ20 שקלים !

לא דיברתי על קריאטין, דיברתי על אבקות חלבון וכל מששוקל 5lb+. אם אתה יודע לדבר עם המוכרים פה בארץ או שאתה לקוח קבוע אז יחד עם ההנחה יוצא לך הפרש 20 שקל ויש אבקות כמו סופר-אפקט שמשתלם יותר לקנות פה אפילו. בגיינרים עשיתי השוואה ונגיד יוצא שסיריוס מאסס יוצא לי פה אפילו יותר זול. ותקח בחשבון שעל הזמנות גדולות אתה גם משלם מס לפעמים.

כמובן שכל הכדורים פורמולות ויטמינים וקריאטין מאוד משתלם להזמין מחו"ל

אין בעיה עם קריאטין פג תוקף.אם ההתלבטות בין פרוסטר לבין אופטימום,אז אופטימום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית