הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון טכניקה דדליפט קלאסי/דדדליפט סומו

ה-דינו

משתמש פעיל
349
1
נק' מוניטין:
389
349
1
דדליפט סומו:

דדליפט קלאסי יש 2 סרטונים

1.

2.

חייב ביקורת כמו שאתם בטח רואים אני צריך גמישות בגב בשביל להישאר בקלאסי ולא לעבור לסומו. אפשר תרגילים לגמישות עם מישהו רואה את הבעיה ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חבל שצילמת עם משקל כזה נמוך, אם יש לך בעיות שצריך לעבוד עליהם, הם רלוונטיים במשקלים שקרובים למשקלי העבודה שלך. ובכל זאת אני לא משוכנע שיש לך בעיות גמישות. סה"כ אתה צריך ללמוד איך להחזיק גב.

גם בסומו כתפיים צריכות להיות מעבר למוט, לא להתיישב לסומו סקוואט.

בקלאסי אתה לא מבין מהו ההבדל בין הרמת החזה, לבין הורדת האגן.

• פותח/ת השרשור
חבל שצילמת עם משקל כזה נמוך, אם יש לך בעיות שצריך לעבוד עליהם, הם רלוונטיים במשקלים שקרובים למשקלי העבודה שלך. ובכל זאת אני לא משוכנע שיש לך בעיות גמישות. סה"כ אתה צריך ללמוד איך להחזיק גב.

אוקי בחמישי יום הווליום אני יצלם עם המשקל עבודה לפי דעתי שמתי לב באמת רק אחרי שמצלמים שהכתפיים שלי בגובה המוט ואני יודע שהם צריכים להיות טיפה לפני
אז נראה לי בגלל זה זה משפיע תשים לב תסתכל אולי תבחין במשהו

יש לך אולי מושג איך להחזיק את הגב יותר טוב ? כי אני אחרי שקראתי עדיין אין לי מושג או אולי איזה תרגיל שידמה החזקה של הגב?

אתה מוריד תחת כופף בירכיים עד שהשוקיים נוגעות במוט בלי להזיז אותו ופה תרים את החזה לתקרה אל תוריד תחת

כשאתה בעמידת המוצא שלך, לפני שאתה בכלל מתחיל למשוך, נסה לכוון את הפטמות שלך לכיוון הקיר ("חזה מורם") ולשים את ה*** שלך בין הרגליים (כמו בבון) - תרגיש את המתיחה בהאמסטרינגס ורק אז "תסחוט" את המוט מהרצפה.

• פותח/ת השרשור
חזה מורה אני מנסה תאמינו לי באמת ! אתם לא רואים בסרטון אבל באמת שאני מוציא אותו החוצה הכי חזק שאני יכול
ואני לא יודע מה זה משנה תמיד ה*** בין הרגליים פשוט להכניס אותו יותר בפנים חח ?

חזה מורה אני מנסה תאמינו לי באמת ! אתם לא רואים בסרטון אבל באמת שאני מוציא אותו החוצה הכי חזק שאני יכול
ואני לא יודע מה זה משנה תמיד ה*** בין הרגליים פשוט להכניס אותו יותר בפנים חח ?

אתה חושב שאתה מנסה להוציא חזה, אבל אתה לא מוציא אותו ובמקום אתה מוריד את האגן לעמדת מוצא שיותר דומה לתחתית של סקוואט מאשר להתחלה של דדליפט - אין שום סיכוי שזו עמדת המוצא שלך כשאתה מושך משקלים כבדים. בגלל זה נתתי לך את הQue "פטמות לקיר" - לפני שאתה מתחיל את המשיכה תחשוב "חזה גדול" אבל בלי להוריד את האגן ולשחרר את המתח שיש לך בהאמסטרינגס.

לגבי *** בין הרגליים - זה הQue שיסדר לך את הגב התחתון. כשאתה עומד (בלי קשר לדדליפט) תסובב את האגן כך שה*** יהיה בין הרגליים - שים לב להרגשה ותעשה שוב אותו הדבר כשאתה בעמדת המוצא של הדדליפט (תדמיין שאתה בבון עם התחת כלפי מעלה). שכשתעשה את זה עצמות הישיבה לא יפנו כלפי מטה (כמו בסרטונים שהעלת) אלא יפנו אחורה ואפילו קצת למעלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית