הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנשי המחשבים, אנא, לינקים לברצלונה- צ'לסי היום

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אני לא מתעסק יותר. נשאר עם השדר התוניסאי שלי.
"סינריו מג'נון!!!"
"יא סלאם רמירז!!"

בטחחחחחחח אחרי העיניים של מאות מליונים שאנשים מאחלים לבארסה ליפול ואחריי ההיסטוריה שהיא עשתה שאף קבוצה לא תחזור עלייה זה קרה !!!!!!
ואני אמרתי מההתחלה שהגמר יהיה צ'לסי באיירן מינכן!!!

• פותח/ת השרשור
וואו איזה משחק. במיוחד בתוניסאית.
ביי לחבורת הפרימדונות, הקוקסינלים, שחקני הקאמרי, מקבלי המתנות מהשופטים, והגייז. שלום לחבורת גברים עם אשכים שיודעים מה זה לעבוד קשה ועושים כבוד לספורט. ואני בכלל אוהד מנצ'סטר. ביי ביי 😃

וואו איזה משחק. במיוחד בתוניסאית.
ביי לחבורת הפרימדונות, הקוקסינלים, שחקני הקאמרי, מקבלי המתנות מהשופטים, והגייז. שלום לחבורת גברים עם אשכים שיודעים מה זה לעבוד קשה ועושים כבוד לספורט. ואני בכלל אוהד מנצ'סטר. ביי ביי 😃

ידעתי שאתה אוהד מושבע של כדורגל וכל ההצגות על כדורגל זה ספורט בלה בלה בלה המסכה ירדה בסוף !!!

איזה היסטוריה,צלסי נצחה ברוב המפגשים האחרונים את ברצלונה
וואו בטח יהיה כואב לכמה אנשים פה שריאל תקח דאבל 😃

דיי כבר לבכות על הבונקרים,יותר טוב שהשחקן שיותר טוב מרונלדו ילמד לבעוט מ11 מטר.

• פותח/ת השרשור
ידעתי שאתה אוהד מושבע של כדורגל וכל ההצגות על כדורגל זה ספורט בלה בלה בלה המסכה ירדה בסוף !!!
בטח אחי. גם היום ב5 בבוקר ראיתי שידור חוזר של הליגה הארצית. לא פלייאוף מההוקי!
באה קבוצה מקום 6 באנגליה ומשחקת בונקר 90 דקות !!!!!!!
אתה מקנא שהם עושים הגנה ב10 שחקנים יותר טוב מכל קבוצה שראית בחייך?

דיי כבר לבכות על הבונקרים,יותר טוב שהשחקן שיותר טוב מרונלדו ילמד לבעוט מ11 מטר.

אנחנו נראה מה יהיה לכם מול הגרמנים מחר חמוד אל תשכח שגם אתם הפסדתם משחק ראשון

בטח אחי. גם היום ב5 בבוקר ראיתי שידור חוזר של הליגה הארצית. לא פלייאוף מההוקי!

אתה מקנא שהם עושים הגנה ב10 שחקנים יותר טוב מכל קבוצה שראית בחייך?

לא מקנא זה מגעיל בתכלס אבל זה הכדורגל וגם אני הייתי עושה ככה אם זאת הדרך היחידה שלי לנצח את היריב אבל להגיד שהיה כדורגל יפה מצלסי לא היה רק הרחקות כדורים החזקה הייתה 78 לברצלונה 22 צלסי אתה יכול לנחש לבד רק לפי הסטטיסטיקה איזה משחק היה אבל לא בוכים על חלב שנישפך לפחות הנחמה תבוא בזה שהגרמנים יעיפו את ריאל

• פותח/ת השרשור
כן אני מבין שבשכונה לא שמעו על דבר כזה שנקרא הגנה. זה דורש אינטלגנצית משחק. אני מבין שזה קשה.

כן אני מבין שבשכונה לא שמעו על דבר כזה שנקרא הגנה. זה דורש אינטלגנצית משחק. אני מבין שזה קשה.

בשביל זה יש את שחקני ההגנה ממתי יש 10 שחקני הגנה ??? ואין אף אחד למעלה לקבל כדור ?

להזכירך מה שמשנה באמת זה ניצחון ולא ססט' החזקת כדור,ברצלונה לומדת את זה בדרך הקשה.
לגבי באיירן,משחק ביתי של ריאל ,ואני סומך על מוריניו,ריאל תהיה בגמר.

סופקסט לא עבד לי טוב. צפיה ישירה עבד יותר חלק.

באתר שהבאתי (livetv.ru) היה סטרים בסופקאסט של sky sports ב-HD. האיכות היתה יותר טובה משידורי "HD" ביס או הוט. בד"כ יש 1-2 סטרימים של sky sports באיכות גבוהה למשחקים חשובים בסופקאסט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית