חולצות אימון- קניה !

sandrik

משתמש פעיל
492
3
נק' מוניטין:
185
492
3
אני מחפשת חולצות בטן קצרות עם ססמאות של חדר כושר כמו בתמונה הזו :
BLK_Skinny_tnktop_thumb.jpg
אם יש למישהו כיווון בארץ איפה ניתן להשיג ?
ראיתי רק בחו"ל.
אם אתם מכירים אתר מח"ול שהוא בטוח בקניה גם אשמח למידע. (באיביי לא מצאתי לצערי)
תודה!

שאלה רצינית - בשביל מה? למה להוציא כסף על חולצה לאימונים אם אפשר סתם גופיה פשוטה או חולצה. אני באמת שואל. זה בסה"כ לאימונים, זה לא ליציאה..

כיף להתאמן עם זה
אני גם קונה ביגוד ספורט
חלק מהאנשים "היציאה" שלהם זה החדר כושר וזה מה שכיף להם להשקיע בזה מה גם נותן מוטיבציה וגם יפה יותר

אני לא מנסה לעקוץ, אני מנסה באמת להבין. נותן מוטיבציה שרשום לך משהו על החולצה? מילא גופיה אולי מביא מוטיבציה כי "אתה נראה גדול יותר", אבל לקנות גופיה עם כיתוב מיוחד..

ומה זאת אומרת חלק מהיציאה שלהם זה חדר כושר?

כיף להתאמן עם זה
אני גם קונה ביגוד ספורט
חלק מהאנשים "היציאה" שלהם זה החדר כושר וזה מה שכיף להם להשקיע בזה מה גם נותן מוטיבציה וגם יפה יותר

אני לא מנסה לעקוץ, אני מנסה באמת להבין. נותן מוטיבציה שרשום לך משהו על החולצה? מילא גופיה אולי מביא מוטיבציה כי "אתה נראה גדול יותר", אבל לקנות גופיה עם כיתוב מיוחד..

ומה זאת אומרת חלק מהיציאה שלהם זה חדר כושר?

דיסלקציה ברמה קשה, או סתם בן אדם עם יכולת הבנת הנקרא של בבון שנולד פג? facepalm

תגדיר "יציאה". אחרי שתעשה את זה - אנשים שהיציאה שלהם זה חדר כושר הם אנשים שהימצאות בחדר כושר בשבילם עונה על ההגדרה של יציאה.

את יכולה לבדוק בebay
ובעוד חנויות בארץ

ידוע לי שהפורום פה מוכר חולצות אבל אני לא יודע אם גם לנשים זה תבררי עם מנהל הפורום

• פותח/ת השרשור
אני לא יוצאת למועדונים ומסיבות... מעדיפה להשקיע כסף בבגדי אימון

תודה בנוני, כמה האתר בטוח לקניה בו ? איך אדע שהוא בסדר? כמו באיביי

באסה אין שם חולצות קצרותתתתתת

משה תודה רבה !!!! כבר ראיתי את האתר והבנתי שהוא אמין אבל לא מצאתי את הגיזרה שחפשתי...
מצאתי את המוצר הרצוי באתר הזה : http://www.jennifernicolelee.com/jnlshop/10browse.asp?category=clothing
השאלה האם הוא אמין ? אשמח לעזרה פה !!! תודה רבה
הם לוקחים 40 דולר למשלוח חולצה. בכל מקרה תרשמי בגוגל את שם האתר ואז reviews וככה תוכלי לדעת אם זה אמין.

את יכולה גם ללכת לחנות שמכינה חולצות עם כל מיני ציורים\כיתובים עליהן ולהזמין לעצמך מה שבא לך.

לכי עם חולצה שיש לך לחנות שעושה כיתובים יש מלא כאלה זה עולה איזה 20 שקל ....

תצלמי את עצמך עם הגופיה שתגיע נראה איך זה אולי גם נזמין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית