הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה דדליפט קלאסי 2

ה-דינו

משתמש פעיל
349
1
נק' מוניטין:
389
349
1
נערך לאחרונה:
שאלה תאורטית לאחרים שאולי יקראו בשרשור:
הבחור הזה די חזק, ועשה הרבה דדליפט עם גב עגול כבר. יכול להיות מצב שעמוד השדרה שלו כבר התאים את עצמו לסטרס הזה ושמנח ניטרלי זה לא מה שהוא רוצה עכשיו?

למה האגן כל כך גבוה? הגב שלך כמעט מאונך לרצפה...ועם משקלים כאלה קלים אם אתה תנסה לכווץ את הגב וליישר אותו אתה תרים את המוט תוך כדי. גם אם אתה רק רוצה לתרגל טכניקה אתה אמור לעבוד עם משקלים גבוהים בהרבה בכדי שתפיק מזה משהו.

• פותח/ת השרשור
Rasmalo-יש פתרון לזה ? אתה אשכרה הפחדתה אותי עכשיו :\

cygnus- מזאת אומרת האגן גבוהה ? להעלות אותו עוד ? להעלות משקל ? אני ינסה לגבי הגב לא יודע זה לא נותן לי להעלות אותו עוד זה נשמע מוזר ושוב
אני אומר אולי זה בגלל שאני לא גמיש בלירה

אז אימון עצימות ואני חושב ששיפרתי את הטכניקה של הדדליפט למרות שרואים מרחוק בקטנה לא ממש טוב ניסיתי להכניס כמה שיותר את הז** בין האגן ולשים את הכתפיים טיפה
יותר מהמוט

http://www.youtube.com/watch?v=Snbb-b_CtJA&feature=plcp&context=C463e153VDvjVQa1PpcFNxuYiuRUx--vG812JtNRYmWADalLZihc4%3D

אני רואה ששכחת לחשוב "פטמות פונות לקיר", "חזה גדול", "חזה מורם", תנסה לגרום לגב התחתון לגעת בשכמות שלך (אתה כמובן לא תצליח אבל זה יצור את ההקשתה הרצויה).

ואני רואה בלוג שעשית משקל יותר מכובד בדדליפט, למה לא צילמת?

• פותח/ת השרשור
אני צריך את האייפון למוזיקה אין עוד מישהו בחדר כושר מהחברים שלי עם טלפון באיכות הכי בסיסית לכן לא צילמתי ואני נכנס לאטרף שאני נכנס לסט קשה לי
להתרכז בטכניקה אני משתדל
מזאת אומרת שכמות ? מה זה שכמות ? 😳?

תקשיב עם כל הכבוד לכוח שלך אני לא רואה סיבה שתמשיך להרים כבד ולנסות להתקדם עם טכניקה כזאת.
תשפר את זה, יש לך פוטנציאל וחבל

אני צריך את האייפון למוזיקה אין עוד מישהו בחדר כושר מהחברים שלי עם טלפון באיכות הכי בסיסית לכן לא צילמתי ואני נכנס לאטרף שאני נכנס לסט קשה לי
להתרכז בטכניקה אני משתדל
מזאת אומרת שכמות ? מה זה שכמות ? 😳?

פשוט תנסה להצמיד את הגב התחתון שלך לגב העליון, לא יהיה לך שום slack בעמדת המוצא - הכל מתוח ומוכן להרמה (ובהתאם לכך היא תרגיש לא הכי נוחה בעולם).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית