ייעוץ אימוני כוח לקראת יציאה לקצונה

DanielOhana

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
0
41
0
שלום לכולם!
אני רוצה להתייעץ איתכם בנוגע למשהו -
בעוד כ3 חודשים אני מתכנן לצאת לקצונה, אבל יש בעיה אחת : במבחן הבראור צריך בין הייתר לבצע כ80 כפיפות בטן ו80 שכיבות שמיכה.

כיום אני מצליח אולי לעשות 20 בכל אחד.

רציתי לשאול - איך אני יכול לשפר מצב זה?
האם פשוט לעשות בכל פעם כמה שאני יכול או לעשות סטים? ואם סטים - אז כמה?

תודה לעוזרים!
🤯

איך? עושה מה שכולם עושים. במבחן עצמו עושה חצאי תנועה, "דופק את הרצפה", כמובן שהבן זוג שלך יספור בסגנון הזה "1,3,4,5,8..."

זה מה שכולם עושים. אין פה סוד.

אבל בקשר לשאלה. תעשה כל יום שכיבות שמיכה ובטן, סט אחד לכשל יספיק. אתה אמור לראות שיפור כבר באימון השני שלך.
מן הסתם, אל תתאמן באמת כל יום אתה יכול לנוח מדי פעם, אבל זה לא אימון עצים ככה שאפשר להתאמן גם כמה פעמים ביום.

איך? עושה מה שכולם עושים. במבחן עצמו עושה חצאי תנועה, "דופק את הרצפה", כמובן שהבן זוג שלך יספור בסגנון הזה "1,3,4,5,8..."

אבל בקשר לשאלה. תעשה כל יום שכיבות שמיכה ובטן, סט אחד לכשל יספיק. אתה אמור לראות שיפור כבר באימון השני שלך.
מן הסתם, אל תתאמן באמת כל יום אתה יכול לנוח מדי פעם, אבל זה לא אימון עצים ככה שאפשר להתאמן גם כמה פעמים ביום.
כן אבל אני חושב שמבדקים הללו בודק אותם המד"סניק

מה אפשר להמליץ לך חוץ מלהתאמן ספציפית על מה שצריך לעשות?

תעשה את מה שאתה אמור לעשות, תנסה כל אימון להוסיף כמה חזרות. אני מהמר שמהר מאוד תגיע ל30-40 ושם כבר יהיה יותר קשה להתקדם.

בגלל שהמטרה שלך היא לעשות סט אחד בלבד למקסימום, אז.... לדעתי עדיף לעבוד בצורת עבודה דומה.

תעשה כל יום/יומיים תתחיל מ
שכיבות שמיכה 4X10
כפיפות בטן 4X10

כל כמה ימים תעלה 5 חזרות (4X15...)
תנוח איזה 1-2 דקות בין הסטים

אם אתה בעודף משקל הייתי ממליץ לך לעשות גם דיאטה (בסופו של דבר אתה מרים את עצמך ככל שאתה יותר קל קל לך בתרגילים האלה ובריצה)

שמע זה נכון לגביי רוב צה"ל אבל לא בשתי מקומות, בה"ד 1 ובה"ד 8.
בבה"ד 1 הם גרמנים ואין כל כך מקום לזייף, אם לא תיגע באגרוף לא יספר אם לא תנעל מרפק לא יספר ועוד כל מיני חוקים.
אגב אני מדבר בתור מדריך כושר קרבי בצה"ל .
אישית אני הייתי מציע לך לעבוד בסטים, ופעם ב3 אימונים נגיד לעשות מדידת מקסימום, בקשר לבטן, בטן בבראור זה חרטא תנצל פשוט את המנוחה של השתי שניות שמותר לך להישאר למטה ותיתאמן טיפה זה באמת לא תיהיה הבעיה, בהצלחה.

שמע זה נכון לגביי רוב צה"ל אבל לא בשתי מקומות, בה"ד 1 ובה"ד 8.
בבה"ד 1 הם גרמנים ואין כל כך מקום לזייף, אם לא תיגע באגרוף לא יספר אם לא תנעל מרפק לא יספר ועוד כל מיני חוקים.
אגב אני מדבר בתור מדריך כושר קרבי בצה"ל .
אישית אני הייתי מציע לך לעבוד בסטים, ופעם ב3 אימונים נגיד לעשות מדידת מקסימום, בקשר לבטן, בטן בבראור זה חרטא תנצל פשוט את המנוחה של השתי שניות שמותר לך להישאר למטה ותיתאמן טיפה זה באמת לא תיהיה הבעיה, בהצלחה.

למי אתה מספר סיפורים? אם הם היו סופרים 80 שכיבות סמיכה כמו שצריך היו אולי 20 קצינים בצה"ל.

לא צריך 80, פשוט כולם שמנים ובריצה לא מוציאים תוצאה טובה ככה שאם ב"כוח" אתה מוציא 100 (שזה 30% מהציון הכולל) אז יש סיכוי יותר גבוה שתעבור
ממה שאני ראיתי מעיפים את מי שלא עובר את הבוחן כניסה, ולא כדאי שיהיה לך בעיות עם זה

למי אתה מספר סיפורים? אם הם היו סופרים 80 שכיבות סמיכה כמו שצריך היו אולי 20 קצינים בצה"ל.

דבר ראשון בשבי לקבל את כל ה-15 נקודות של השכיבות סמיכה צריך לעשות 75 .
דבר שני מי אמר שצריך לעשות את כל ה75 הרוב לא עושים, פשוט מפצים על זה בריצה, הבוחן מורכב מ30% כח (15% ידיים 15% בטן) ו70% ריצת 2000 מבחינת הניקוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית