הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תוכנית בניית תוכנית אימונים לחיטוב

itsmadness

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
אני לוקח 4mg הורומון גדילה כל יום (מגיל 14.5, בגלל בעיית גדילה ISS). בפורום אחר כבר שאלתי אם
יש בעיה לשלב את הטיפול עם אימונים ותזונה והכל והבנתי שלא.

החלטתי ללכת על תוכנית FBW או A, כי הבנתי שההורומון גדילה יכול לעזור להתאוששות וכו' אבל המטרה שלי בטיפול היא לא לעלות במסת שריר אלא לגבוהה 😲 ככה שאני לא רוצה משהו יותר מדי אינטנסיבי..

פרטים: גובה 1.70, משקל 66, בן 17.

התוכניות שראיתי הם בעיקרון אלו: http://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/

עכשיו זאת השאלה שלי - בגלל שאני לוקח הורומון גדילה, והקצב התאוששות שלי בתאוריה הוא מהיר, אני יוכל לעשות את התוכניות של המסה בזמן שאני עם מאזן קלוריות שלילי? לפני כמה ימים הרמתי בלחיצת חזה 55 קילו (35+ מוט אולימפי) 10 פעמים, ויום אחרי זה לא הרגשתי כאבים בשריר כמו שציפיתי.
חוץ מזה, אני חושב שאני מסוגל לעלות במשקלים והתוכניות לחיטוב נראות לי די "קצרות".. אני מתכוון 2 סטים ו6 חזרות..
אני גם קראתי שחשוב לשלב סקוואט ודדליפט, אבל בתוכניות האלה אני רואה רק סקוואט. כדאי להכניס דדליפט? ואם כן במקום מה?

תודה!

ד"א, 3 שנים לא נכנסתי למשתמש הזה, מי שיסתכל בהודעות שלי יראה אותי בגובה 1.43 XD כמה חודשים לפני שהתחלתי את הטיפול D:

קודם כל גם עם תעמיס "יותר מידי" זה לא יעצור לך את הגדילה לגובה ולעיניין תעשה את התוכנית FBW 3 פעמים בשבוע אימוןXאימוןXאימוןXX (האות X מסמנת יום מנוחה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית