הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיטות של בילדינג

MrShape

משתמש פעיל
432
8
נק' מוניטין:
458
432
8
צה״ל
אני מתכנן אחרי צבא להתחיל ללמוד שיטות אימונים של בודי בילדינג. בעיקר חיטוב. זה לדעתי מה שהכי יכול ללמד אותי על הגוף שלי וככה אני יוכל לדעת בדיוק איך ובאיזה צורה הכי טובה להתאמן.
אני לא מתכנן להתחרות בכל אופן. אתם חושבים שכדאי? אולי אפשר ללמוד את זה בדרכים אחרות שלא לקרוא מהמחשב ולהמר על איך יצא לי בסוף?

תודה 😃

הינה כל השיטות בילדינג לחיטוב בסיכום ל-2 מילים: גירעון קלורי.

אתה צריך להיות zen בשביל ללמוד את שיטות הבילדינג.

• פותח/ת השרשור
הינה כל השיטות בילדינג לחיטוב בסיכום ל-2 מילים: גירעון קלורי.

תשמע אחי, אבל בתכלס זה לא רק זה, מדובר פה על שילוב של פחמימות ושומנים וכל מיני יחסים שעושים כאב ראש אחד גדול.. וכל אחד והגוף שלו.. אני מאוד רוצה ללמוד טוב על מה וכמה יעיל לגוף שלי.. מסגרת כזאת נראית לי לעניין..

אתה צריך להיות zen בשביל ללמוד את שיטות הבילדינג.

zen?

תשמע אחי, אבל בתכלס זה לא רק זה, מדובר פה על שילוב של פחמימות ושומנים וכל מיני יחסים שעושים כאב ראש אחד גדול.. וכל אחד והגוף שלו.. אני מאוד רוצה ללמוד טוב על מה וכמה יעיל לגוף שלי.. מסגרת כזאת נראית לי לעניין..

zen?
זה ממש פשוט,כל מי שאומר לך דברים אחרים מבלבל את המוח
נראה שאתה נורא מתעניין בפיתוח גוף,אתה חושב שאתה מוכן לוותר על זה בשביל הצבא?

אתה בטח מתכוון לשיטת אימונים ולא דווקא לתזונה

בגדול כל אחד ומה שעובד עליו בגדול אם תתאמן חזק ותקפיד לעלות משקלי עבודה ומאזן קלורי חיובי אתה תגדל
השאלה כמה תגדל כאן זה כבר התוכנית שלך טכניקה וצורת אימון כל אחד ומה שמשפיע עליו יותר עם הזמן אתה תתנסה ותדע מה הכי עובד עליו זה משתנה מאדם לאדם

לפי מה שאני הבנתי מאנשים שדיברתי איתם צריך לשמור על כמה עקרונות פשוטים
1)במסה
*לתת לשריר להתאושש בלי זה אין גדילה
*לאכול הרבה מה שהכי חשוב זה המאזן הקלורי וכמות החלבונים שומנים ופחמימות
*עם הזמן ככל שאתה מתקדם יותר להכניס יותר נפח לתוכנית

2)בחיטוב
*לתת לשריר להתאושש אחרת אתה תאבד מסה
*להיות בגירעון קלורי תוך כדי שמירה על ערכים סופים שמתאימים לסוג הדיאטה שלך
*להתאמן עם חצי עד שלוש רבעים מהנפח שהתאמנתה איתו במסה

זה פחות או יותר העיניין מעבר לזה דרופ סטים סופר סטים והכל זה התפלצפויות תרים כבד תראה כבד אין דרך לברוח מזה...

• פותח/ת השרשור
זה ממש פשוט,כל מי שאומר לך דברים אחרים מבלבל את המוח
נראה שאתה נורא מתעניין בפיתוח גוף,אתה חושב שאתה מוכן לוותר על זה בשביל הצבא?

אני ממש מתעניין בפיתוח גוף. הייתי רוצה ללמוד על זה קצת יותר.
אבל בחיים לא להופיע בתחתונים מול קהל של 200 איש 😃

מחזק.אימוני כח וגרעון קלורי

ומה עם איזה חודש לפני התחרות? אתם לא עוברים לדל פחמימה?
זה הקטע המבלבל, בהתחלה הייתי עם שומנים\פחמימות מאוזנים וזה הלך אחלה עד 15% שומן.. אבל אז נתקעתי קצת. בשביל לרדת ל10% ומטה צריך להיות על דל פחמימה, לא ככה?

אין דוגמות.יש אנשים שמתחטבים על 300 גר פחמימה,יש את יורה שגודל על 200....קודם תגיע לקראת התחרות,למה לתחון מים??
סממק,זה קהל של 400 איש.והיצאה שלך עושה אותך יותר גבר ממי שכן מופיע?

• פותח/ת השרשור
אין דוגמות.יש אנשים שמתחטבים על 300 גר פחמימה,יש את יורה שגודל על 200....קודם תגיע לקראת התחרות,למה לתחון מים??
סממק,זה קהל של 400 איש.והיצאה שלך עושה אותך יותר גבר ממי שכן מופיע?

חח אחינו, אתה לא מבין בכלל כמה הערכה יש לי לחבר'ה שמופיעים.
וצחקתי בקטע של התחתונים. באמת נראה לך שאיכפת לי? בשביל להצליח במה שאני אוהב הייתי מוכן להופיע גם בלי התחתונים 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית