סרטון טכניקה סקוואט/ב'נצ/חתירה

ה-דינו

משתמש פעיל
349
1
נק' מוניטין:
389
349
1
הערות לפני שמסתכלים על הסרטון :

1.צילמתי את הסט האחרון בסקוואט אני יודע שהוא לא נמוך מספיק לדעתי בספק עם אני שובר מקביל עם בכלל טעות שלי הייתי צריך לצלם סט שני או שלישי
2.התווך תנועה של החתירה מלא לא רואים את התווך תנועה טוב לפי דעתי בגלל הזווית צילום הייתי עם חולצה שחורה והבטן יצאה טיפה

סקוואט 142.5 קילו :

http://www.youtube.com/watch?v=y742...DvjVQa1PpcFNxuYiuRUx--vG812JtNRYmWADalLZihc4=

ב'נצ 82.5 קילו :

http://www.youtube.com/watch?v=m-TSNLwgY4w&feature=youtu.be

חתירה 72.5 קילו :

http://www.youtube.com/watch?v=n9B-fz990kk&feature=youtu.be

הסקוואט לא ברור, החזרה הראשונה גבוהה אבל כל השאר נראה גבולי. קשה לדעת מהזווית הזאת.
בבנץ' אתה לא צריך להזיז את הראש כשהמוט יורד, ונראה גם שאיכשהו אתה לא ממש סגור על התנועה.
החתירה נראית בסדר, אנחנו דוגלים בחתירה מסוג אחר שכל חזרה מתחילה בה מהרצפה.

• פותח/ת השרשור
הסקוואט לא ברור, החזרה הראשונה גבוהה אבל כל השאר נראה גבולי. קשה לדעת מהזווית הזאת.
בבנץ' אתה לא צריך להזיז את הראש כשהמוט יורד, ונראה גם שאיכשהו אתה לא ממש סגור על התנועה.
החתירה נראית בסדר, אנחנו דוגלים בחתירה מסוג אחר שכל חזרה מתחילה בה מהרצפה.

מצטער על הזווית אני יעלה סרטון חדש בחמישי אימון עצימות ששם זה יהיה 160קילו
אני מרגיש יותר כוח להעלות את המוט שאני מזיז את הראש זה גם מראה לי מתי להעלות , אני לא סגור על האחיזה כי עכשיו עברתי לאחיזה יותר רחבה הקודמת היתה
צרה הרבה יותר
אפשר וידאו של החתירה שמתחילה מהרצפה לשם הדגמה ?

אין סמכות להגיב לך לסקוואט/בנצ', אבל החתירה שאתה עושה לא מבוצעת בסגנון פנדליי כמו שמומלץ פה בפורום וכדאי לך ללמוד אותה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מצטער על הזווית אני יעלה סרטון חדש בחמישי אימון עצימות ששם זה יהיה 160קילו
אני מרגיש יותר כוח להעלות את המוט שאני מזיז את הראש זה גם מראה לי מתי להעלות , אני לא סגור על האחיזה כי עכשיו עברתי לאחיזה יותר רחבה הקודמת היתה
צרה הרבה יותר
אפשר וידאו של החתירה שמתחילה מהרצפה לשם הדגמה ?

אין שום צורך להזיז את הראש, זה סתם יוצר לחץ על הצוואר ולפעמים מפקשש (לגמרי) את התנועה. מעלים כשהמוט נוגע בחזה (ולא מקפיצים).

• פותח/ת השרשור
אין שום צורך להזיז את הראש, זה סתם יוצר לחץ על הצוואר ולפעמים מפקשש (לגמרי) את התנועה. מעלים כשהמוט נוגע בחזה (ולא מקפיצים).

אין בעיה אני יפסיק עם זה מיד
אני לא מקפיץ את המוט על החזה 😳.... זה נראה ככה ?

תודה לאלה שהעלו את הסרטונים זה נראה הרבה יותר קשה מהחתירה הרגילה הטכניקה יהיה לי קשה יותר אבל אני ינסה בתקווה להצליח תודה 😃
עוד תגובות על הב'נצ והסקוואט ?

• פותח/ת השרשור
נראה שאתה לא שובר מקביל בסקווט.

כן , זה נראה גבולי טעות שלי שצילמתי סט אחרון שכבר הייתי על סף עייפות ברגליים
אני יעלה את הסקוואט והב'נצ באימון עצימות ביום חמישי

לגבי החתירה, ראיתי מס פוסטים בעבר בפורום שהתחלת התנועה צריכה לבוא מהיריכיים (בלי שינוי זוית הגב) ובסרטון אני רואה שהרגליים והגב מקובעים האם זאת טעות או שזה סוג שונה של חתירה?

בסוג הזה של החתירה ("קלאסית" למדי) הרגליים והגב אמורים להיות מקובעים כדי למנוע צ'יט כמה שיותר והתנועה מגיעה מהמשיכה עצמה.

• פותח/ת השרשור
אני אמרתי כבר...אני יעשה את החתירה שלטיסמוס הציע לי ויפסיק להעלות את הצוואר ויעלה את הסרטון של הסקוואט ביום חמישי של העצימות

למה לעשות אותה ולא את החתירה שכל חזרה מהריצפה ?

אנחנו דוגלים בחתירות פנדליי. אבל הן מפעילות לא מעט את הזוקפים, ואם אתה טוחן סטים בסקוואט ודדליפט זה נהיה לא קל.

אני עושה פנדליי גם כל חזרה מהריצפה ביגלל זה שאלתי על התחתירה הזאת פעם ראשונה אני רואה אותה..
הדגילה בפנדליי היא בגלל יותר מוערבות של זרירי הגב ?

הסקוואט נראה טוב הברכיים קצת הולכות קדימה אבל אתה לא קורס עליהם אז זה בסדר גמור הדבר היחיד שבאמת הפריע לי בסקוואט היה העומק תנסה טיפה יותר לפתוח את הברכיים לצדדים זה אמור גם טיפה להוריד את היציאה של הברכיים קדימה וגם להקל עליך לרדת נמוך יותר...

בנץ' הכל בסדר חוץ מדבר אחד למה אתה מזיז את הראש? באמת שזה לא עוזר אני יודע שהרבה פעמים רואים PL עושים את זה אבל אין בזה תועלת אמיתית לפי דעתי זה יכול אפילו להפריע ועוד משהו אחד קטן שיהיה לך די קשה לעבוד עליו אבל זה די חשוב תנסה להכניס את המרפקים פנימה בצורה כזאת שהמוט יגע בעצם שמתחת לחזה בזמן שמפרק כף היד שלך ישר ולא מכופף.

חתירה הכל בסדר ככה גם אני חותר אני יודע שזה לא מקובל כאן אבל זה מה יש חחח רק דבר אחד תעשה אחיזה רגילה אין סיבה לעשות אחיזה משולבת עם דדליפט כמו שלך לא צריך להיות לך בעיות אחיזה בחתירה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית