הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טונה סטארקיסט מתייקרת בעד 15%

Mishel Mishayev

משתמש משקיע
3,828
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
6,632
3,828
961
טונה סטארקיסט מתייקרת בעד 15%
החברה הודיעה לקמעונאים כי היא מעלה את מחיר מיונז היינץ ב-10% ואת מחיר שיבולת השועל מתוצרת QUAKER ב-5% . קמעונאי: "אני קורא לציבור לא לקנות את מותגי דיפלומט, בראשם טונה סטארקיסט"
גיל קליאן, "כלכליסט"
פורסם: 23.04.12, 10:00

לכתבה

בעבר כשטונה סטארקיסט החלה לעלות, שאר החברות ניצלו את התייקרות והחלו במבצעים שווים.

אגב, טונה יונה שגם אותה משווקת חברת דיפלומט עולה ברוב הסופרים 3 - ב 10 (טונה בשמן)
בעדן טבע מרקט המחיר הוא קבוע ועומד על 3 - ב 12 ומוגבל ל 3 יח
עוד טונה מעולה, היא של חברת "תומר" מגיע גם ברביעיות וגם בבודדים, בקרוב נערוך קניות ונראה מה המחיר.

מזל שאין לי טובה בתפריט היום גם בחיטוב לאכול לפי תפריט יוצא יקר... אני לא מבין מה השלטות מנסה להשיג בקטע הזה שהם מעלים את המחירים של דברים שאנשים חייבים ומעלים את המיסים על כל דבר

אצלכם המצב עוד בסדר... בהונגריה טונה עולה בין 10-15 שקלים ליחידה.

אצלי טונה נורמלית עולה 1.7 יורו, והסינית (שאני אוכל) 69 סנט. פשוט לא משתלם לקנות כאן טונה כש-250 גרם בשר טחון עולה 2 יורו.

אצלי טונה נורמלית עולה 1.7 יורו, והסינית (שאני אוכל) 69 סנט. פשוט לא משתלם לקנות כאן טונה כש-250 גרם בשר טחון עולה 2 יורו.
זה יותר יקר מבישראל.. חצי קילו בשר טחון מופחת שומן עולה 18 ש"ח ולא מופחת שומן עולה קילו ב-30 שקל ..

מצד שני, ליצמן רוצה להרויד את מחיר תחליפי חלב אם, אז אני הולך להרביץ מטרנות במקום שייקים בו-יה!

דפקה אצלי בסופר עושים מבצעים 4 סטארקיץ ב20 ש''ח שזה יותר זול מימה שהיה

אם לא מקובעים על מותגים כמו סטארקיסט ומוכנים להתפשר על הטעם למרות שאני לא מרגיש הבדל יש רביעיה של טונה ב16 שקל מרמי לוי.. רביעיה של סטאר עלתה לי 25 שקל ככה שזה שווה

היום קניתי 2 טונות גדולות של פילטונה (כל אחת נטו 290 גרם טונה לפי מה שרשום) ב24 שקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית