הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתגייס עוד 3 חודשים. עד אז רוצה להתאמן בכל הכוח

• פותח/ת השרשור Dream
  • פורסם בתאריך

Dream

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
0
38
0
רציתי לדעת איזו תוכנית הכי מתאימה לי להתנפח כמה שאפשר, אם אצא מנקודת הנחה שאני אוכל נכון, ישן מספיק, ויכול להתאמן 3 פעמים בשבוע?

יש תוכנית מיוחדת? תוכנית שתתאים לי ושאוכל להשיג תוצאות ב3 חודשים האלה?

ועוד שאלה, נניח התגייסתי לקרבי. יש איזושהי דרך שאוכל לשמור על המאסה שלי? על החיטוב?

תודה מראש על התשובות

למה לך לנסות להתנפח לפני גיוס לקרבי ממילה 99% מזה ירד לך בזמן השירות הקרבי עם כבר תנסה לעשות משהו זה לשפר את הכושר שלך ריצות שכיבות שמיכה מתח מקבילים ספרינטים וכל מיני דברים כאלה

למה לך לנסות להתנפח לפני גיוס לקרבי ממילה 99% מזה ירד לך בזמן השירות הקרבי עם כבר תנסה לעשות משהו זה לשפר את הכושר שלך ריצות שכיבות שמיכה מתח מקבילים ספרינטים וכל מיני דברים כאלה
אל תנפיץ, אם הוא ישקיע מספיק מאמץ הוא ישמור על הרבה מההישגים.

לשאלה - תעשה SS ותברך על זה אחרי שתתגייס.

אל תנפיץ, אם הוא ישקיע מספיק מאמץ הוא ישמור על הרבה מההישגים.

לשאלה - תעשה SS ותברך על זה אחרי שתתגייס.

חולק עליך אחי..
אני לפני שהתגייסתי עשיתי SS והגעתי למשקלים יחסית יפים, משקל גוף 94 קילו ובזמן השירות הכל נעלם כלא היה, כלהמאסה ירדה,
לא תצליח לשמור על המאסה, יש לילות בלי שינה, שבועות שלא אוכלים מספיק, תמיד אתה בתיזוזים ולכן אתה תהיה במאזן שלילי והכל ירד!

זה טוב לעשות SS לפני הצבא מסיבה אחת.
אתה תגיע חזק, רגליים חזקות ,גב חזק, וזה יעזורלך מאוד מבחינת משקלים, כאבי ברכיים וכו'...

תשקיע עכשיו ב SS תעלה קילוגרמים טובים, תתחזק, ובצבא אתה תתחטב בלי שתרצה וכבר הריצות והפקלים יסתדרו.
תעשה SS

בהצלחה

אני בטירונות באמת לא אכלתי הרבה וירדתי הרבה, אבל החזרתי את המאסה שאבדה תוך חודשיים +- ואת הכוח תוך חודש יותר מאוחר במהלך השירות הצבאי.

חוץ מזה שבאתי לטירונות פי 5 יותר חזק ובכושר מכולם (שילבתי CONDITIONING).

מסכים פה לגבי הSS אבל מצד שני אתה יכול להגיע למצב שאתה תתבאס שיקחו ממך את האימונים זה גם משהו שאתה צריך לחשוב עליו..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית