הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אורז לבן מול אורז מלא בחיטוב.

tamirgrama1

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
0
52
0
אני כרגע בחיטוב ויצא לי לראות את התוכנית להתעורר רזה והוא אומר שם שאורז מלא יותר טוב מאורז לבן ואני ממש מתלבט אם לאכול אורז מלא או אורז לבן כי הערכים של האורז המלא הם 350 קלוריות ל100 גרם לעומת אורז לבן שהוא 130 קלוריות ל 100 גרם . זה מאוד משמעותי בשבילי בתקופת החיטוב מה מומלץ לעשות במצב כזה? תודה רבה:)

מאיפה לקחת את הערכים הקלוריים של אורז לבן ואורז מלא? נראה לי שעבור האורז המלא אתה מדבר על קלוריות ב 100 גרם אורז יבש (שיהפכו להרבה יותר מ 100 גרם אחרי הבישול בגלל ספיחת הרבה מים), ועבור הלבן אתה מדבר על קלוריות לאחר הבישול.

לאורז מלא יש כל מיני יתרונות על הלבן, אבל מבחינה קלורית הם דומים.

• פותח/ת השרשור
מאיפה לקחת את הערכים הקלוריים של אורז לבן ואורז מלא? נראה לי שעבור האורז המלא אתה מדבר על קלוריות ב 100 גרם אורז יבש (שיהפכו להרבה יותר מ 100 גרם אחרי הבישול בגלל ספיחת הרבה מים), ועבור הלבן אתה מדבר על קלוריות לאחר הבישול.

לאורז מלא יש כל מיני יתרונות על הלבן, אבל מבחינה קלורית הם דומים.
הסתכלתי על הערכים מאחרוי השקית של האורז בטבלת הערכים שלהם וזה הראה לי ערכים כמעט פי 3

אני כרגע בחיטוב ויצא לי לראות את התוכנית להתעורר רזה והוא אומר שם שאורז מלא יותר טוב מאורז לבן ואני ממש מתלבט אם לאכול אורז מלא או אורז לבן כי הערכים של האורז המלא הם 350 קלוריות ל100 גרם לעומת אורז לבן שהוא 130 קלוריות ל 100 גרם . זה מאוד משמעותי בשבילי בתקופת החיטוב מה מומלץ לעשות במצב כזה? תודה רבה:)
אתה כנראה הסתכלתה על אורז לפני בישול אחי

אם אני לא טועה היתרון היחיד של האורז המלא הוא שיש בו סיבים מה שעושה אותו משביע יותר.

גם האינדקס הגליקמי יותר נמוך, ההבדלים בין האורז הלבן והחום הם מינורים.
לפותח הפוסט, ראשית השתמש במחשבונים מדיוקים יותר, ההמלצה שלי היא על http://nutritiondata.self.com
שנית, הימנע מלצפות בתוכניות עם מכשפים למנהים.

אתה מסתכל רק על ערכים , סתכל גם על זה שזה יותר חשוב שאורז מלא יותר משביע מלבן , מתעכל יותר לאט ... בתכלס למתאמנים זה אורז עדיף על הלבן מכול הבחינות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית