הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הערכת א.ש + כמה שאלות

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
הנה שני תמונות כמה אחוז שומן אני?: בשני התמונות אני במצב רפוי מלא כמובן...
http://www.siz.co.il/view/0zqm5mj2ym2a.jpg.htm

http://www.siz.co.il/view/oyqgty3tdn1z.jpg.htm

עכשיו השאלות:
1.האם שווה לי לעשות חיטוב דל פחמימות? (אולי זה חסרון שיהיה לי פחות כוח באימונים אבל במאלה אני כבר לא עולה בחיטוב במשקלים)
2.לגבי העמסה, כל כמה ימים?למה זה טוב? מומלץ לעשות את זה? וביום העמסה לאכול בדיוק לפי איך שאני אוכל כל יום רגיל בחיטוב ופשוט להוסיף מאכלים עם הרבה פחמימות ולצאת במאזן קלורי חיובי קטן?
3. מה אתם אומרים יש לי קצת מאסה? 😃
4.בחיטוב על איזה מאזן קלורי שלילי מקסימום מומלץ להיות?
5. בשביל ההעמסה איזה מאכלים אתם לרוב אוכלים\ ממליצים?
תודה מראש וסליחה על החפירה...
נ.ב נתונים:
גובה 177
משקל 77
גיל 15

משקלים אם זה משנה: (ל5)
בנץ 67.5
סקווט: 82.5
דדליפט 100
פרס 47
חתירה 60

1. לא שווה לך לעשות דל פחמימה , אתה יכול בתפריט מאוזן ורגיל להשיג תוצאות טובות (דל פחמימה יעזור לך יותר באחוזי שומן נמוכים) , נכון שהתוצאות בדל פחמימה יגיעו מהר יותר אבל לפעמים מאבדים שליטה והמשקלים הולכים וגם המראה נראה רזה מדיי בסופו של דבר ואני מעריך שאתה בן 15 , אין לך כל כך נסיון עם חיטובים עדיין , לא שאני מתיימר להיות משהו אבל אני אומר בתור מישהו שגם היה שם , בקיצור לא חייב דל פחמימה אבל אם אתה נעול עדיף שתקרא הרבה לפני שאתה מתחיל.

2.אם אתה מחטב עם פחמימה בסביבות ה150 אתה לא צריך העמסות , ואם החלטת דל פחמימה הכל מוסבר בסוג הדיאטה שאתה עושה (AD , UD2 , PSMF וכו')

3. מאסה יש , אתה בן 15 ישך עוד לאן לשאוף , אני חושב אבל שיש עליך הרבה נוזלים ושומן בסביבות ה16% אולי יותר אפילו.

4. העמסה מאכלים כמו פיתות, לחם חיטה מלאה , פסטה , קורנפלקס, בייגלה דל שומן וכו'.

אין לך מה לחשוב על מאסה או חיטוב במצב שלך. אתה ילד לא מאומן שצריך להתאמן ולאכול נורמלי, זה הכל.

• פותח/ת השרשור
1. לא שווה לך לעשות דל פחמימה , אתה יכול בתפריט מאוזן ורגיל להשיג תוצאות טובות (דל פחמימה יעזור לך יותר באחוזי שומן נמוכים) , נכון שהתוצאות בדל פחמימה יגיעו מהר יותר אבל לפעמים מאבדים שליטה והמשקלים הולכים וגם המראה נראה רזה מדיי בסופו של דבר ואני מעריך שאתה בן 15 , אין לך כל כך נסיון עם חיטובים עדיין , לא שאני מתיימר להיות משהו אבל אני אומר בתור מישהו שגם היה שם , בקיצור לא חייב דל פחמימה אבל אם אתה נעול עדיף שתקרא הרבה לפני שאתה מתחיל.

2.אם אתה מחטב עם פחמימה בסביבות ה150 אתה לא צריך העמסות , ואם החלטת דל פחמימה הכל מוסבר בסוג הדיאטה שאתה עושה (AD , UD2 , PSMF וכו')

3. מאסה יש , אתה בן 15 ישך עוד לאן לשאוף , אני חושב אבל שיש עליך הרבה נוזלים ושומן בסביבות ה16% אולי יותר אפילו.

4. העמסה מאכלים כמו פיתות, לחם חיטה מלאה , פסטה , קורנפלקס, בייגלה דל שומן וכו'.

תודה רבה אחי אני גם רוצה דל פחמימה בשביל להוריד נוזלים וכו'... המשקלים אצלי לא יורדים אני כבר עושה חיטוב איזה 3 חודשים אבל בלי תפריט סתם ספרתי קלוריות ו חלבון ושומן.. אני רוצה עכשיו חיטוב דל פחמימה ולאכול איזה 50-100 גרם פחמימה ביום משהו 60+ שומןואיזה 150 גרם חלבון ביום וכל עוד המשקלים נשמרים אתה אומר סבבה לעשות ככה? ומה לגבי ההעמסה אם אני כן יעשה? כי תכלס נראה לי עדיף דל פחמימה גם להוריד נוזלים.
אני לא יודע מה זה הדיאטות האלה שכתבת אני רוצה פשוט כמו שאמרתי לאכול את הערכים שכתבתי פה...

אז מה אתה אומר לעשות?

COLDFIRE לא הבנתי אותך...

נערך לאחרונה:
אחי בכל דיאטה אתה תוריד נוזלים , השאלה היא ההתקדמות אחרי זה , אם אני צודק קולדפייר מתכוון לזה שתעזוב את כל הנושא של חיטוב אלא תשקיע באימונים תאכל טוב , אתה עדיין צעיר ורק לאחר שצברת מספיק משקל על המוט תתחיל להתעניין בנושא החיטוב. אבל אם אתה נעול על חיטוב אז לדעתי ממה שהבנתי מתגובה השנייה שלך כדאי לך חיטוב מאוזן עם כמות סבירה של פחמימות ושומנים , והעמסה פעם בשבועיים שלוש אם אתה כל כך רוצה בזה..

הנה שני תמונות כמה אחוז שומן אני?: בשני התמונות אני במצב רפוי מלא כמובן...
http://www.siz.co.il/view/0zqm5mj2ym2a.jpg.htm

http://www.siz.co.il/view/oyqgty3tdn1z.jpg.htm

עכשיו השאלות:
1.האם שווה לי לעשות חיטוב דל פחמימות? (אולי זה חסרון שיהיה לי פחות כוח באימונים אבל במאלה אני כבר לא עולה בחיטוב במשקלים)
2.לגבי העמסה, כל כמה ימים?למה זה טוב? מומלץ לעשות את זה? וביום העמסה לאכול בדיוק לפי איך שאני אוכל כל יום רגיל בחיטוב ופשוט להוסיף מאכלים עם הרבה פחמימות ולצאת במאזן קלורי חיובי קטן?
3. מה אתם אומרים יש לי קצת מאסה? 😃
4.בחיטוב על איזה מאזן קלורי שלילי מקסימום מומלץ להיות?
5. בשביל ההעמסה איזה מאכלים אתם לרוב אוכלים\ ממליצים?
תודה מראש וסליחה על החפירה...
נ.ב נתונים:
גובה 177
משקל 77
גיל 15

משקלים אם זה משנה: (ל5)
בנץ 67.5
סקווט: 82.5
דדליפט 100
פרס 47
חתירה 60

א)בשלב טיפה יותר מתקדם יש לך חיטוב ארוך אז אני היתי מתחיל ברגיל ועם הזמן מקצץ בפחמימות
ב)150 גרם פחמימה + העמסה אחת ל 12 ימים , 100-150 גרם פחמימה העמסה אחת ל 9 ימים ופחות מ 100 גרם פחמימה העמסה אחת לשבוע בהעמסה צריך לאכול חלבון כפול 1.8-2 מהמשקל גוף שלך כמה שפחות שומנים ולהשלים את הקלוריות לנייטרלי בעזרת פחמימות מומלץ ממקורות טובים.
ג)לא תמשיך להתאמן בעתיד יהיה עם תתמיד
ד)500 קלוריות מתחת לתחזוקה שלך
ה)אורז פסטה מלאה חתיף פיטנס אחד בשביל הטעם של חטיף אני למרות שזה לא הכי מומלץ אוכל לרוב גם פיתה אחת אבל בכללי תצמד לאורז ופסטה מלאה

• פותח/ת השרשור
א)בשלב טיפה יותר מתקדם יש לך חיטוב ארוך אז אני היתי מתחיל ברגיל ועם הזמן מקצץ בפחמימות
ב)150 גרם פחמימה + העמסה אחת ל 12 ימים , 100-150 גרם פחמימה העמסה אחת ל 9 ימים ופחות מ 100 גרם פחמימה העמסה אחת לשבוע בהעמסה צריך לאכול חלבון כפול 1.8-2 מהמשקל גוף שלך כמה שפחות שומנים ולהשלים את הקלוריות לנייטרלי בעזרת פחמימות מומלץ ממקורות טובים.
ג)לא תמשיך להתאמן בעתיד יהיה עם תתמיד
ד)500 קלוריות מתחת לתחזוקה שלך
ה)אורז פסטה מלאה חתיף פיטנס אחד בשביל הטעם של חטיף אני למרות שזה לא הכי מומלץ אוכל לרוב גם פיתה אחת אבל בכללי תצמד לאורז ופסטה מלאה

תודה אבל תראה אתה אומר בשלב מאוחר יותר בחיטוב אבל אני כבר איזה 3 חודשים בחיטוב (בחודש האחרון לא יורד טוב) אז מה אתה אומר לעשות חיטוב רגיל עם איזה 60 גרם שומן 150 +- חלבון ואיזה 100+ פחמימות ולהיות כל יום במאזן של כ600 ובלי שום העמסות זה בסדר? אני מתאמן ביינתים בלינארית של ביל סטאר לפעמים מעלה משקלים... הגעתי כבר למשקלים של סוף מאסה (עשיתי מסה לא טוב אכלתי יותר ממה שצריך).
כמה זמן יקח לי ככה במאזן כזה לרדת לא.ש די נמוך כדי להתחיל מאסה ארוכה אולי אפילו לקוביות?

תודה אבל תראה אתה אומר בשלב מאוחר יותר בחיטוב אבל אני כבר איזה 3 חודשים בחיטוב (בחודש האחרון לא יורד טוב) אז מה אתה אומר לעשות חיטוב רגיל עם איזה 60 גרם שומן 150 +- חלבון ואיזה 100+ פחמימות ולהיות כל יום במאזן של כ600 ובלי שום העמסות זה בסדר? אני מתאמן ביינתים בלינארית של ביל סטאר לפעמים מעלה משקלים... הגעתי כבר למשקלים של סוף מאסה (עשיתי מסה לא טוב אכלתי יותר ממה שצריך).
כמה זמן יקח לי ככה במאזן כזה לרדת לא.ש די נמוך כדי להתחיל מאסה ארוכה אולי אפילו לקוביות?

אחרי שלושה חודשים בחיטוב במקרה שההתקדמות נתקעת ההמלצה שלי היא לצאת לשבועיים נייטרלי עם שומן 0.8 כפול ממשקל גוף חלבון 1.8-2 ופחמימה להשלים לנייטרלי ואחרי זה לחזור לחיטוב רגיל עם 500-600 קלוריות מתחת לתחזוקה שתגיע ל 15 אחוז שומן תתחיל דל פחמימה לפני זה אני לא ממליץ

לגבי לסיים חיטוב זה תלוי איך שאני רואה אותך אני חשב שיש לך חודשיים בחיטוב בשביל לסיים אותו כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
אחרי שלושה חודשים בחיטוב במקרה שההתקדמות נתקעת ההמלצה שלי היא לצאת לשבועיים נייטרלי עם שומן 0.8 כפול ממשקל גוף חלבון 1.8-2 ופחמימה להשלים לנייטרלי ואחרי זה לחזור לחיטוב רגיל עם 500-600 קלוריות מתחת לתחזוקה שתגיע ל 15 אחוז שומן תתחיל דל פחמימה לפני זה אני לא ממליץ

לגבי לסיים חיטוב זה תלוי איך שאני רואה אותך אני חשב שיש לך חודשיים בחיטוב בשביל לסיים אותו כמו שצריך
טוב תודה אחי ולא בטוח זה נתקע יש סיכוי שגם אכלתי יותר מידי אני אכין לעצמי תפריט...
הנה מה אתה אומר על זה:
גבינה צהובה 17% 100 גרם
חזה הודו\עוף 250 גרם
חלב 700 גרם
4 פרוסות לחם
60 גרם נקניק
60 גרם קורנפלקס

ביינתים זה יוצא:
1661 קלוריות
146 חלבון
54 שומן
147 פחמימות

מה אתה אומר על זה מספיק הכל?

טוב תודה אחי ולא בטוח זה נתקע יש סיכוי שגם אכלתי יותר מידי אני אכין לעצמי תפריט...
הנה מה אתה אומר על זה:
גבינה צהובה 17% 100 גרם
חזה הודו\עוף 250 גרם
חלב 700 גרם
4 פרוסות לחם
60 גרם נקניק
60 גרם קורנפלקס

ביינתים זה יוצא:
1661 קלוריות
146 חלבון
54 שומן
147 פחמימות

מה אתה אומר על זה מספיק הכל?

מבחינת ערכים במבט של שנייה זה נראה בסדר אבל... קודם כל חלב מודדים במ"ל לא בגרמים אחרי זה חלב זה לא המקור הכי טוב לערכים בחיטוב בגלל שהוא לא משביע וגם את הפחמימות שלך תנסה לקחת ממקורות של פחמימה מלאה ולא סתם קורנפלס

• פותח/ת השרשור
מבחינת ערכים במבט של שנייה זה נראה בסדר אבל... קודם כל חלב מודדים במ"ל לא בגרמים אחרי זה חלב זה לא המקור הכי טוב לערכים בחיטוב בגלל שהוא לא משביע וגם את הפחמימות שלך תנסה לקחת ממקורות של פחמימה מלאה ולא סתם קורנפלס

חח תודה אחי לגבי החלב לא נורא אני מודד בגרמים (יש לי משקל קטן למטבח) ואתה יכול להסביר יותר לגבי מקורות מפחמימ מלאה ולמה? כי עם כל מה שאני אוכל עכשיו לא קורה מצב שאני רעב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית