ייעוץ אז למה בעצם דל פחממה?

Zeuthand Events

משתמש פעיל
836
1
נק' מוניטין:
548
836
1
הבנתי שאפשר להיות במאזן קלורי שלילי ולאבד אחוזי שומן 🤘 .אז למה צריך להוריד פחממות :(, בסוף זה יתן תוצאה יותר מהירה? למה?

נערך לאחרונה:
עד ל12-13 א"ש אין לך מה לסגור פחות מ100 ג' פחמימה לדעתי ליום. אח"כ מתחיל להיות דו ספרתי.

מה הבעיה אוכלים דל פחמימה בימי מנוחה לשריפת שומן
והרבה פחמימה בימי אימון לבניית שריר

ככה יורדים בשומן ובונים שריר תוך כדי

כדי לסגור את הסיפור כבר: אני 13% שומן רוצה לרדת ל 9% אם אני יקבל 60-40% מי סך כל קלוריות בתקופה זו זה לא ישפיע על קצב ירידה בא.ש? (לעומת דל פחממה עם העמסות)
בכל תפריט עם גירעון קלורי נדרש לעשות העמסות, ללא תלות בכמות הפחמימות שאתה אוכל.
לא הבנתי את השאלה, אבל אם אתה שואל אם תעשה תפריט שמכיל 40-60% פחמימות, זאת אומרת שאתה לא תקבל מפסיק שומן וחלבון בתזונה היומית, שזה לא אידאלי ולכן האחוזי פחמימות הללו בתפריט לא הגיוניים.

• פותח/ת השרשור
בכל תפריט עם גירעון קלורי נדרש לעשות העמסות, ללא תלות בכמות הפחמימות שאתה אוכל.
לא הבנתי את השאלה, אבל אם אתה שואל אם תעשה תפריט שמכיל 40-60% פחמימות, זאת אומרת שאתה לא תקבל מפסיק שומן וחלבון בתזונה היומית, שזה לא אידאלי ולכן האחוזי פחמימות הללו בתפריט לא הגיוניים.

סבבה עכשיו זה יסתדר לי, אז אין לי ברירה חוץ מי דל פחממה, תודה!

לקטוזיס אין כל קשר לאיבוד שומן טוב יותר או פחות, זה מיתוס והבנה לקויה של כל התהליך.
אין באמת ייעול לדיאטות דלות בפחמימות על פני כאלו שאינן דלות בפחמימות. התורה מתחילה להיות שונה כאשר רוצים לרדת ל % שומן נמוך, שם נדרש לקצץ בקלוריות ואתה תיכנס לתפריט דל פחמימה תרצה או לא, אחרת הגירעון הקלורי לא יהיה מספיק גדול ולא תרד במשקל.

נגיד ואני מתחיל חיטוב על 17 אחוז שומן ומההתחלה עושה דיאטה דלת פחמימות כלומר 50 גרם ביום וכל 14 יום העמסה, ייתכן מצב כזה שאני אגיע לאחוז שומן מסווים למשל 12 ופשוט אתקע ואהיה חסר אמצעים כי אני כבר על 50 גרם פחמימה מההתחלה ?

נגיד ואני מתחיל חיטוב על 17 אחוז שומן ומההתחלה עושה דיאטה דלת פחמימות כלומר 50 גרם ביום וכל 14 יום העמסה, ייתכן מצב כזה שאני אגיע לאחוז שומן מסווים למשל 12 ופשוט אתקע ואהיה חסר אמצעים כי אני כבר על 50 גרם פחמימה מההתחלה ?
האמצעי הבא שלך זה לחתוך בשומן בהנחה שהוא לא נמוך מלכתחילה או להוסיף אירובי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית