הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב מתכון להפטר מהחלבון שלא בא לכם בטוב!😃

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
יש ברשותי חלבון של דיימטייז בטעם באטר קרים שאני נמנע מלשתות אותו כי הוא מבחיל.;maeq
מתערבב עם מלא קצף וגושים ויש לו טעם מתוק של וניל, וזה משהו שאני אישית ממש לא אוהב.
חשבתי לעצמי על דרך יצירתית לסיים אותו בכל זאת ולעבור לדלי שעוד לא פתחתי(קפה מוקה, הו כן!).
חשבתי על חטיפי חלבון, אבל התנור שלי לא עובד.:(

מצאתי דרך נחמדה!
ראשית יש לציין שכל הטעמים מתאימים לכאן חוץ מטעמי פירות למיניהם, אולי בננה.
כל מה שהוא שוקולד, וניל, עוגיות, קרמל, טופי וכו' וכו' מתאים לדעתי!

קחו סקופ חלבון+כוס חלב 1%(או 3% למי שלא מתחטב), תערבבו בשייקר ופשוט תוסיפו את זה לנס קפה!😃
כוס אחת זה יותר מדי כמובן, אבל אני למשל עושה חצי סקופ+חצי כוס חלב לכוס קפה, ופשוט שותה את זה פעמיים ביום!
לא האמנתי כמה שזה יכול להיות טעים בשילוב עם קצת יצירתיות!
קל להכנה, וזה משהו דיי יומיומי שהרבה צורכים גם ככה, אז עכשיו אפשר גם להנות מקפה טעים יותר וגם להפטר מהחלבון המאוס הזה שאתם פשוט מסרבים לשתות!

חג שמח וסופ"ש מעולה!🤩

נחמד גם אני עשיתי את זה פעם אבל כדי לא להירדם בשיעור:)

ואפשר גם לשים טיפה קקאו זה ישפר תטעם+ממתיק(אם צריך)

את האמת,יש לי בטעם קוקוס, בקרוב גם אני הולך להיפטר ממנו חח ולהביא שוקולד או משהו בסגנון.
כדי להפטר באופן יצירתי, אני מוסיף סקופ חלבון+חלב+קקאו. זה יוצא אגדי ולא מבחיל.

תודה, אבל הייתי מצפה שמבין תפריט שלם ב-AD של מאכלים מגעילים שמצריכים קומבינות, לפחות לא אצטרך לעשות לאבקת חלבון חלטורות כדי להנות ממנה. 😛

אהבתי תרעיון האמת יש לי ווניל ואם בא לי לשנות או שאני אוכל בבוקר את הקורנפלקס עם החלב שבמקום חלב אני שם אבקת חלבון או שאני מוסיף לו שוקו לפעמים ויוצא ממש טוב

כל אחד וטעמו,אני לא סבלתי את הדיימטז מוקה,בכלל הטעמים של החברה על הפנים

Back
למעלה תחתית