יש ברשותי חלבון של דיימטייז בטעם באטר קרים שאני נמנע מלשתות אותו כי הוא מבחיל.;maeq
מתערבב עם מלא קצף וגושים ויש לו טעם מתוק של וניל, וזה משהו שאני אישית ממש לא אוהב.
חשבתי לעצמי על דרך יצירתית לסיים אותו בכל זאת ולעבור לדלי שעוד לא פתחתי(קפה מוקה, הו כן!).
חשבתי על חטיפי חלבון, אבל התנור שלי לא עובד.:(
מצאתי דרך נחמדה!
ראשית יש לציין שכל הטעמים מתאימים לכאן חוץ מטעמי פירות למיניהם, אולי בננה.
כל מה שהוא שוקולד, וניל, עוגיות, קרמל, טופי וכו' וכו' מתאים לדעתי!
קחו סקופ חלבון+כוס חלב 1%(או 3% למי שלא מתחטב), תערבבו בשייקר ופשוט תוסיפו את זה לנס קפה!😃
כוס אחת זה יותר מדי כמובן, אבל אני למשל עושה חצי סקופ+חצי כוס חלב לכוס קפה, ופשוט שותה את זה פעמיים ביום!
לא האמנתי כמה שזה יכול להיות טעים בשילוב עם קצת יצירתיות!
קל להכנה, וזה משהו דיי יומיומי שהרבה צורכים גם ככה, אז עכשיו אפשר גם להנות מקפה טעים יותר וגם להפטר מהחלבון המאוס הזה שאתם פשוט מסרבים לשתות!
חג שמח וסופ"ש מעולה!🤩
מתערבב עם מלא קצף וגושים ויש לו טעם מתוק של וניל, וזה משהו שאני אישית ממש לא אוהב.
חשבתי לעצמי על דרך יצירתית לסיים אותו בכל זאת ולעבור לדלי שעוד לא פתחתי(קפה מוקה, הו כן!).
חשבתי על חטיפי חלבון, אבל התנור שלי לא עובד.:(
מצאתי דרך נחמדה!
ראשית יש לציין שכל הטעמים מתאימים לכאן חוץ מטעמי פירות למיניהם, אולי בננה.
כל מה שהוא שוקולד, וניל, עוגיות, קרמל, טופי וכו' וכו' מתאים לדעתי!
קחו סקופ חלבון+כוס חלב 1%(או 3% למי שלא מתחטב), תערבבו בשייקר ופשוט תוסיפו את זה לנס קפה!😃
כוס אחת זה יותר מדי כמובן, אבל אני למשל עושה חצי סקופ+חצי כוס חלב לכוס קפה, ופשוט שותה את זה פעמיים ביום!
לא האמנתי כמה שזה יכול להיות טעים בשילוב עם קצת יצירתיות!
קל להכנה, וזה משהו דיי יומיומי שהרבה צורכים גם ככה, אז עכשיו אפשר גם להנות מקפה טעים יותר וגם להפטר מהחלבון המאוס הזה שאתם פשוט מסרבים לשתות!
חג שמח וסופ"ש מעולה!🤩