הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משהו מוזר

• פותח/ת השרשור masa
  • פורסם בתאריך

masa

משתמש מתחיל
219
0
נק' מוניטין:
-183
219
0
אתמול אני הזרקתי GH ביד האחורית עם מזרק לפני שהלכתי לישון אחרי 5 דקות שאני במיטה היד אחורית שלי מתחילה לדפוק כמו לב בדופק גבוה [לא הרגשתי כאב] והיה לה גם קצת רעידות קמתי עכשיו בבוקר והיה בהתחלה עוד איזה דפיקה 2 ומאז זהו.
יש לציין שהיד שלי לא נפוחה ולא נירא כאילו יש בה משו שונה מהשנייה [אין נפיחות או משו]
מה זה יכול להיות ? אני כבר איזה חצי שנה עם זה וזה פעם ראשונה שזה קורה לי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לדעתי זה כלום זה טבעי אצל בני אדם..גם אצלי שכואב לי הראש אני מרגיש שדפיקות לב עברו לי לראש.
אגב זה השריר אצלי זה קורה גם בלי להזריק מתחיל לקפוץ לי השריר

לדעתי לא משהו מיוחד , בכל מקרה תבדוק את לחץ הדם שלך ,ובדיקות דם כלליות , בקשר לשריר שקופץ זה תגובה עצבית טבעית של הגוף לא משהו שצריך להדאיג ,לדעתי gh מיותר ויקר .

• פותח/ת השרשור
עשיתי בדקות דם כלליות והכול יצאה תקין [פעם ראשונה (;] אבל אתמול שהזרקתי יצאה הכל בסדר בלי שום הרגשה משונה יכול להיות שהזרקתי בשריר או משו בטעות נ.ב הדפיקות ביד עברו לי

לדעתי לא משהו מיוחד , בכל מקרה תבדוק את לחץ הדם שלך ,ובדיקות דם כלליות , בקשר לשריר שקופץ זה תגובה עצבית טבעית של הגוף לא משהו שצריך להדאיג ,לדעתי gh מיותר ויקר .
למה אתה מדבר שטויות? GH זה חלק בלתי נפרד מפיתוח גוף תחרותי, חוץ מזה שהוא עוזר עם תופעות לואי של חומרים במינונים גבוהים הוא נותן לגוף מראה שונה לגמרי ממראה שבא מחומרים בלבד (הרבה יותר מרשים). בנוסף בשלב מסוים אתה מפסיק לגדול גם עם חומרים, אז נכנס GH ואינסולין.

למישהו מתחרה כמובן שזה רלוונטי , הבחור לא ציין שהוא מתחרה !
אין ספק שזה חומר איכותי יותר ומרשים יותר התוצאות מבחינת אחוזי שומן הם מטורפות זה נכון ,
שוב פעם במידה והבחור לא מתחרה אין שום צורך בgh לדעתי .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית