הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה סקוואט 160KG

בחזרה 4 אתה קורס על ברכיים, חסר לך עומק בחלק מהחזרות יש לך טיפה גוד מורנינג בחזרה האחרונה אבל בכל מקרה בחור חזק תמשיך לתת בראש (הקוונה בלתת בראש זה תעשה כבר חיטוב מה עובר לך בראש? תחטב ואחר כך תחזור לעוד מסה)

• פותח/ת השרשור
בחזרה 4 אתה קורס על ברכיים, חסר לך עומק בחלק מהחזרות יש לך טיפה גוד מורנינג בחזרה האחרונה אבל בכל מקרה בחור חזק תמשיך לתת בראש (הקוונה בלתת בראש זה תעשה כבר חיטוב מה עובר לך בראש? תחטב ואחר כך תחזור לעוד מסה)

חחחחחחח תודה , יש לי מסה ואני יודע שעם אני יתן חיטוב זה יקח לי זמן כי ניסיתי פעם אחת לעשות חיטוב וירדתי 2 קילו בחודש אז הבנתי שמשהו היה לא בסדר בתכנית
והפסקתי וחזרתי להתאמן רגיל שאני יגיע לדדליפט 300 קילו אני יעשה חיטוב זאת המטרה שלי

תשים לב שהמוט מתגלגל לך על הגב באמצע החזרה. הוא צריך להיות נעול במנח שבחרת בו. כמו כן אתה נוטה קדימה לדעתי, העקבים שלך מתרוממים. תתיישב יותר לאחור. לגבי חוסר עומק כבר העירו לך.

ד''א זה נכון שבלואו באר הברכיים לא אמורות לעבור את כפות הרגליים ?
squats.jpg

כנראה שצריך לפרסם את התמונה שוב.

• פותח/ת השרשור
כמה אתה שוקל אתה נראה רופפ בסירטון XD בלי לעליב

התכוונתה לרופף* בטח, אני שוקל קרוב ל130 על מטר 90

זה רק אני או שנדמה לי שהחגורה נמצאת על הצלעות ?

ד''א זה נכון שבלואו באר הברכיים לא אמורות לעבור את כפות הרגליים ?

החגורה לא על הצלעות זה נראה ככה בגלל שאני שם את החגורה אז יוצאים לי צדדים כזה של שומן בצדדים למטה אז אני מעלה את המכנס טיפה גבוהה חחח D:

התכוונתה לרופף* בטח, אני שוקל קרוב ל130 על מטר 90

החגורה לא על הצלעות זה נראה ככה בגלל שאני שם את החגורה אז יוצאים לי צדדים כזה של שומן בצדדים למטה אז אני מעלה את המכנס טיפה גבוהה חחח D:
התכוונת להתכוונת*😣
ישר כוח העירו לך על הכל בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית