הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משו לא מובן בתגובה אינסולינית

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
אוקי אז ככה לא ממזמן קראתי משו על החלב שיש לו ערך גלוקמי נמוך אומנם אבל יש לו תגובה אינסולימית גבוה , עשיתי חיפוש באינטרנט ולא הצלחתי להבין בדיוק מה זה . זה גורם לגוף להפריש הרבה אינסולין ? ואם כן אז זה למה זה גורם?
עכשיו אנשים שיגידו שלא משנה מה אתה אוכל העיקר הקלוריות ושהערכים היו כמו בתפריט ואם התפריט שלך זה 1000 קלוריות אתה יכול לאכול 2 חפיסות שוקולד העיקר שתהיה בסוף היום בערכים שאתה צריך אז בבקשה לא להגיב אני לא מאמין בזה:🙁

תודה מראש לעוזרים 🙃

אם אני לא טועה זה גורם לגוף באמת לייצר יותר אינסולין אבל בהדרגה מפני שהערך גלוקמי שלו נמוך

• פותח/ת השרשור
אוקי אבל זה גורם להשמנה או משו ? לעלייה ברמות הסוכר מה המשפעים של זה ??

נגיד אני יודע שמאכלים עם ערך שגלוקמי גבוה גורמים בסופו של דבר לעלות יותר בשומן מפני שרמות הסוכר עולות מהר ויורדות מהר וזה גורם לרמות הסוכר בדם לעלות רעבים יותר וכל זה ...

אז איך תגובה אינסולמית משפיעה ??

לא, אנחנו לא מאמינים באינסולין - אין דבר כזה, הכל המצאה של הבילדרים להפחיד ילדים קטנים לפני השינה.

זה סותר אבל את המאמרים בפרוטוקל שקלוריה=קלוריה
איך זה סותר בדיוק?
זה שהאינסולין שלך עולה לא אומר שאתה לא מאבד שומן או אוגר שומן - זה אולי מה שרשום במגזין FLEX ושאר מגזיני הלולינות למינהם - אני מקבל את כולם מידי חודש, מעביר אחלה זמן בשירותים.

• פותח/ת השרשור
אז אם הערכים שלי נגיד זה 1000 קלוריות אז אני יכול לאכול שני חבילות שוקולד שנגיד זה 1000 קלוריות וזה מסתדר לי בערכים ויש לזה ערך גלוקמי נגיד של 91
זה בסדר ? ואני טועה ? אני לא מבין איך זה מסתדר

• פותח/ת השרשור
קראתי בהרבה מקורות שאם לא שומרים ואוכלים הרבה פחמימות פשוטות זה יכול לגרום לסוכרת סוג 2 ובסופו של דבר לגרום לגוף להיות לא רגיש לאינסולין = גורם לאגור יותר שומן.

אז למה בילדרים לא אוכלים חטיפים ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית