הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוב המתאמנים משחקים במחשב ?

רק OLD GAMES!!!
אני חורש על DESCENT FREE SPACE וכל המודים שלו.
המשחק משנת 1998. יש קהילה שמשפרת את המנוע לרמה מודרנית וקבוצות שמוסיפות משימות.

משחק cs 1.6 בקהילות adv 6-7 שנים .
משחק jade dynasty שנתיים.
משחק פוטבול מנג'ר משהו כמו 3 שנים .
כול משחקי האימה כבר סיימתי אין משהו מעניין שם. (ביושוק 1 2,פחד 1,2,3 דומ 1,2,3 אמניז'יה ,קריוסטיסיס) אלה פשוט מה שעולים לי בראש.
מחכה לprototype 2 שיצא למחשב או שכבר יצא צריך לבדוק את העניין D: .

ד''א מציע לכולם לשחק במשחק Amnesia זה המשחק היחיד שגרם לי פחד

קישור לצפיה במשחק : זה נראה לא מפחיד אבל זה מפחיד מנסיון ! 😃 :

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לגבי טרוואין שמישהו הזכיר פה זה משחק דפדפן אחד המשחקים היה פעם כל היום לשבת ולחרוש עליו למרות שבעצם אין לך מה לעשות שם כל כך
הייתי אז בין המקומות ה50-100 יש לי גם תמונה של האמר נחמד

הבעיה של המשחק הזה היא שככול שאתה משחק יותר טוב, זה גוזל ממך יותר זמן כי אתה לא דואג רק לעצמך. תמיד יש מה לעשות.
באחד השרתים סיימתי מקום שלישי אם אני זוכר נכון, הבעיה שבארץ אין רמה גבוהה של משחק ומעט מידי שחקנים.

הבעיה של המשחק הזה היא שככול שאתה משחק יותר טוב, זה גוזל ממך יותר זמן כי אתה לא דואג רק לעצמך. תמיד יש מה לעשות.
באחד השרתים סיימתי מקום שלישי אם אני זוכר נכון, הבעיה שבארץ אין רמה גבוהה של משחק ומעט מידי שחקנים.
איך קראו לך?? תגיד רק אם היית בשרת המהיר בסיבובים הראשונים למה אני ההייתי וסיימתי רק את השניים הראשון ואז פרשתי ואז עוד פעם חזרתי לעוד סיבוב מאז לא ששיחקתי יותר

איך קראו לך?? תגיד רק אם היית בשרת המהיר בסיבובים הראשונים למה אני ההייתי וסיימתי רק את השניים הראשון ואז פרשתי ואז עוד פעם חזרתי לעוד סיבוב מאז לא ששיחקתי יותר

לא בשרת המהיר, שם זה לנרקומנים כבדים למשחק 😃

אני לא יודע מה אתכם אני לא מתכוון לשחק אפילו בדיאבלו 3..זה יהרוס לי את החיים בדיוק כמו שדיאבלו 2 עשה!

אבל אתה בצבא 🤯

כמה חיים יש כבר לחייל בצבא? חח

אבל אתה בצבא 🤯

כמה חיים יש כבר לחייל בצבא? חח
חחחח את האמת מורידים לי כנראה פרופיל ל45 ,2 בלטים בגב..ואני לא מתכוון להיות ג'וב שחוזר חמשושים.אני מתכנן שיהיה לי המון זמן :D

אני לא יודע מה אתכם אני לא מתכוון לשחק אפילו בדיאבלו 3..זה יהרוס לי את החיים בדיוק כמו שדיאבלו 2 עשה!

אתה יכול להיכנס ולראות באתר של בליזארד כמה דברים הם הכניסו פנימה, בסופשבוע הפתוח של הבטא שוכנעתי סופית שהמשחק מעולה.
שווה הרבה יותר כסף ממה שהם לוקחים יחסית לתמורה שאתה מקבל.

אתה יכול להיכנס ולראות באתר של בליזארד כמה דברים הם הכניסו פנימה, בסופשבוע הפתוח של הבטא שוכנעתי סופית שהמשחק מעולה.
שווה הרבה יותר כסף ממה שהם לוקחים יחסית לתמורה שאתה מקבל.

זה הולך להיות pay to play?

וואי וואי איזה פצצה הטלת עכשיו.
אני חשבתי שאני החננה היחיד ששיחק בקלאסיקות האלה:
baldur's gate 1+2
Fallout 1+2
Planescape: Torment

משחקים מעולים! על Planescape: Torment אפילו כתבתי סיקור כשהוא יצא (ב-Wiz, אם מישהו מכיר/זוכר).

זה הולך להיות pay to play?

לא, קנית את המשחק - אתה יכול לשחק עם כל העולם.

אנשים התלוננו שהקושי בבטא היה קל מדי אז המפתחים הודיעו שהמערכה הראשונה של המשחק אמורה להיות Tutorial לCasual Gamers, בנוסף - רק 30% מהפריטים זמינים ברמת Normal (השאר נמצאים בNightmare, Hell והרמה החדשה לדרגה המקסימלית (60) - Inferno!)

באלדורס גייט זה קלאסי.

Planescape: Torment שיחקתי, היה יותר מדי כבד ומסובך בשביל אז, הייתי אולי בן10.

מישהו שיחק בקווסט ישן בשם סניטריום? אחד הקווסטים החולים והמוזרים. ממליץ.

פול האוט את האמת שיחקתי משהו לפני שנתיים בסך הכל. 2 היה טוב. החדשים לא אהבתי, המשחקים האלה מאבדים את הקסם שלהם כשמשנים את הגראפיקה והופכים את זה לגוף ראשון.

לי אישית מאוד חסרים קווסטים כמו פעם. אין על broken sword

נערך לאחרונה:
משחקים מעולים! על Planescape: Torment אפילו כתבתי סיקור כשהוא יצא (ב-Wiz, אם מישהו מכיר/זוכר).

כן, אלה שלושת משחקי התפקידים האהובים עלי אי פעם. חבל שלא יצא משהו ברמה שלהם ב 12 השנים האחרונות, למרות שהיו כמה שהיו קרובים (Vampire:the masquerade - bloodlines קופץ לראש).

באלדורס גייט זה קלאסי.

Planescape: Torment שיחקתי, היה יותר מדי כבד ומסובך בשביל אז, הייתי אולי בן10.

מישהו שיחק בקווסט ישן בשם סניטריום? אחד הקווסטים החולים והמוזרים. ממליץ.

פול האוט את האמת שיחקתי משהו לפני שנתיים בסך הכל. 2 היה טוב. החדשים לא אהבתי, המשחקים האלה מאבדים את הקסם שלהם כשמשנים את הגראפיקה והופכים את זה לגוף ראשון.

לי אישית מאוד חסרים קווסטים כמו פעם. אין על broken sword

חחח כן, לשחק ב Torment בגיל 10 זה כמו להתחיל לעשות SS בגיל 6...
ואת Fallout באמת הרסו עם הגוף הראשון. מזל שהשניים הראשונים הזדקנו ממש טוב.

אני שיחקתי ב Sanitarium. ד"א, זה היה הקווסט הראשון ששיחקתי בו בחיים (הורדתי אותו מ Home of the Underdogs למי שזוכר...).
דווקא לא אהבתי אותו יותר מדי. גם כי אני לא כזה מת על קווסטים, אך כנראה בעיקר כי המשחק הזה זה לא הקווסט האידיאלי להתחיל איתו.
Broken Sword היה נחמד. כמובן שגם Day of the Tentacle.

אני רואה שיש לנו טעם דומה במשחקי מחשב 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית