- פותח/ת השרשור
מה רע בלשחק במשחקי מחשב?
בדור של היום זה מאד נפוץ
לא אמרתי שרע , אני מכור לLeague of legends
חחח באונה זה ממש קטע שרוב מי שעוסק בחדר כושר בא איתו גם הקטע של משחקי מחשב חח
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה רע בלשחק במשחקי מחשב?
בדור של היום זה מאד נפוץ
מה עם GW2? אתה לא שוקל?אני מתלבט עדיין אם לרכוש דיאבלו 3..נמאס ממזמן מWOW
לגבי טרוואין שמישהו הזכיר פה זה משחק דפדפן אחד המשחקים היה פעם כל היום לשבת ולחרוש עליו למרות שבעצם אין לך מה לעשות שם כל כך
הייתי אז בין המקומות ה50-100 יש לי גם תמונה של האמר נחמד
איך קראו לך?? תגיד רק אם היית בשרת המהיר בסיבובים הראשונים למה אני ההייתי וסיימתי רק את השניים הראשון ואז פרשתי ואז עוד פעם חזרתי לעוד סיבוב מאז לא ששיחקתי יותרהבעיה של המשחק הזה היא שככול שאתה משחק יותר טוב, זה גוזל ממך יותר זמן כי אתה לא דואג רק לעצמך. תמיד יש מה לעשות.
באחד השרתים סיימתי מקום שלישי אם אני זוכר נכון, הבעיה שבארץ אין רמה גבוהה של משחק ומעט מידי שחקנים.
איך קראו לך?? תגיד רק אם היית בשרת המהיר בסיבובים הראשונים למה אני ההייתי וסיימתי רק את השניים הראשון ואז פרשתי ואז עוד פעם חזרתי לעוד סיבוב מאז לא ששיחקתי יותר
אני מתלבט עדיין אם לרכוש דיאבלו 3..נמאס ממזמן מWOW
אם אהבת את WOW אז נראה לי שתאהב גם את דיאבלו 3, נראה מה אנשים יגידו ב15 למאי.
חחחח את האמת מורידים לי כנראה פרופיל ל45 ,2 בלטים בגב..ואני לא מתכוון להיות ג'וב שחוזר חמשושים.אני מתכנן שיהיה לי המון זמן :Dאבל אתה בצבא 🤯
כמה חיים יש כבר לחייל בצבא? חח
אני לא יודע מה אתכם אני לא מתכוון לשחק אפילו בדיאבלו 3..זה יהרוס לי את החיים בדיוק כמו שדיאבלו 2 עשה!
אגב מישהו שיחק כאן בבאלדורס גייט?
אתה יכול להיכנס ולראות באתר של בליזארד כמה דברים הם הכניסו פנימה, בסופשבוע הפתוח של הבטא שוכנעתי סופית שהמשחק מעולה.
שווה הרבה יותר כסף ממה שהם לוקחים יחסית לתמורה שאתה מקבל.
וואי וואי איזה פצצה הטלת עכשיו.
אני חשבתי שאני החננה היחיד ששיחק בקלאסיקות האלה:
baldur's gate 1+2
Fallout 1+2
Planescape: Torment
זה הולך להיות pay to play?
משחקים מעולים! על Planescape: Torment אפילו כתבתי סיקור כשהוא יצא (ב-Wiz, אם מישהו מכיר/זוכר).
באלדורס גייט זה קלאסי.
Planescape: Torment שיחקתי, היה יותר מדי כבד ומסובך בשביל אז, הייתי אולי בן10.
מישהו שיחק בקווסט ישן בשם סניטריום? אחד הקווסטים החולים והמוזרים. ממליץ.
פול האוט את האמת שיחקתי משהו לפני שנתיים בסך הכל. 2 היה טוב. החדשים לא אהבתי, המשחקים האלה מאבדים את הקסם שלהם כשמשנים את הגראפיקה והופכים את זה לגוף ראשון.
לי אישית מאוד חסרים קווסטים כמו פעם. אין על broken sword