הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מתחילה להתאמן בצורה סדירה

אז תמסרי לגדי שהתוכנית שלו לא משהו בכלל
אין שום סיבה שבחורה תעבוד בכזאת עצימות, זה לא נאמר מפן שוביניסטי, זה נאמר מפן פיזיולוגי.

אין שום סיבה שבחורה תעבוד בכזאת עצימות, זה לא נאמר מפן שוביניסטי, זה נאמר מפן פיזיולוגי.

גדי פעיל בפורמים אתה לא צריך את סנדרה שתמסור לו,תאמר לו מה שחפץ בליבך.

בחורה צריכה להתאמן כמו גבר. התכנית על הפנים והיא ממש לא עצימה.

סנדרה, חבל שאת לא מקשיבה, כי כולם כאן אומרים לך שהתוכנית אינה נכונה, את עושה יותר סטים על ה 4 ראשי מהתוכנית שלי.
שלא נדבר על התזונה, שגם שמה כבר אמרתי לך שיש הרבה דברים לתיקון.

אני מוסיפה שומן פעם אחת ביום
,בין אם זה אגוזים או שמן זית
לא כתבת את זה בתפריט .. וגם זה תלוי בכמויות .
בתפריט חוץ מ"מעט חומוס" שאת אוכלת אין לך שומן שגם בחומוס( אני מדבר על אחלה, צבר וכד') יש כמות קטנה של שומן.
תרשמי את ההוצאה הקלורית היומית שלך( עושה גם אירובי), ערכים של התפריט (שנראה דל מאוד).
ד"א

• פותח/ת השרשור
אני לא מודעת למספרים.

אך אני עושה אירובי 30 דקות כל יום.

והתפריט זה לא רק עליה במסה- זה גם שריפת שומן.

אני מוסיפה שומן פעם אחת ביום
,בין אם זה אגוזים או שמן זית
לא כתבת את זה בתפריט.
האמת לא שאני מבין גדול אבל קראתי הרבה מאמרים על התזונה וראיתי לא מעט תפריטים ראויים והתפריט אצלך נראה מאוד דל.
תכתבי את כמות הקל' שאת מווציאה (עושה גם אירובי) ואת הערכים של התפריט.. נראה כאילו סתם יש לך הפצצת חלבון ומעט פח' ושומן...
תחשבי במחשבות קלוריות
http://www.olympusfit.co.il/show_mamarim.asp?cat_id=11&id=46

אני לא מודעת למספרים.

אוי איזה טעות לחשוב ככה, אין דבר כזה עליה במסה ושריפת שומן, מה שקובע בסופו של דבר זה המאזן הקלורי, אם תהיי על מאזן חיובי, את תעלי הן במסת השומן והן במסת השריר.
זה שאת עושה אירובי זה טוב, בשביל הבריאות זה חשוב, אבל קחי בחשבון שזה יפגע לך במטרות.

יש את אלו שמתחילים סייקלים ואומרים - אני אעלה שריר נטו וארד בשומן, על מי הם מנסים לעבוד?😣

אני לא מודעת למספרים.

:🙁:🙁:🙁:🙁:🙁

רשמת פה שתי פעולות שנוגדות אחת את השנייה, עלייה במאסה מאזן קלורי חיובי משמה את עולה קצת בשומן בנוסף לשריר, שריפת שומן משמה מאזן קלורי שלילי שבנוסף לירידה בשומן את שורפת קצת שריר.

אפשר, אבל אי אפשר לעלות במסת השריר ולרדת במסת השומן, זה מה שסנדרה מנסה להשיג.
הרי כל פעילות אירובית תיפגע לה בעליה, כן המאזן קלורי ירד בסופו של יום.

גם אני עולה עכשיו בשומן, אז מה? בשביל זה יש חיטוב.

הכל לכשל?
תשימי כאן לוג שיתעד התקדמות, אם תצליחי/לא תצליחי שכולנו נראה.

אני אישית ,גם לא חושב שהתוכנית תתאים לך.

ראיתי שנהיה פה הרבה רעש סביב תוכנית האימונים והתזונה של סנדרה אז בואו ואעשה קצת סדר בבאלגן.
ראשית, בתוכנית התזונה (שעל הנייר) לא הכנסתי לסנדרה שומן, הקצבתי לה 30 ג' שומן (כולם מבינים על איזה שומן אנחנו מדברים, נכון?) ליום וביקשתי ממנה לחלק זאת באופן שווה בכל ארוחה שבה אין פחמימות ולא רק בארוחה אחת כמו שאני רואה שהיא עשתה בטעות.
שנית, תוכנית התזונה שלה מתמקדת בתפריט דל פחמימות המתחלקות ברובן לפני אימון המשקולות של סנדרה ומעט פחמימות פשוטות בתום האימון. משם עד לשינה ללא פחמימות.
דבר שלישי, תפריט כזה או אחר שאתם מכירים לא יעבוד בצורה קבועה על כל אדם ואדם, אתם יכולים להמשיך ולהעיר אבל סנדרה כבר בשבוע הראשון מרגישה תוצאות.

הערת ביניים: אני עובד כמאמן אישי ובתור אחד שהשיל מאנשים עשרות קילוגרמים בתקופות מאוד קצרות והביא לתוצאות 100% מהאנשים שאימן אני מרשה לעצמי לומר שגם אם הדרך שלי לא מוצאת חן בעיניכם - תפסיקו לקבוע שהיא לא נכונה..
אף אחד בעולם לא יכול לבוא ולהתאים לבן אדם תוכנית תזונה/אימונים ראשונה שהיא נכונה וקולעת בדיוק לגופו. אף אחד, כל גוף מגיב אחרת לאימונים ולתזונה ואנחנו הולכים להכיר טוב ולשנות היכן שצרך, עד אז זה הכי טוב שהיא יכולה לעשות. לי כבר יש קבלות בעבודה עם אנשים, אז בבקשה קצת פידבק.

לגבי תוכנית האימונים, היא אינה קלה כלל אך גם לא כזו קשה..
מי שהתפלא מדוע שריר בשבוע ולא שניים, זה מכיוון שסנדרה התאמנה עד היום פעמיים בשבוע ולא הרגישה שינוי משמעותי, הרבה אנשים (וביניהם אני) זקוקים לאימון בשבוע כדי לגדול טוב יותר. כרגע אנחנו בוחנים את האופציה הזו ומחכים לראות איך יגיב גופה לאימון בודד בשבוע.
מספר הסטים והחזרות מדוייק כי הוא נע בין טווח רצוי לכשל.. מי קבע שחזרות חייבות להיות מגוונות? מי יכול לקבוע בספורט הזה משהו בכלל? תצאו מזה - אין בספורט הזה משהו קבוע - הכל אינדיבידואלי, תרגיל שמשפיע עליי בטירוף יכול לא להשפיע עליכם כלל... הכל עניין של היכרות אישית שלכם עם הגוף שלכם, איך ולמה הוא מגיב טוב יותר.

אשמח לענות על שאלות..

נערך לאחרונה:
היי גדי,
בנוגע לתפריט תזונה:
- למה כ"כ מעט שומן? 30 ג' שומן זה מעט מאוד.
- למה לצרוך את השומן בארוחות שאין בהן פחמ'?

בנוגע לתוכנית אימונים:
- ההגעה לכשל היא בכל התרגילים? ובאילו סטים?
- השריר הרי מורכב מכמה סוגים של סיבים - I IIA IIB וסיבים אשר יש להם מאפיינים משתי הקבוצות, כאשר סיבים מסוג I [האדומים] הם בעלי כיווץ איטי והם סיבי סיבולת - משמע על מנת לתת לסיבים הללו דגש יש לעבוד בעבודת סיבולת [חזרות גבוהות]. סיבי II [הלבנים] הם סיבים שמגיעים לתשישות מהר יותר והם א***ים על הכוח [משמע חזרות נמוכות] - במידה ואתה תשלב את כל סוגי החזרות באותו האימון כל סוגי הסיבים יכנסו לפעולה וכך תוכל להביא לגירוי מקסימלי של השריר.
- לבנות קצב ההתאוששות הוא נמוך יותר, לכן תוכנית כמו ABCDE לא תתאים להן. תוכנית כזאת היא מאוד עצימה ועם הרבה מאוד סטים, כל אימון מביא לתשישות של הגוף ויש פה סכנה של אימון יתר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית