הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה בן 21 חוזר להתאמן ברצינות =]

benben

משתמש מתחיל
11
4
נק' מוניטין:
30
11
4
אז קצת על עצמי אני בן 21 1.63 בשיא שלי הייתי 85 ק"ג עכשיו אני 77.6 והמטרה היא 90 ק"ג
תגובות? שיפור? ייעוץ??

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
מצפה לתגובה רצינית ולא של אחד שמתאמן חודשיים תודה ..

• פותח/ת השרשור
צחק צחק כן עשיתי קצת הצללה לתמונה כי אני לבקן? אז מה? וכן במקום לכתוב כזאת הודעה אפשר להיות טיפה רציניים ולא לנסות להיות גבר ולעקוץ קצת חבר שלי אמר לי שזה פורום רציני..

• פותח/ת השרשור
חחח כן ממש רואים אפשר לנעול ולסגור את האשכול. ליצנים תודה Matty לאחד שאין לו בכלל תמונה של עצמו מאוד רציני גאה בך
🤩

יש עליך אחלה מסה !!
מה המשקלים שלך בסקוואט דדליפט ובנץ
איזה תוכנית אתה עכשיו?

אז מה אם אתה לבקן
רוצים לראות אותך
בקושי רואים בחושך

• פותח/ת השרשור
אז אצלם היום בערב תמונה בלי הצללה בשבילכם
^^
כרגע אני בהפסקה מהסקוואט עקב מתיחת שריר אמור להתחיל בקרוב סקוואט מחדש . כרגע משקיע בחזה עליון 75 ק"ג לשמינייה בנץ ולכן הבנץ הרגיל אצלי נמוך כי הוא גם תרגיל רביעי ודדליפט חוזר גם בקרוב בעיקרון התוכנית שלי עובדת על גם וגם יש לי מאמן שעסק בעברו בתחום אז אני איתו

וגם בחושך אפשר לראות שיש עלייך הרבה מסה
אז אצלם היום בערב תמונה בלי הצללה בשבילכם
^^
כרגע אני בהפסקה מהסקוואט עקב מתיחת שריר אמור להתחיל בקרוב סקוואט מחדש . כרגע משקיע בחזה עליון 75 ק"ג לשמינייה בנץ ולכן הבנץ הרגיל אצלי נמוך כי הוא גם תרגיל רביעי ודדליפט חוזר גם בקרוב בעיקרון התוכנית שלי עובדת על גם וגם יש לי מאמן שעסק בעברו בתחום אז אני איתו
מה המשקל בבנץ' הרגיל?
מה היה השיא בסקוואט ובדדליפט?

• פותח/ת השרשור
בנץ הרגיל היה 100 5x6 לחמישייה וסקוואט 90 ל 7-8חזרות 4 סטים נכון לא הרבה. הייתי עושה דיפ
ודדליפ 145 לחמישייה אין מה לעשות משקלים נמוכים כרגע לא משקיע בכח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית