הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להבליט שרירים, מסה או חיטוב?

• פותח/ת השרשור LEGEND
  • פורסם בתאריך

LEGEND

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אני 180, 80 קילו, 18 א"ש - אני לא כל כך שמן, אבל יש קצת שומן שמכסה את השרירים...
מה הכי מומלץ לעשות? חיטוב, לרדת באחוזי שומן ואחרי זה לעבוד על מסת שריר?
או שאני יכול כבר עכשיו להתחיל לעבוד על מסת שריר (מסה נקייה) וכשהשרירים יגדלו הם גם יבלטו יותר וזה גם ייגרום לכך שיותר שומנים ישרפו במנוחה? באימון משקולות גם שורפים שומן.. פחות מאימון אירובי אבל עדיין..
או שבכלל עדיף לשלב גם מסה וגם חיטוב, לעשות אימונים של מסה שלושה פעמים בשבוע, ובימים של המנוחה לעשות פעילות אירובית?
תעזרו לי פה אני לא יודע מה הכי כדאי לעשות.. בכללי המטרה שלי היא להבליט את השרירים, לא משנה אם זה דרך הורדת א"ש או הגדלת מסת שריר...
תודה לעוזרים 😃

רק על פי נתונים יבשים, זה שאתה 80 קילו על 1.80 עם 18% שומן (לטענתך) די מצביע על כך שאין לך מסת שריר של ממש. איך אתה יודע שאתה 18%?

• פותח/ת השרשור
חחחח בדקתי לפי מחשבון אחוזי שומן באינטרנט (הייתי שם פה קישור אבל אני משתמש חדש וזה לא נותן לי לפרסם קישורים.. -_-) לא יודע עד כמה זה מדוייק אבל גם חבר שלי שמבין אמר שאני בערך 18-20

חחחח בדקתי לפי מחשבון אחוזי שומן באינטרנט (הייתי שם פה קישור אבל אני משתמש חדש וזה לא נותן לי לפרסם קישורים.. -_-) לא יודע עד כמה זה מדוייק אבל גם חבר שלי שמבין אמר שאני בערך 18-20
במידה ואתה 18% אין עלייך הרבה שריר אבל יש עלייך המון שומן
מצד אחד אם תעשה חיטוב.השרירים יראו גדולים וחטובים יותר אבל הם יהיו דיי קטנים
לאחר החיטוב תעשה מסה,כדי שתוכל באמת להשיג את המטרה שלך

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אם נגיד פעם ביומיים אני יצא לריצה של 40 דקות, אני יאכל טוב בלי אוכל משמין ובלי יותר מידי פחמימות ושטויות.. זה יביא תוצאות?

וכמובן אני יאכל הרבה חלבון וימשיך לעשות פעילות אנאירובית כדי שהגוף לא יפרק את השריר שיש עכשיו..

אוקיי, אם נגיד פעם ביומיים אני יצא לריצה של 40 דקות, אני יאכל טוב בלי אוכל משמין ובלי יותר מידי פחמימות ושטויות.. זה יביא תוצאות?

וכמובן אני יאכל הרבה חלבון וימשיך לעשות פעילות אנאירובית כדי שהגוף לא יפרק את השריר שיש עכשיו..

נראה לי שאין לך מושג על מה אתה מדבר. יש מדריכים מפורטים בפורטל על איך לעשות חיטוב ואיך לעשות מסה ואיך לבנות תפריט ואיך להתאמן בתקופות כאלו. תקרא ותפעל לפיהם.

מציע לך לקרוא את המאמר הבא חבר http://www.kilogram.co.il/70/%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%9F-%D7%95%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A3/
זה יסביר לך קצת יותר על הכל..אם יהיו לך עוד שאלות אחרי זה,בברכה..רק תדאג לצטט אותי כדי שאני אדע שענית

• פותח/ת השרשור
חחחח באמת אני לא כל כך מבין בזה... בכל מקרה תודה אני אחפש מדריך מסודר ואני יעבוד לפי מה שsweetbamba אמר קודם חיטוב ואחרי זה מסה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית