הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 215ק"ג דדליפט ל3 חזרות על משקל גוף של 88ק"ג

לקחתי כמה נשימות לפני כל חזרה כדי להיות בטוח שאני סוגר את המשקל

למרות שזה אחלה משקל גם לסינגל, וקיבלת ממני מוניטין, אתה נחת וחיכית יותר מסתם "לקחת כמה נשימות". כמו שאלכס אמר, זה לא RM3. זה לא היה סט של שלישיה.

• פותח/ת השרשור
מישהו אמר או שאני אמרתי שאני יכול לתת את ה3 חזרות האלו רצוף בלי מנוחה בכלל? לא
לא במשקל הזה וגם לא ציפיתי לזה
תקראו לזה איך שבא לכם אני באתי במטרה שאני סוגר 3 חזרות עם כמה שניות מנוחה בין חזרה לחזרה

נערך לאחרונה:
coldfire,
אז מכיוון שהם נדונו בעבר אז לא נדון בהם שוב?
כל המטרה של פורום זה לדון בדברים, אפשר באמת להגיד שהכל כבר נדון בעבר, אבל אז אין מקום לאף דיון בפורום. על אותו משקל אפשר לומר כי התגובה שלך נאמרה כבר בעבר, אז אין טעם להגיד אותה.

השאלה "כמה אני מושך" לא רלוונטית, אנחנו מדברים כאן בנוגע לטכניקה של פותח השרשור, לא לגופו של אדם.

נ.ב
המטרה שלי ליצור דיון, לא סתם עוד שרשור Thumbs Up מעייף שלא תורם דבר.

זה מאוד רלוונטי כמה אתה מושך. אני לא מעוניין בעוד דיון עם אנשי וינגייט שיודעים הכל בתאוריה וחסרי ניסיון בשטח.

אם אתה לא מעוניין לדבר על עצמך, אתה מוזמן לספר לנו כמה המתאמנים שלך מושכים.

• פותח/ת השרשור

בעיקרון גם כששקלתי יותר שזה היה בסביבות ה95ק"ג (שלא אהבתי בכלל איך שאני נראה גם במשקל הזה) לא היה שיפור ניכר בכוח במיוחד בדדליפט
בכל מקרה אני לא רוצה לעלות יותר במשקל גוף כי טוב לי כרגע כמו שאני

נערך לאחרונה:
coldfire,
איך הגעת לדבר על ההישגים האישיים שלי? הם לא קשורים כלל לנושא השרשור.
עלתה טענה על הטכניקה של פותח השרשור, היה עוד חבר בשרשור אשר גם כן העיר על הטכניקה. אתה טוען כי הטכניקה נכונה?

בוא ננסה לדבר לנושא של עניין, לא לגופו של אדם אשר גורם להעכרת הדיון.

נערך לאחרונה:
coldfire,
עלתה טענה על הטכניקה של פותח השרשור, היה עוד חבר בשרשור אשר גם כן העיר על הטכניקה. אתה טוען כי הטכניקה נכונה?

עניתי לך. אתה טוען שזו הדרך הבטוחה לפציעות. אני לא מוכן לשמוע טענות כאלה מאנשים שהם חסרי ניסיון בעצמם.

יופי של משקל!

Idan Golany,
אתה רואה בעצמך בוידאו כי הטכניקה שלך עושה שימוש גדול מידי בגב ולא ברגליים. למה לא לשפר את זה לפני שמתקדמים במשקל? זה נראה כאילו פציעה בגב הינה בלתי נמנעת עם עבודה כזאת.

דווקא זה נראה שהוא משתמש ברגליים
ואילו הזוקפים שלו חלשים מדי
אתה יכול לחפש חומר שהועלה פה בעבר על משיכה עם גב עגול ומנח של הגב
בשביל הספורט כמה אתה מושך ?

coldfire,
אתה טוען שהטכניקה נכונה וזאת הדרך לבצע אותה?

moo,
ברשותך, אני מעדיף בשרשורים של אחרים לא לדבר עלי.

זיו, תן לי לחסוך/לסכם לך.
אני בדרך כלל משחק את התפקיד שלך בדיון, שבאמת כבר נערך הרבה פעמים בפורום.

זה ברור לכולם שזאת טכניקה יותר מסוכנת, השאלה - בדיוק בכמה יותר ?
והאם שווה לעבוד עם משקל גבוה יותר בטכניקה כזאת כשאין לך מטרה...בוא נגיד..."מוצדקת" לכך ?

רוב חברי הפורום הותיקים השתתפו בדרך כזאת או אחרת בדיון כזה כבר בעבר,כשהמסקנה היא שמסתבר שחלק מהאנשים (בין אם מבחינה מבנית/גנטית ובין אם מבחינת היכולת לשלוט ולתאם את השרירים הרבים שיחד מונעים תזוזה בעמוד בצורה טובה יותר) לא נפצעים מטכניקה כזאת כל כך כל כך מהר.
(אבל לפי הספרות - גם אם הם לא נפצעים, הם כן "מקדמים" פציעה בקצב מואץ).

עכשיו השאלה - האם שווה לעשות את זה כשאתה חובבן שסתם מרים משקולות במכון ליד הבית ?
אני חושב שלא, שה- Risk/Reward בטווח הארוך לא מצדיק את זה בשביל מי שלא ספורטאי עם שאיפות מקצועניות.
אתה גם יכול לחשוב שלא.
אבל עובדות בשטח - יש מי שמסוגל לעשות את זה לא מעט זמן בלי פציעה ולהתחזק כך.

ו.....כבוד לעידן !
אלו אכן 3 סינגלים, אבל עדיף 3 סינגלים עם איפוס באמצע מ-2 חזרות ופציעה.

coldfire,

הגיעו לדבר על ההישגים האישיים שלך בגלל שהערתה הערה שלא הייתה נראת לו במקום כנראה עכשיו כמה אתה מושך לא בושה להגיד גם שאתה לא מושך הרבה אבל זה אומר שניסיון בדדליפט אין לך הרבה (לא שאני אומר שלי יש הרבה מאוד...) סך הכל תגיד כמה אתה מושך ונפסיק לחפור לך

shanidaniel,
אני לא מאמין שהמשקל שאני מרים שאתה כל כך סקרן לגביו, הינו תנאי קבלה לפני שמעירים כאן למישהו.
רשמתי כבר בתגובה קודמת שלי למה המשקלים האישיים שלי אינם קשורים לנושא השרשור.

shanidaniel,
אני לא מאמין שהמשקל שאני מרים שאתה כל כך סקרן לגביו, הינו תנאי קבלה לפני שמעירים כאן למישהו.
רשמתי כבר בתגובה קודמת שלי למה המשקלים האישיים שלי אינם קשורים לנושא השרשור.

אתה מזכיר לי תגובות של אנשים שאומרים שדדליפט הורס את הגב וסקוואט מזיק לברכיים, אבל אין שום בעיה לעשות חמישה תרגילים שונים עם ארבעה סטים ו12 חזרות לחזה (העיקר חס וחלילה לא להפעיל את הרגליים בשביל שהתחת לא יגדל, רגלי תרנגולת זה ה-דבר).

אני אישית שמח מאוד לקבל ביקורת מאנשים שאני מעריך ושיודעים להתאמן, יש לא מעט כאלו בפורום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית