הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS לעשות?

Lior Kov

משתמש מתחיל
33
0
נק' מוניטין:
0
33
0
אני קצת חלש אני מרים איזה 7 קילו אני לא עושה הרבה מתח
כתוב שSS זה טוב למתאמנים חדשים אבל אני קצת חלש אתם חושבים לעשות או להתחיל?

תגיד אתה חייב משהו למאמן הזה?
מקסימום תבוא מתי שהוא לא במשמרת,ותעשה סקוואט,איזו זכות ישלו להגיד לך"קודם תעשה 10 מתח ואז תעשה סקוואט"
תגיד לו "תעשה 20 מתח ואז תיהיה מאמן" ,מזה השטויות האלו? תשים עליו זין וזהו.

התווכחתי איתו עכשיו והוא אמר לי לעשות 10 מתח ואם אני עושה הוא ירשה לי לעשות
קיצר אני קצת חלש לא שאני לא יכול להרים את המוט ולעשות סקוואט פשוט אני לא יכול לעשות מתח הרבה אז אם אני אעשה כל יומיים מתח כמה זמן יקח לי להגיע 10?
ותגידו צריך לאכול הרבה חלבונים כדי שזה יעבוד
גם לי יש (יותר נכון היה) מאמן כזה בחדר כושר. לקח לי זמן, אבל למדתי להתעלם ממנו.
בטח הוא מסוג המאמנים שחושבים שהם אלים, אז כשתשים עליו זין הוא יבוא ויגיד לך שאתה עושה לא נכון ויתחיל לחרטט לך כל מיני דברים מטורפים (תסביך פסיכולוגי. הוא מנסה להוכיח שהוא הזכר אלפא של המכון), תגיד לו "בסדר" ותמשיך באימון שלך.

שנרשמת למכון החתימו אותך על איזשהו חוזה שאומר שאסור לך לעשות תרגילים מסוימים או שמאמן יכול להחליט איזה תרגילים אתה תעשה ואיזה לא?

תעבוד על טכניקה ותעלה סרטונים לפורום.
תתחיל לעלות משקלים ועוד כמה שבועות כבר תעשה סקוואט 100 קילו כחימום וכל פעם שתסתכל עליו הוא ישתין במכנסיים ויתחבא ממך.

בסוף, המאמן שהפריע לי למד לשתוק.
ולא רק זה, גם שני מאמנים אחרים (אחד מהם הוא המנהל של החדר כושר) ראו באיזה קצב אני מתפתח בכל הגוף, למרות שרוב התרגילים שאני עושה הם בכלל לפלג גוף תחתון, והתחילו לעבוד עם תרגילים מורכבים ואפילו עם מתאמנים שלהם באימונים אישיים. (סקוואט עם פוסי פאד וטכניקה גרועה לגמרי, אבל מה זה משנה?! 🤡 )

• פותח/ת השרשור
שמע אני רוצה לעשות לבד אבל אני פוחד שאני באמת לא אעשה נכון ואפצע אין לי מצלמה
אולי אני פשוט יעבור חדר כושר?
מישהו מכיר חדר כושר עם מאמן טוב בפתח תקווה?
(סליחה על יזה שאני שואל יותר מידיי )חח

לא אמורה לך להיות בעיה לעשות סקוואט ובנץ פרס גם אים אתה חלש תתחיל בלי משקל ותתקדם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית