הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הושק סמסונג גלאקסי S3

MOONLight

גורו חיטוב ממה שקיים היום
6,962
58
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
12,373
6,962
58
גו אקטיב - יהוד
390338723732862408257no.jpg

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4224567,00.html

סמסונג הציגה הערב (ה'), לצלילי התזמורת המטרופוליטנית של לונדון, את Galaxy S III, מכשיר הדגל החדש שלה והיורש של Galaxy S II, המכשיר שהוביל אותה לנתח השוק הגדול בעולם בתחום הסמארטפונים.

המכשיר מגיע עם מסך 4.8 אינץ' ברזולוציית HD, הדומה בטכנולוגיה שלו לזה של גלקסי נקסוס. תהיה לו מצלמת 8 מגה פיקסל, ולא 12 כפי שחזו השמועות,

סוללת 2,100 מיליאמפר ענקית. עובי של 8.6 מילימטר ומשקל 133 גרם. לצד המעבד בעל ארבע הליבות, מדובר במכשיר שהחומרה שלו עומדת בשורה אחת עם מכשירי הדגל האחרים בשוק, אך לא צועדת לפניהם.
הייחוד של המכשיר אמור להיות ברמת שילובי חומרה-תוכנה, עם שימוש במצלמה הקדמית לזיהוי עיני המשתמש והתאמת התצוגה לשימושים כמו קריאת ספרים אלקטרוניים וגלישה ברשת ושימוש במיקרופון של המכשיר לזיהוי קולי, בתגובה לסירי של האייפון.

הגלקסי S III ממשיך את מורשת השימוש במד ההאצה של הגלקסי S II. לדוגמה, אם אתם כותבים סמס, ונמאס לכם לכתוב באמצע ואתם מרימים את המכשיר לאוזן, המכשיר יחייג אוטומטית לנמען. יש גם תוכנות לשיתוף ולניהול התראות ושימוש ייחודי ב-NFC ותכונות נוספות, שימים יגידו האם הן מספקות יתרון כלשהו לעומת התוכנות המובנות של אנדרואיד.

הגלקסיס3 ישווק ב-145 ארצות ו-296 מפעילות. גרסת 3G תצא בסוף מאי, תחילה באירופה, ואחר כך במזרח התיכון ובשווקים נוספים.

לקוח מYNET

• פותח/ת השרשור
הכל תלוי במחיר - נראה דווקא מבטיח.

אם המחיר בחו'ל יהיה נורמלי סביבות ה3 ומטה אלף אני עוד עלול לקנות אותו 😃

אמנם המכשיר יפה ועם 4 ליבות, אבל אני לא יכול לאמר שהוא הרבה יותר חזק מהסמסונג גלאקסי 2.
ההבדלים העיקריים הם בגודל ואיכות מסך, מעבד 4 ליבות ואולי הסוללה טובה יותר. גם החליפו את הזכוכית של המסך בגורילה גלאס 2.

אני בספק אם כרגע ההבדל בין 2 ל4 ליבות בסמארטפונים יורגש בכלל. לי יש גלאקסי 2 ואני מבסוט ממנו, למען האמת אם הוא היה גדול יותר זה כבר היה לא ממש נוח מבחינתי להשתמש בו. לפני זה היה לי אייפון 4 ומהבחינה הזאת הוא היה יותר נוח.
גם המחיר עדיין לא ידוע, בטח יהיה בערך כמו האייפון 4S.

הלוואי שיוציאו את הICS לשוק כבר, כמה אפשר לחכות!?

למי שרוצה לעשות השוואות בין הנתונים הרשמיים :
http://www.gsmarena.com/samsung_i9300_galaxy_s_iii-4238.php
http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php

אישית, מעולם לא התחברתי למערכת של אנדרואיד. באמת שאני לא רואה שום סיבה לרכוש את המכשיר.
זה מזכיר לי את הסרטון הבא:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

הוציאו עדכוני ICS רשמיים לגלקסי 2 לפני חודשיים כבר, על איזה גרסה אתה מדבר?

וסתם באופן כללי, אחרי שבחצי השנה האחרונה היה לי HTC Sensation, Galaxy Note (שניהם לשבועיים כל אחד) וגלקסי אס 2 (לכמה חודשים) ואחרי שהוא גנב לי שיחות, חזרתי לאייפון 4 שלי ואין סיכוי שאני מבזבז עוד שקל על המערכת הנכה הזאת (כרגע). רק לשים את האוזניות כשחזרתי לאייפון 4 ולשמוע סאונד נורמלי במקום הדבר המעליב הזה שיוצא מהגלקסי 2 עם כל התוכנות החיצוניות האפשריות ומשחקי ה-EQ היה תענוג.

אמנם המכשיר יפה ועם 4 ליבות, אבל אני לא יכול לאמר שהוא הרבה יותר חזק מהסמסונג גלאקסי 2.
ההבדלים העיקריים הם בגודל ואיכות מסך, מעבד 4 ליבות ואולי הסוללה טובה יותר. גם החליפו את הזכוכית של המסך בגורילה גלאס 2.

אני בספק אם כרגע ההבדל בין 2 ל4 ליבות בסמארטפונים יורגש בכלל. לי יש גלאקסי 2 ואני מבסוט ממנו, למען האמת אם הוא היה גדול יותר זה כבר היה לא ממש נוח מבחינתי להשתמש בו. לפני זה היה לי אייפון 4 ומהבחינה הזאת הוא היה יותר נוח.
גם המחיר עדיין לא ידוע, בטח יהיה בערך כמו האייפון 4S.

למי שרוצה לעשות השוואות בין הנתונים הרשמיים :
http://www.gsmarena.com/samsung_i9300_galaxy_s_iii-4238.php
http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php
יצא ICS ממזמן אחי לא? יצא לHTC במרץ בכלל.

מישהו יודע מה הקטע שהS2 נחשב ל"סופר סמארטפון" (2 ליבות וכאלה) אבל הוא עדיין מלא בתקיעות, לא עובד חלק ובמלא דברים מאוד אטי?
כי חוץ מזה אני באמת יכול להגיד שהמכשיר מושלם, לא יצא לי להתנסות באייפון (ליותר מכמה רגעים) ככה שאין לי למה להשוות אבל האנדרואיד מערכת מצויינת.

רק למה זה כל כך אטי, לא חלק ונתקע?
אני לא הראשון ולא האחרון שחווה את הבעיות האלה. מה הקטע? \:

מישהו יודע מה הקטע שהS2 נחשב ל"סופר סמארטפון" (2 ליבות וכאלה) אבל הוא עדיין מלא בתקיעות, לא עובד חלק ובמלא דברים מאוד אטי?
כי חוץ מזה אני באמת יכול להגיד שהמכשיר מושלם, לא יצא לי להתנסות באייפון (ליותר מכמה רגעים) ככה שאין לי למה להשוות אבל האנדרואיד מערכת מצויינת.

רק למה זה כל כך אטי, לא חלק ונתקע?
אני לא הראשון ולא האחרון שחווה את הבעיות האלה. מה הקטע? \:

אתה משתמש במוד או במערכת הפעלה רשמית של סמסונג? אם בגרסא רשמית, מתי עדכנת אותה? אני התקנתי את הICS על הגלקסי 1 שלי ועובד ממש מעולה, כמו מכשיר חדש (CyanogenMod9).

אתה משתמש במוד או במערכת הפעלה רשמית של סמסונג? אם בגרסא רשמית, מתי עדכנת אותה? אני התקנתי את הICS על הגלקסי 1 שלי ועובד ממש מעולה, כמו מכשיר חדש (CyanogenMod9).
קניתי את המכשיר "בחוץ" (ניתוק זיקה) ומשום מה כשהוא שאל אם אני רוצה שהוא יתקין לי את המערכת של סלקום (אחרי שאמרתי לו שאני אצלם) אמרתי שכן. חשבתי שאני ארצה לבטח את המכשיר אצלם (שזה מחייב את המערכת שלהם), אבל זה היה לפני שבדקתי את העלות והחלטתי שלא.
פעם אהבתי להתעסק בעדכוני מערכות הפעלה במכשירים אבל לא עשיתי את זה עם המכשיר הזה. אני מספטמבר (2011) עם הממשק של סלקום, עם מערכת ההפעלה המעודכנת לאותו זמן. אני מפספס משהו?

אה ושאלה קטנה, במידה ויצא עדכון ואני מעדכן - האם הממשק של סלקום יורד? (זה דיי חיסרון כי עד כמה שאני יודע המכשיר יהיה באנגלית, נשמע לי פחות נוח)

קניתי את המכשיר "בחוץ" (ניתוק זיקה) ומשום מה כשהוא שאל אם אני רוצה שהוא יתקין לי את המערכת של סלקום (אחרי שאמרתי לו שאני אצלם) אמרתי שכן. חשבתי שאני ארצה לבטח את המכשיר אצלם (שזה מחייב את המערכת שלהם), אבל זה היה לפני שבדקתי את העלות והחלטתי שלא.
פעם אהבתי להתעסק בעדכוני מערכות הפעלה במכשירים אבל לא עשיתי את זה עם המכשיר הזה. אני מספטמבר (2011) עם הממשק של סלקום, עם מערכת ההפעלה המעודכנת לאותו זמן. אני מפספס משהו?

אה ושאלה קטנה, במידה ויצא עדכון ואני מעדכן - האם הממשק של סלקום יורד? (זה דיי חיסרון כי עד כמה שאני יודע המכשיר יהיה באנגלית, נשמע לי פחות נוח)

טוב, זה מסביר את זה - הרום של סלקום הוא כמובן לא רום רשמי של סמסונג והם דפקו שם דברים בשביל לסדר את העברית, אתה לא יכול לעדכן לרום רשמי של סמסונג בלי לאבד את הממשק האיטי והמסורבל של סלקום.

ברום הרשמי של סמסונג התפריטים כמובן באנגלית והשתנו/תוקנו לא מעט דברים מאז ספטמבר, לבוס שלי יש אותו עם ICS רשמי של סמסונג והוא מאוד מרוצה גם מזמן הסוללה שהשתפר פלאים וגם מהביצועים של המכשיר.

וגם צריך לציין שלמרות שהתפריטים באנגלית, ב-ICS יש תמיכה ב-BIDI (עברית ואנגלית באותו משפט לא מתבלגנים) ויש יישור לימין בעברית. הסוללה השתפרה פלאים כי המכשיר נכנס סוף סוף ל-deep sleep, וה-ICS יודע להשתמש בריבוי ליבות (מה שהג'ינג'רברד לא, לפחות לא באופן מורגש). בקיצור אין שום סיבה להישאר עם הרום המצ'וקמק של סלקום.

מי שמחפש ROM סטוק רשמי ונקי של סמסונג ICS/GB אני יכול להביא לפה...כולל עברית מלאה
לא יודע איך אנשים משאירים את הרומים של החברה....אני עם SGSII עם רום של HyperDroid והוא לא רואה אף מכשיר היום
אבל עדיין יש מצב אני משדרג לSGSIII או OneX

טוב השתכנעתי שאני חייב להחליף רום בהקדם. כמה שאלות:
1. יש פורום \ אתר מומלץ שאתם מכירים שכדאי לקרוא בו? (רוצה "לחקור" קצת את הנושא ולהבין איך הדברים עובדים, זה תמיד מועיל)
2. אני קצת מבולבל, יש רום שעובד טוב והוא גם בעברית מלאה? כי אחד הדברים ששכנעו אותי לשים את הרום של סלקום מעבר לאפשרות לביטוח זה העברית (אף פעם לא עבדתי עם סמארטפון באנגלית, נראה לי שזה פחות נוח)
3. כשאני מחליף רום זה כמו פירמוט (האם הכל נמחק) ?

תודה רבה לעוזרים 👑

אתרים בעברית אני קצת פחות מכיר (אולי iandroid אבל אני לא נכנס אליו בכלל).

האתר הטוב ביותר הוא כמובן XDA developers, שני הפורומים שיעניינו אותך הם הפורום של הרומים הרשמיים והפורום למודים.
לרומים רשמיים והוראות התקנה אתה יכול להיכנס לsamfirmware, להירשם לאתר ולהיכנס לFirmwares/Flashguide.

כשאתה מתקין רום חדש תמיד עדיף לעשות Factory Reset, דברים שהורדת מהמרקט יחזרו לבד ברגע שתעלה את המכשיר ותסנכרן אותו עם גוגל, דברים אחרים (אפליקציות לא מהמרקט, מועדפים, הודעות וכו') אתה יכול לגבות עם אפליקציות כמו Titanium Backup.

אתרים בעברית אני קצת פחות מכיר (אולי iandroid אבל אני לא נכנס אליו בכלל).

האתר הטוב ביותר הוא כמובן XDA developers, שני הפורומים שיעניינו אותך הם הפורום של הרומים הרשמיים והפורום למודים.
לרומים רשמיים והוראות התקנה אתה יכול להיכנס לsamfirmware, להירשם לאתר ולהיכנס לFirmwares/Flashguide.

כשאתה מתקין רום חדש תמיד עדיף לעשות Factory Reset, דברים שהורדת מהמרקט יחזרו לבד ברגע שתעלה את המכשיר ותסנכרן אותו עם גוגל, דברים אחרים (אפליקציות לא מהמרקט, מועדפים, הודעות וכו') אתה יכול לגבות עם אפליקציות כמו Titanium Backup.
תודה רבה!

מוניטין 🙌

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית