עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סך הכל המכשיר מעולה, אני אישית פחות מתחבר למערכת הפעלה של סוני והצורה המרובעתשבוע שעבר עשו סקירה על סוני אריקסון Z1 בעיתון הכלכלה של ידיעות אחרונות בסופ"ש והוא קיבל 9.5, מישהו מכיר את המכשיר ?
המחיר שלו ברשתות הוא 2700 ש"ח, בהשוואה למותגים המוכרים הוא יחסית זול.
סך הכל המכשיר מעולה, אני אישית פחות מתחבר למערכת הפעלה של סוני והצורה המרובעת
עוד דבר שהציק לי זה המסגרת השחורה שיחסית עבה למכשירים של היום
2700 זה לא מחיר נמוך בשום מקום, זה שאייפון עולה 4000 ש"ח לא אומר שזה זול
לדעתי המכשירים החזקים היום בשוק הוא G2 של LG שאפשר למצוא אותו ב2600 ב32GB
והנקסוס למי שאוהב ממשק גוגל נקי וללא פי'צרים.
גם הG2 וגם הZ1 עם אותו מעבד ועם אותו מאיץ גרפי, המסך של הG2 גדול יותר ב0.2"
לטובת הZ1 המצלמה של סוני הרבה יותר טובה מהG2 לחובבי הצילום, והוא עמיד במים ויותר עמיד בפני מכות.
אפשר למצוא השוואות שלהם ביוטיוב 1 על 1 שזה לדעתי הדבר הכי טוב לעשות לפני קניית מכשיר.
אני עם הנקסוס 5 ועשיתי הרבה השוואות עם מכשירים שונים הG2 מפסיד ב2FPS (תמונות בשניה) בכל מבחן ביצועים.בעיקרון אבא שלי הראה לי את הכתבה על המכשיר בשביל להתייעץ איתי כי הוא לא מרוצה מהמכשיר שלו והוא רוצה אחר.
לי אישית יש נקסוס 4 שאני מאוד מרוצה ממנו. גם אני הבנתי שה-G2 טוב ואפילו יותר טוב מהנקסוס 5 שיצא אחריו.
אני עם הנקסוס 5 ועשיתי הרבה השוואות עם מכשירים שונים הG2 מפסיד ב2FPS (תמונות בשניה) בכל מבחן ביצועים.
שזה הבדל עצום אם להתחשב בעובדה שהם עם אותו מעבד...
המערכת של גוגל נקי עושה את כל ההבדל לא משנה מה אנשים יגידו, היא פשוט הכי טובה.
מה שכן לG2 יש סוללה מפלצתית אבל זה היתרון היחיד.
בלי קשר, לא כדאי לדעתי לקנות את ה-z1 כרגע כשממשיך דרכו ה-z2 הוכרז אתמול, אני מעריך שזה יוביל לירידת מחיר.
זה היה מכוון בעיקר לגלקסי 5 אבל בעיקרון גם לכל מכשיר אחר.הנה אחת הסיבות שזה אחד המכשירים הכי מאכזבים שאי פעם יצאו
כמובן שזאת רק אחת מיני רבות
ל @ELSR
אם אתה חושב שהאכזבה היא בגלל המפרט שלו וזה שהוא לא מהיר - תהיה בטוח( לפחות מבחינתי) שיש לי רק בעיה אחת עם המפרט והם בחרו לא לתקן אותה.. כל השאר לא קשור למפרט.