הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נשמע מבטיח? אתם תחליטו, סמסונג גלקסי S5

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
אלה שכותבים שהמכשיר מאכזב - מה מאכזב בו?
זה כבר קדמת הטכנולוגיה, גם ככה כל המפרטים האלה זה אובר קיל,
זה לא שבאמת משתמשים בכל החומרה הזאת, סתם נותן הרגשה טובה על הנייר
ומנפח אגו ("יש לי טלפון חזק").
הם צריכים להשיק מכשירים חדשים כדי לעשות עוד כסף, ודווקא הגאדג'טים הקטנים האלה שהוסיפו נחמדים.

אם כבר... מה שיותר מעניין זה איזה שינוי במערכת הפעלה, ממשק חדש ומהפכני או משהו בסגנון.
כל המפרטים האלה לא מעניינים. עובדה שהאייפונים עם מעבד ליבה אחת או שתיים ו-0.5 ג'יגה ראם
ונותנים בראש יותר מכל גלאקסי או נקסוס, פשוט אופטימיזציה טובה של מערכת הפעלה.
אני לא חושב שאייפון נותן בראש יותר מאשר נקוסוס אבל זה לדיון אחר.
אופטימיזציה של מערכת הפעלה זה טוב אבל ברגע שאתה מכניס מפרט חלש למכשיר שלך
אתה קובע לו תוחלת חיים קצרה, כך לדוגמה אייפון 4S מי שעדכן אותו ל IOS7 המכשיר מקרטע בצורה איומה.
שלא נדבר על 4 בכלל, לעומת הנקסוסים שאפילו ה nexus one הראשון מריץ את המערכת החדשה של KitKat בצורה חלקה.
בנוסף אם אתה קונה מכשיר בסכומים כאלה אתה מצפה למפרט חזק ולא רק לתוכנה טובה.
אין ספק שלאייפון יש מערכת הפעלה מעולה שדורשת פחות משאבים אבל חוץ מזה אין להם הרבה.

אני לא חושב שאייפון נותן בראש יותר מאשר נקוסוס אבל זה לדיון אחר.
אופטימיזציה של מערכת הפעלה זה טוב אבל ברגע שאתה מכניס מפרט חלש למכשיר שלך
אתה קובע לו תוחלת חיים קצרה, כך לדוגמה אייפון 4S מי שעדכן אותו ל IOS7 המכשיר מקרטע בצורה איומה.
שלא נדבר על 4 בכלל, לעומת הנקסוסים שאפילו ה nexus one הראשון מריץ את המערכת החדשה של KitKat בצורה חלקה.
בנוסף אם אתה קונה מכשיר בסכומים כאלה אתה מצפה למפרט חזק ולא רק לתוכנה טובה.
אין ספק שלאייפון יש מערכת הפעלה מעולה שדורשת פחות משאבים אבל חוץ מזה אין להם הרבה.
אני לא יודע למה אבל בזמן האחרון בנקסוס 4 נגן המוזיקה מחליט על דעת עצמו להפעיל ולהפסיק שירים, קרה לך פעם ?

נראה שמאז הFHD שהגיע עם הS4 ומקביליו, אין בכלל מה לחדש.
על האייפון כמובן שאני לא מדבר, הוא פח מאז ה4S ולא משתווה לאנדרואידים בשום צורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית