עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי:
1. המסך שלו יותר טוב
2. לא כולם אוהבים לבנה בגודל של 4.6 בכיס
3. אין מה להשוות את ה-iOS לאנדרויד, גם בגרסת 4.0.4 שלו. עד היום לא הצליחו לסדר את בעיית הנקודה הוורודה שהמצלמה עושה במכשירים החדשים (וזה בפירוש בעיית תוכנה), זה מדהים.
4. מסכי ה-Super Amoled של סמסונג מודבקים חרא ורואים את הדבק מתחת למסך (כתמים שחורים) כשנמצאים בחדר חשוך. שלא לדבר על זה שלפעמים הם פשוט מראים קווים (בייחוד בצבעים בהירים).
5. אנשים רוצים מכשיר שעובד ולא מכשיר צריך להתקין לו רום חדש, לגלות שה-WIFI לא עובד כמו שצריך, להתקין אחר, שוב להתקין אחר, שוב לגלות שה-BT לא מתחבר דווקא כשאתה צריך אותו, לחזור לרום המקורי ואז להתבאס שהוא פחות טוב מהמבושל.
6. יש לאייפון הרבה יותר אפליקציות ומשחקים, ולשם שינוי כולם (ולא רובם, כמו באנדרויד) עובדים.
7. אין שום ביקורת על מה שנכנס למארקט ויש שם יותר חרא מבפורום של בילדרים שסופרים כמה סוכר יש במסטיק. חוצמזה שכל תוכנה יכולה לקבל שם הרשאות לכל דבר שהוא (כולל חייגן) ולהשתלט לך על הטלפון. נכון שאתה מאשר הרשאות כשאתה מתקין, אבל היו מקרים כבר שלחיצה פשוטה על לינק בתוך התוכנה עצמה הובילה לאישור הרשאות שלא היית ער להן בכלל.
8. איכות הסאונד של האייפון עדיין עולה על כל דבר של אנדרויד שיצא בזמן האחרון, וניסיתי לא מעט.
זה לא קשור בכלל לסטיב ג'ובס. מצחיק שכל פעם מישהו מעלה את הטענה הזאת. אני מחליף גאדג'טים כמו נעליים ומדבר מניסיון ולא מ"ואיי אייפון זה הכי אחיייי". בשנה האחרונה היו לי:
1. אייפון 4
2. HTC Sensation XE
3. גלקסי S2
4. GALAXY NOTE
5. אייפון 4
אני יודע טוב מאוד איך מתעסקים עם מכשירים. האייטיונס לא מפריע לי בכלל (בייחוד כשאני על מקבוק, וסמסונג לא ממש אוהב את אפל בדיוק כמו שאפל לא אוהבים את סמסונג), אני מוכן "לסבול" אותו כשאני מקבל איכות סאונד יותר טובה מהדבר המצחיק הזה שגלקסי נותן. ובשביל מוזיקאי שנוסע רק ברכבות ושומע המון מוזיקה זה יותר חשוב מ"מערכת פתוחה" שצריך להריץ לה Odin (שעובד כמובן רק על וינדוס) כל פעם שיוצא רום רשמי (ואז לעשות root, כי כמה שהיא פתוחה, מישהו צריך לסגור אותה!).
בשורה התחתונה אייפון יותר טוב מכל אלה שהיו לי, כמעט בכל פרמטר, על אף הממשק המשופר של האחרונים.
זה לא רק תלוי במערכת ההפעלה, זה תלוי באינטגרציה של החומרה עם התוכנה. ומה לעשות, כשאתה עושה מערכת הפעלה ומלביש אותה על מאות מכשירים שונים, היא תמיד תהיה טלאי על טלאי.
מה הקטע בלהוציא אלפים על טלפון?
מה הקטע בלהוציא אלפים על טלפון?
יש לי גלקסי 2 חדש, איזה מערכת הפעלה אתם ממליצים לשים עליו ואיפה יש מדריך איך לעשות את זה?
תתבגר כבר ילד
יש לי גלקסי 2 חדש, איזה מערכת הפעלה אתם ממליצים לשים עליו ואיפה יש מדריך איך לעשות את זה?
תתבגר כבר ילד
אתה יכול לבחור את הרום לפי המקום שהטלפון נקנה ממנו, אם יש לך שאלה באיזה כדאי לבחור תכתוב.
.