הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הושק סמסונג גלאקסי S3

בתור אחד שמשתמש בGALAXY NEXUS (מסך זהה לזה שיהיה בS3), ההבדל ברמת התצוגה בינו לבין כל מכשיר אחר היא שמים וארץ (כולל אייפון שהמסך שלו מאוד קטן אז זה כבר פסול מבחינתי).

לא בדיוק, ל-S3 יש דחיסות פיקסלים יותר נמוכה מהנקסוס (לא בהרבה, 306 מול 316). האייפון עדיין מעליהם עם 330.

כי:
1. המסך שלו יותר טוב
2. לא כולם אוהבים לבנה בגודל של 4.6 בכיס
3. אין מה להשוות את ה-iOS לאנדרויד, גם בגרסת 4.0.4 שלו. עד היום לא הצליחו לסדר את בעיית הנקודה הוורודה שהמצלמה עושה במכשירים החדשים (וזה בפירוש בעיית תוכנה), זה מדהים.
4. מסכי ה-Super Amoled של סמסונג מודבקים חרא ורואים את הדבק מתחת למסך (כתמים שחורים) כשנמצאים בחדר חשוך. שלא לדבר על זה שלפעמים הם פשוט מראים קווים (בייחוד בצבעים בהירים).
5. אנשים רוצים מכשיר שעובד ולא מכשיר צריך להתקין לו רום חדש, לגלות שה-WIFI לא עובד כמו שצריך, להתקין אחר, שוב להתקין אחר, שוב לגלות שה-BT לא מתחבר דווקא כשאתה צריך אותו, לחזור לרום המקורי ואז להתבאס שהוא פחות טוב מהמבושל.
6. יש לאייפון הרבה יותר אפליקציות ומשחקים, ולשם שינוי כולם (ולא רובם, כמו באנדרויד) עובדים.
7. אין שום ביקורת על מה שנכנס למארקט ויש שם יותר חרא מבפורום של בילדרים שסופרים כמה סוכר יש במסטיק. חוצמזה שכל תוכנה יכולה לקבל שם הרשאות לכל דבר שהוא (כולל חייגן) ולהשתלט לך על הטלפון. נכון שאתה מאשר הרשאות כשאתה מתקין, אבל היו מקרים כבר שלחיצה פשוטה על לינק בתוך התוכנה עצמה הובילה לאישור הרשאות שלא היית ער להן בכלל.
8. איכות הסאונד של האייפון עדיין עולה על כל דבר של אנדרויד שיצא בזמן האחרון, וניסיתי לא מעט.

כי:
1. המסך שלו יותר טוב
2. לא כולם אוהבים לבנה בגודל של 4.6 בכיס
3. אין מה להשוות את ה-iOS לאנדרויד, גם בגרסת 4.0.4 שלו. עד היום לא הצליחו לסדר את בעיית הנקודה הוורודה שהמצלמה עושה במכשירים החדשים (וזה בפירוש בעיית תוכנה), זה מדהים.
4. מסכי ה-Super Amoled של סמסונג מודבקים חרא ורואים את הדבק מתחת למסך (כתמים שחורים) כשנמצאים בחדר חשוך. שלא לדבר על זה שלפעמים הם פשוט מראים קווים (בייחוד בצבעים בהירים).
5. אנשים רוצים מכשיר שעובד ולא מכשיר צריך להתקין לו רום חדש, לגלות שה-WIFI לא עובד כמו שצריך, להתקין אחר, שוב להתקין אחר, שוב לגלות שה-BT לא מתחבר דווקא כשאתה צריך אותו, לחזור לרום המקורי ואז להתבאס שהוא פחות טוב מהמבושל.
6. יש לאייפון הרבה יותר אפליקציות ומשחקים, ולשם שינוי כולם (ולא רובם, כמו באנדרויד) עובדים.
7. אין שום ביקורת על מה שנכנס למארקט ויש שם יותר חרא מבפורום של בילדרים שסופרים כמה סוכר יש במסטיק. חוצמזה שכל תוכנה יכולה לקבל שם הרשאות לכל דבר שהוא (כולל חייגן) ולהשתלט לך על הטלפון. נכון שאתה מאשר הרשאות כשאתה מתקין, אבל היו מקרים כבר שלחיצה פשוטה על לינק בתוך התוכנה עצמה הובילה לאישור הרשאות שלא היית ער להן בכלל.
8. איכות הסאונד של האייפון עדיין עולה על כל דבר של אנדרויד שיצא בזמן האחרון, וניסיתי לא מעט.

9. סטיב ג'ובס ז"ל בנה אימפריה אדירה, למרות מותו היא עדיין חזקה מאוד והמותג שלהם בעל כוח אדיר.

היה לי אייפון 4 במשך שנה. המכשיר מצויין בהחלט, אבל למי שקצת אוהב להתעסק עם המכשיר ולא רק לשחק איתו, זה פשוט לא מספיק. הוא אחלה צעצוע, אבל אם אני רוצה לכתוב איזשהי תוכנה או להעיף את האייטיונס המחורבן הזה או סתם לשים כמה קבצים במכשיר - זה היה מעצבן ביותר ואני לא אוהב מערכות סגורות שמגבילות אותך בכל מיני צורות.

זה לא קשור בכלל לסטיב ג'ובס. מצחיק שכל פעם מישהו מעלה את הטענה הזאת. אני מחליף גאדג'טים כמו נעליים ומדבר מניסיון ולא מ"ואיי אייפון זה הכי אחיייי". בשנה האחרונה היו לי:
1. אייפון 4
2. HTC Sensation XE
3. גלקסי S2
4. GALAXY NOTE
5. אייפון 4

אני יודע טוב מאוד איך מתעסקים עם מכשירים. האייטיונס לא מפריע לי בכלל (בייחוד כשאני על מקבוק, וסמסונג לא ממש אוהב את אפל בדיוק כמו שאפל לא אוהבים את סמסונג), אני מוכן "לסבול" אותו כשאני מקבל איכות סאונד יותר טובה מהדבר המצחיק הזה שגלקסי נותן. ובשביל מוזיקאי שנוסע רק ברכבות ושומע המון מוזיקה זה יותר חשוב מ"מערכת פתוחה" שצריך להריץ לה Odin (שעובד כמובן רק על וינדוס) כל פעם שיוצא רום רשמי (ואז לעשות root, כי כמה שהיא פתוחה, מישהו צריך לסגור אותה!).
בשורה התחתונה אייפון יותר טוב מכל אלה שהיו לי, כמעט בכל פרמטר, על אף הממשק המשופר של האחרונים.

זה לא קשור בכלל לסטיב ג'ובס. מצחיק שכל פעם מישהו מעלה את הטענה הזאת. אני מחליף גאדג'טים כמו נעליים ומדבר מניסיון ולא מ"ואיי אייפון זה הכי אחיייי". בשנה האחרונה היו לי:
1. אייפון 4
2. HTC Sensation XE
3. גלקסי S2
4. GALAXY NOTE
5. אייפון 4

אני יודע טוב מאוד איך מתעסקים עם מכשירים. האייטיונס לא מפריע לי בכלל (בייחוד כשאני על מקבוק, וסמסונג לא ממש אוהב את אפל בדיוק כמו שאפל לא אוהבים את סמסונג), אני מוכן "לסבול" אותו כשאני מקבל איכות סאונד יותר טובה מהדבר המצחיק הזה שגלקסי נותן. ובשביל מוזיקאי שנוסע רק ברכבות ושומע המון מוזיקה זה יותר חשוב מ"מערכת פתוחה" שצריך להריץ לה Odin (שעובד כמובן רק על וינדוס) כל פעם שיוצא רום רשמי (ואז לעשות root, כי כמה שהיא פתוחה, מישהו צריך לסגור אותה!).
בשורה התחתונה אייפון יותר טוב מכל אלה שהיו לי, כמעט בכל פרמטר, על אף הממשק המשופר של האחרונים.

לי האייטיונס היה אחד הדברים שיותר הפריעו לי, פשוט שנאתי את התוכנה המחורבנת הזאת.
אני אוהב מאוד מוזיקה אבל למען האמת, לא נוהג לשמוע מוזיקה דרך האייפון או הגלאקסי אז קשה לי להגיב על זה. בדרך כלל אני שומע דרך הנגן סאנדיסק שיש לי או בבית. זכור לי שלא התלהבתי במיוחד מהמוזיקה ולא שמתי כמעט שום דבר מהבחינה הזאת עליו.

המוצרים של אייפון עלו לגדולה הרבה בזכות ג'ובס ועבודתו + הכריזמה שלו. כמובן שהאיכות והמערכת הפעלה הסופר יציבה IOS תורמת המון וכאן לאנדרואיד יש עוד הרבה מאוד מה להשתפר.
בסך הכל, אם להסתכל על מכלול כל התכונות המכשירים בקצה העליון די דומים מבחינת התכונות עם יתרונות קטנים לכל צד. ההבדלים העיקריים הם במערכות הפעלה. זה משהו שנתון לדעה אישית. אני מעדיף את הגישה הפתוחה יותר של האנדרואיד מאשר הסגורה של אפל. לאחרים שלא אוהבים להתעסק בדברים כאלה, אולי עדיף להם אפל.

זה לא רק תלוי במערכת ההפעלה, זה תלוי באינטגרציה של החומרה עם התוכנה. ומה לעשות, כשאתה עושה מערכת הפעלה ומלביש אותה על מאות מכשירים שונים, היא תמיד תהיה טלאי על טלאי.

זה לא רק תלוי במערכת ההפעלה, זה תלוי באינטגרציה של החומרה עם התוכנה. ומה לעשות, כשאתה עושה מערכת הפעלה ומלביש אותה על מאות מכשירים שונים, היא תמיד תהיה טלאי על טלאי.

בהחלט, הטלאים האלה זה משהו שדפק קצת את האנדרואיד והם ניסו לשפר את העניין עם הICS לפי מה שאני מבין.
הבעיה היא בגישות. אם אני רוצה למשל לכתוב איזשהי תוכנה קטנה לאפל, אני צריך ללמוד שפה חדשה לגמרי וגם צריך סביבת פיתוח מיוחדת שעובדת רק על מחשבי אפל (או קומבינה דרך וירטואל משין). אם אני רוצה אותו הדבר עבור אנדרואיד אני צריך לדעת סך הכל ג'אווה ולהוריד את כל הסביבת פיתוח הסטנדרטית של אקליפס, קלי קלות.
איזה מוזיקה אתה שומע שהאיכות באייפון כל כך נהדרת, אני לא זוכר שאותי משהו הפיל מהכסא.

יש לי גלקסי 2 חדש, איזה מערכת הפעלה אתם ממליצים לשים עליו ואיפה יש מדריך איך לעשות את זה?

תתבגר כבר ילד

קודם כל מציע לשדרג ל-4.0.3 רישמי אם לא עשית את זה עדיין.
הוראות והורדת רום מכאן:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1544487

אם אתה עושה flashing לרום הרשמי הזה אתה לא צריך רוט (אח"כ תוכל להוסיף), אלא פשוט להכניס את הטלפון למצב download ולהריץ Odin (יש שם הסברים. תצטרך בשביל זה וינדוס).
אתה יכול לבחור את הרום לפי המקום שהטלפון נקנה ממנו, אם יש לך שאלה באיזה כדאי לבחור תכתוב.

דבר שני, באותו פורום יש לך גם חטיבה מאוד גדולה של רומים "מבושלים" שאתה יכול לנסות. הכי שכיח זה CM9 (שלי אישית עשה בעיות), MIUI (שלא ממש צריך היום כי כבר יש תמיכה ביישור לימין גם ברום המקורי, ואני אישית לא אהבתי) וכל מיני אחרים כמו Omega, שעד עכשיו היה היציב ביותר שהשתמשתי בו. אם יש לך כוח לשחק קצת תוריד רומים ותעשה flash.

את האמת נראה לי קצת מוגזם להוציא על פאלפון 3000-4000 שקל כשאפשר לקנות מחשב נייח או נייד פי 100 יותר טוב במחיר הזה.
זה כמו שאופניים יעלו יותר מאופנוע.
אופניים (פאלפון) - נייד , עושה את אותה עבודה כמו אופנוע אבל פחות ממה שאופנוע מסוגל ועולה קצת.
אופנוע (מחשב נייח/נייד) - נייח וגם אפשרי נייד ועושה עבודה יותר טובה משל אופניים ועולה יותר מאופניים.
מקווה שהבנתם את ההשוואה שעשיתי פה.

סתם עושים על כולם קופה עם הפאלפונים האלו.

• פותח/ת השרשור
הצעת ייעול לחברת סמסונג ואפל. רעיון מבריק.

אתה יכול לבחור את הרום לפי המקום שהטלפון נקנה ממנו, אם יש לך שאלה באיזה כדאי לבחור תכתוב.

.

מה הכוונה באיזה מקום הטלפון נקנה? ישראל?

אוקיי התכוונת לגירסת הfirmware אולי? כלומר רשום אצלי XXLPS אז אני צריך להוריד את הגירסה של פולין?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית