הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עוד צעדת "שרמוטות"

שיעשו צעדת השרמוטות הכוסיות או משהו, עם איך שזה נראה עכשיו... זה מפגע ציבורי.

חבורה של גרניידס....
בטח הן גם מושכות את החברה היפה שלהן החוצה מהמועדון בגלל שבא להתחיל עם היפה איזה גבר.
צריך לבוא בתלונות לבחורה שלא לקחה אלה או קרש ודפקה לדתיים אותם בשיניים.
כנל לאמא של הילדה במקרה שהיה.

560659_10150836507808812_610598811_9677215_942681697_n.jpg

מי אמר שכל הדתיים פנאטים? מי בכלל אמר משהו לעזאזל?

כל מה שנמצא בהודעה שלי זה תמונה אמיתית שלא מכילה הצהרה אחת.

הטמטום חוגג פה אני רואה.

מי אמר שכל הדתיים פנאטים? מי בכלל אמר משהו לעזאזל?

כל מה שנמצא בהודעה שלי זה תמונה אמיתית שלא מכילה הצהרה אחת.

הטמטום חוגג פה אני רואה.
זה כבר מתחיל לעצבן. העציצים האלו פולטים סיסמאות הגנה בנוסח "אל תכליל" "אל תסית" וכו' לדתיים באופן אוטומטי, גם אם אין שום סיבה נראית.

זה כבר מתחיל לעצבן. העציצים האלו פולטים סיסמאות הגנה בנוסח "אל תכליל" "אל תסית" וכו' לדתיים באופן אוטומטי, גם אם אין שום סיבה נראית.

אז בתגובה אלייך אני רוצה להגיד לך שאני יחסית אדם מאמין,ומקפיד לשמור מצוות...(שומר שבת וכו')....
ואני מגן גם על בניי מיעוטים שמכלילים הכללות בנוגע לגבם,אז תקשיב,בתוך הקהילה החרדית יש קהילת החסידים שזה רק אשכנזים ובתוך קהילת החסידים יש קהילות קצוניות כמו תולדות אהרון ונטורי קרתא,שהאידולוגיה שלהם שונה משלך וזה בסדר גמור מבחינת הדמוקרטיה....
ברור שבזרמים הרגילים יש כמה קיצוניים...זה לא אומר שאתה צריך להכליל את כל החרדים....
אז אני רוצה כאן להגיד לך שרוב החרדים עובדים,ורוב החרדים מתונים בדעות,והיום אתה יכול למצוא יותר ויותר חרדים שגם משרתים בצה"ל...
רילקס....

אז בתגובה אלייך אני רוצה להגיד לך שאני יחסית אדם מאמין,ומקפיד לשמור מצוות...(שומר שבת וכו')....
ואני מגן גם על בניי מיעוטים שמכלילים הכללות בנוגע לגבם,אז תקשיב,בתוך הקהילה החרדית יש קהילת החסידים שזה רק אשכנזים ובתוך קהילת החסידים יש קהילות קצוניות כמו תולדות אהרון ונטורי קרתא,שהאידולוגיה שלהם שונה משלך וזה בסדר גמור מבחינת הדמוקרטיה....
ברור שבזרמים הרגילים יש כמה קיצוניים...זה לא אומר שאתה צריך להכליל את כל החרדים....
אז אני רוצה כאן להגיד לך שרוב החרדים עובדים,ורוב החרדים מתונים בדעות,והיום אתה יכול למצוא יותר ויותר חרדים שגם משרתים בצה"ל...
רילקס....
אתה עושה בדיוק אותו דבר עכשיו. אתם מתקיפים אנשים בלי שום סיבה על הכללות והתבטאויות שמעולם לא נאמרו. ראית את 12344 מכליל מתישהו לגבי כל החרדים?

אתה עושה בדיוק אותו דבר עכשיו. אתם מתקיפים אנשים בלי שום סיבה על הכללות והתבטאויות שמעולם לא נאמרו. ראית את 12344 מכליל מתישהו לגבי כל החרדים?

מהתמונה שהוא העלה אנחנו למדים ש?...

לי זה נראה כאילו הוא העלה את התמונה כדיי להעביר קונטציות שליליות על המגזר החרדי...זה מספיק מבחינתי,ועצם החשיבה שלו מעידה על הכללה...
כנראה שעכשיו זה לא ישנה כי כשהוא יקרא את זה הוא יצדיק אותך בלאו הכי...

לי זה נראה כאילו הוא העלה את התמונה כדיי להעביר קונטציות שליליות על המגזר החרדי...זה מספיק מבחינתי,ועצם החשיבה שלו מעידה על הכללה...
כנראה שעכשיו זה לא ישנה כי כשהוא יקרא את זה הוא יצדיק אותך בלאו הכי...
ואיך הסקת שזה מה שהוא חושב, אתה קורא מחשבות? או שאולי אתה חושב שהוא מספיק טיפש כדי לבטל את הפרט? (אולי הוא השופנהאואר הבא בכלל)

lolz

תגידו, אם אני אעלה תמונה שלי בים עם בגד ים אדום, אתם תגיבו לי ב"שמע אחי לא יפה איך שאתה מכליל, לא כולם שמים בגד ים אדום"?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית