הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדרסים וכאבי רגליים

yakovfraind

משתמש מתחיל
132
0
נק' מוניטין:
6
132
0
כל פעם שאני רץ מתחיל לכאוב לי באזור כף הרגל והאורטופד אמר שזה בגלל שהקשת שלי גבוהה או משהו כזה.
הלכתי לעשות מדרסים ויש שם שני סוגים- אחד בסיסי ב70 שקל והשני ב500 כמעט וההבדל הוא שהשני מותאם לכף רגל שלי במיוחד.

למישהו יש ניסיון עם מדרסים ויודע אם ההבדל באיכות הוא באמת כזה משמעותי?

המחירים הנמוכים מוזרים לי. ההבדל בין מדרס מותאם ל"סתם מדרס" משמעותי.

אלכס, ככה עולה מדרס בסיסי בסבסוד מהקופה..היה לי פעם מדרס ב500 שקל ואני מאמין שיש הבדל בין השניים אבל מבחינת הרגשה הם היו זהים בשבילי.

סבסוד זה משהו אחר, לפי מה שאני יודע ללא סבסוד העלות יכולה להיות 1000-1500 ש"ח ויותר.

זה קצת סוטה מהנושא אבל יש השלכות כלשהן מעבר לכאב למצב כזה שלא משתמשים בו במדרסים? זה יכול להוביל לפגיעה עצבית או נכות כלשהי?

זה יכול להוביל לאינספור פציעות. דוגמא פשוטה, אם יש לך פלטפוס והיפרפרונציה יש לך סיכוי הרבה יותר גבוה לקרוע ACL- ויש בזה סוג של נכות.

תקנה מדרסים, לי יש פלטפוס דרגה 4 והתחלתי לרוץ בלי מדרסים, אחרי שבועיים יש לי התחלה של שברי מאמץ..

אחי. לא תאמין אבל יש לי את אותה הבעיה.
לפי מה שהבנתי זה ההפך מפלטפוס(כאשר הכף רגל שטוחה).
התחילו לי כאבים ברגלים באמצע ריצה וקניתי מדרסים, בסביבות ה2000 שקל זוג.
עצה שלי-אל תתפשר ותקנה את הכי טובים, כל השאר זה חרא שרק יהרוס לך את הרגלים עוד יותר.
המדרסים הם מדרסים ביו-מכניים והצורה שלהם נקבעת לפי צורת הרגל שלך בדיוק, כלומר
את דורך על חומר כלשהו ולפי הצורה מכינים לך את המדרס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית