מדרסים בהתאמה אישית, במקום!

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737
לא, זאת לא פרסומת אבל אחרי שנכנסתם אני צריך קצת עזרה :
מעניין אותי מי מכם מכיר את הטרנד החדש של המדרסים, הבנתי שיש מכונות שעושות לך את זה במקום ומתאימות לך מדרס לרגל על הרגע.
מעניין אותי אם ראית או שמעתם? אני ראיתי את ifeet ו fixfeet, עניין אותי אם יש עוד חברות כאלו והאם לקופות החולים יש גם את הטכנולוגיה הזאת?
בעיקר מה שמעניין אותי זאת הטכנולוגיה , ככה שאם מישהו מכיר חברות עולמיות שעושות את זה או ראה את זה איפשהו בעולם אשמח לשמוע.

תודה לעוזרים

לא עדיף ללכת לאיש מקצוע גם אם לא עושים את זה במקום?
זה מה שאני עשיתי וזה עובד מעולה

לפני כמה שנים הסתובבה בארץ חברה כזאת שמכרה מדרסים במרוצים ובימי מרוכזים בכל מיני חדרי כושר.
לא זכור לי יותר מדי לקוחות מרוצים והחברה הפסיקה לעבוד.

אם אתה בארץ וצריך מדרסים טובים תחפש את תמיר כפיר הקליניקה שלו נמצאת בגני יהודה. יקר אבל מוצר מעולה

אני עשיתי אצל אורטופד פרטי בקריות, שבדקו לי עם מכונה והכינו תבנית מותאמת אישית לפי כף הרגל שלי..
שווה כל שקל.

מדרסים טובים עושים לפי מידת גבס, לא מכיר שיטות אחרות טובות (ולצערי יש לי ניסיון עם זה).

לא, זאת לא פרסומת אבל אחרי שנכנסתם אני צריך קצת עזרה :
מעניין אותי מי מכם מכיר את הטרנד החדש של המדרסים, הבנתי שיש מכונות שעושות לך את זה במקום ומתאימות לך מדרס לרגל על הרגע.
מעניין אותי אם ראית או שמעתם? אני ראיתי את ifeet ו fixfeet, עניין אותי אם יש עוד חברות כאלו והאם לקופות החולים יש גם את הטכנולוגיה הזאת?
בעיקר מה שמעניין אותי זאת הטכנולוגיה , ככה שאם מישהו מכיר חברות עולמיות שעושות את זה או ראה את זה איפשהו בעולם אשמח לשמוע.

תודה לעוזרים
יש ביתן בקניון איילון ליד ארומה שעושה מדרסים במקום על ידי משטח שעולים עליו לביצוע בדיקה ב199 או 299, אם תרצה אברר לך שבוע הבא כשאהיה שם

• פותח/ת השרשור
יש ביתן בקניון איילון ליד ארומה שעושה מדרסים במקום על ידי משטח שעולים עליו לביצוע בדיקה ב199 או 299, אם תרצה אברר לך שבוע הבא כשאהיה שם

תברר לי אם קוראים לזה ifeet

ותודה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית