ייעוץ חושב להכין תוסף לפני אימון בעצמי...

Zeuthand Events

משתמש פעיל
836
1
נק' מוניטין:
548
836
1
עשיתי חישוב והבנתי שיותר טוב יהיה להכין משהו בסגנון jack 3D בעצמי.
חשבתי על משהו כזה: caffeine+LTyrosine+Arginine AKG+ Creatine Mono+ (אמרו לי שאפשר לרכוש בארץ לגבי זה אני עוד לא בטוח)DMAA

שאלות:
1) מינונים משמבין...
2) המלצות לשיפורים/תיקונים
3) Beta-Alanin כדאי להוסיף?
4) זה בעיה שחלק מי המרכיבים יבואו בכדורים וחלק באבקות?

תודה לכולם :D

DMMA אתה לא תמצא בארץ...תצטרך להזמין מחול.
המינונים לא ידועים,הם לא פורסמו אף פעם ממה שאני זוכר (או שפורסמו פעם אחת בגלל לחץ לקוחות אבל לא מצאתי את זה,גם אני חיפשתי בעבר)
4.לא,פשוט תקח כל פעם את הכמות שאתה רוצה..אל תערבב הכל ביחד

• פותח/ת השרשור
DMMA אתה לא תמצא בארץ...תצטרך להזמין מחול.
המינונים לא ידועים,הם לא פורסמו אף פעם ממה שאני זוכר (או שפורסמו פעם אחת בגלל לחץ לקוחות אבל לא מצאתי את זה,גם אני חיפשתי בעבר)
4.לא,פשוט תקח כל פעם את הכמות שאתה רוצה..אל תערבב הכל ביחד

מינונים התכונתי בכללי מינונים מומלצים, קפאין 200 קריאטין 5-3ג מה לגבי Arginine וTyrosine? ומה אתה חושב על BetaAlanine יהיה מיותר?
וכל הרעיון לשתות הכל ביחד לפני האימון מה הכוונה לא לערבב הכל ביחד?

ל-טירוזין 1.5 גרם
ארגינין 3 גרם
בטא אלנין אני לקחתי לריצות 5 גרם אבל זה היה לבד אז נראה לי שאולי 3 גרם יספיקו לך אבל זה אני לא ממש בטוח
המאמן שלי אמר לי שכדאי בפורמולות לפני אימון לקחת קריאטין HCL משהו כזה

אם לא לקחת אף פעם כדורי קפאין, תתחיל עם זה
אם אתה מתעקש להכין אז אתה לא צריך קריאטין שם, תוותר על הDMAA, ואתה יכול להוסיף גם Citrulline Malate ו
Beta-Alanine

• פותח/ת השרשור
ל-טירוזין 1.5 גרם
ארגינין 3 גרם
בטא אלנין אני לקחתי לריצות 5 גרם אבל זה היה לבד אז נראה לי שאולי 3 גרם יספיקו לך אבל זה אני לא ממש בטוח
המאמן שלי אמר לי שכדאי בפורמולות לפני אימון לקחת קריאטין HCL משהו כזה

לפי משהבנתי קריאטין מונו הכי טוב. HCL יכול להיות נספג יותר מהר אבל הוא יותר יקר אז למה...בסופו של דבר משאני צריך זה קריאטין לא אכפת לי באיזה צורה אני יקבל אותו

אם לא לקחת אף פעם כדורי קפאין, תתחיל עם זה
אם אתה מתעקש להכין אז אתה לא צריך קריאטין שם, תוותר על הDMAA, ואתה יכול להוסיף גם Citrulline Malate ו
Beta-Alanine

קופאין נטו לא לקחתי אבל לקחתי פורמולות למיניהם: גק3, נן אקספלוד, סופרפאמפ, 1MR, מממ ועוד כמה... לא נירא לי שרק קופאין ישפיע אליי בכלל, ולדחוף 3 כדורים בפעם אחת אני לא מתכוון רק כדי לקבל אנרגיה. לגבי קריאטין אני די סגור על מונו.

תודה לכולם! אני יספר איך היה כשכל החומרים יהיו ברשותיי :s71:

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית