הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אינטרוולים בחיטוב

mr.Conspiracy

משתמש מתחיל
61
0
נק' מוניטין:
4
61
0
שלום. אני כרגע עומד על 12-14 אחוזי שומן והמטרה היא להגיע ל8.
החלטתי לשלב אימוני אינטרלווים בתוכנית אימונים שלי ואני זקוק לייעוץ שלכם!
כמו כן אני רוצה לשפר את הסיבולת לב ריאה לקראת הצבא וכמובן את תוצאת ריצת ה2000 אותה אני עושה כעת קצת פחות מ7 דקות.
אני מתאמן 4 אימוני משקולות בשבוע(ABC) ומיד לאחר מכן יוצא ל40-60 ד' אירובי.
התפריט שלי עתיר בחלבון ועומד על 1900 קלוריות, בערך 150 ג' פחמימה.
קראתי את המאמר "ספרינטים לא רק לאצנים" והבנתי שרצוי לשלב שני אימונים אינטרוולים בתוכנית.(אחד של ספרינטים קצרים ואחד עם ארוכים יותר)
האם ההתאוששות שלי תיפגע אם אני אוסיף לתוכנית שלי שני אימונים כאלה ואז יישאר לי רק יום מנוחה מוחלט אחד?
התוכנית תהיה בנויה כך:

יום א': חזה+גב+ריצה/אליפטיקל/שחיה במשך 40-60 ד' על דופק 140-160
יום ב' רגליים+כתפיים+ריצה/אליפטיקל/שחיה במשך 40-60 ד' על דופק 140-160
יום ג': אימון אינטרווולים למרחק של 400 מ'
יום ד': ידיים+ ריצה/אליפטיקל/שחיה במשך 40-60 ד' על דופק 140-160
יום ה': אימון אינטרוולים למרחק של 100 מ'
יום ו': חזה+גב+ריצה/אליפטיקל/שחיה במשך 40-60 ד' על דופק 140-160
שבת: מנוחה טוטאלית.

אתה עושה הרבה יותר מידי פעילות גופנית ופה הטעות שלך.אתה תתקע בשלב מסוים ולא יהיה לך מאיפה להוריד... (אני מתייחס לזה בכוונה ולא לשאלת האינטרוולים)

• פותח/ת השרשור
אתה עושה הרבה יותר מידי פעילות גופנית ופה הטעות שלך.אתה תתקע בשלב מסוים ולא יהיה לך מאיפה להוריד... (אני מתייחס לזה בכוונה ולא לשאלת האינטרוולים)

הבנתי. תודה רבה על התגובה. מה ההמלצה שלך אם כך? איך כדאי לשלב את אימוני האינטרווילם בצורה הטובה ביותר?

הבנתי. תודה רבה על התגובה. מה ההמלצה שלך אם כך? איך כדאי לשלב את אימוני האינטרווילם בצורה הטובה ביותר?
להוריד את האירובי שארוך ולעשות אינטרוולים במקום (אבל גם,לא יודע מפעמיים בשבוע לדעתי(בחיטוב))

• פותח/ת השרשור
להוריד את האירובי שארוך ולעשות אינטרוולים במקום (אבל גם,לא יודע מפעמיים בשבוע לדעתי(בחיטוב))

כלומר במקום 2 אימוני אירובי של 40-60 ד' לאחר אימון משקולות, להוסיף את האינטרוולים?

כלומר במקום 2 אימוני אירובי של 40-60 ד' לאחר אימון משקולות, להוסיף את האינטרוולים?

יש לך יותר מידי אירובי.תבין
תבחר לעושת פעילות אירובית 2-3 פעמים בשבוע ותשחק עם זה איך שאתה רוצה.3 אנטרוולים....2 סיבולת 1 אינטרוולים וכ'ו...ככה דעתי

• פותח/ת השרשור
יש לך יותר מידי אירובי.תבין
תבחר לעושת פעילות אירובית 2-3 פעמים בשבוע ותשחק עם זה איך שאתה רוצה.3 אנטרוולים....2 סיבולת 1 אינטרוולים וכ'ו...ככה דעתי

תגיד לי במבה, אין בעיה לעשות אימון אינטרוולים ישר לאחר אימון משקולות? ממה שקראתי הבנתי שאימון אינטרוולים אמור להחליף איכשהוא משקולולת.

תגיד לי במבה, אין בעיה לעשות אימון אינטרוולים ישר לאחר אימון משקולות? ממה שקראתי הבנתי שאימון אינטרוולים אמור להחליף איכשהוא משקולולת.
אני לא הייתי עושה את זה.לא יודע למה פשוט בעבר אמרו לי שאם אני יכול לעשות את זה ביום אחר אז עדיף וזה כנראה נתקע לי..הדברים אבל שאני יכול לחשוב למה לא זה כי בתאחלס.אתה לא תוציא את המקסימום מהאימון אחרי שאתה כבר תשוש..
וגם בתקופת חיטוב להעמיס ע"ע הרבה אני לא רואה בזה דבר טוב..
אך זאת דעתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית