עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פצצה של חלבון..אני רוצה ליקנות את האבקת חלבון הזאת של אופטימום גולד סטנדרט מה אתם אומרים ?
ד"א למי שלא הבין אני עושה אימון כוח
פצצה של חלבון..
מבחינת איכות..עירבוב,טעם,והוא גם לא מורגש בבטן..כמו אבקות אחרות..גם "בתוצעות" תשמע אחרי שאתה שותה את השייק אחרי אימון אתה גם מרגיש שאתה מתאושש הרבה יותר טוב מאשר שאתה בלי החלבון.
זה חלבון שהוא מכיל מעל ל-50% חלבון אייזולט,בכל מנה רק 1 גרם שומן 1 גרם סוכר. בין 2-4 גרם פחמימות למנה תלוי איזה טעם אתה לוקח..בקופסאות של 2,350 גרם אתה מקבל בין 73-80 מנות תלוי איזה טעם אתה לוקח...ואם תיספור את המנות פיזית אתה גם תראה שבכל טעם יש אפילו יותר ממה שרשום.כל מנה כ-24 גרם חלבון.
מבחינת טעמים הטעם החדש שלהם שניכנס עכשיו לארץ הוא מאוד חזק, הקרמל טופי פאנץ. וגם הבננה שלהם מאוד מומלץ וגם הקרם עוגיות.
למה אתה מתפלא עלי? תפסיק לשתות את החלבון במשך שבוע ותראה את ההתאוששות שלך.אחרי זה תירשום לי שאתה מתפלא עלי..😉 מי שכבר שותה חלבון ורגיל עליו לא הכי מרגיש את זה.אבל אחרי שפיטעום אתה מפסיק לשתות חלבון אתה מרגיש שאתה לא מתאושש כמו בתקופה שהאית שותה.תנסה ותראה באצמך.הגם אתה ברוטוס בני?
מתאושש יותר טוב עם אבקת חלבון???אחי....עלייך אני מתפלא
ובטונה אין חומצות אמינו?למה אתה מתפלא עלי? תפסיק לשתות את החלבון במשך שבוע ותראה את ההתאוששות שלך.אחרי זה תירשום לי שאתה מתפלא עלי..😉 מי שכבר שותה חלבון ורגיל עליו לא הכי מרגיש את זה.אבל אחרי שפיטעום אתה מפסיק לשתות חלבון אתה מרגיש שאתה לא מתאושש כמו בתקופה שהאית שותה.תנסה ותראה באצמך.
החלבון= חומצות אמינו,וחומצות אמינו מאוד עוזרות בהתאוששות מאימונים.כמאט כל מתאמן שמתחיל לשתות חלבון התגובה הראשונה שלו היא שהוא מתאושש יותר טוב מהאימונים.
בכל אבקת חלבון(לפחות כך זה בכל החלבונים של אופטימום)->אופטימום קלאסיק/אופטימום גולד/ופרו קומפלקס, רושמים לך איזה מקורות חלבון היא מכילה. וזה רשום לפי סדר,של מה יש הכי הרבה ומה פחות. באופטימום קלאסיק הריכוז של חלבון איזולט הוא יותר נמוך מהגולד וזה רשום,רשום לך שם שהחלבון העיקרי בוא זה ואיי-Concentrates ורק אחרי זה יש לך איזולט(אבל רוב החלבון בוא הוא Concentrates) באופטימום גולד רשום לך שהחלבון העיקרי בוא זה אייזולט.האבקה גם עושה לך כלים בבית ומביאה לך שירותי מין מתי שרק תזדקק 🤫
אלכס נשמה חאלס לחיות בסרט שיש באופטימום 50% איזולט, זה גם לא רשום בשום מקום.
גם זה נכון.הדבר היחידי שאני יכול לחשוב על אבקת חלבון כיתרון להתאוששות זה האפקט האינסוליני הגבוה לאחר האימון שהיא יכול להביא, .
גם 80% מהתאמנים הם ליצנים שלא יודעים מה זה PCT ונראים מעולה, אז מה זה קשור?גם זה נכון.
ובטח שבטונה יש חומצות אמינו,כמו בכל חלבון אחר.אבל חלבון שהוא מי גבינה,איזולט,יש לו ערך ביולוגי יותר גבוה מטונה או אוכל אחר,ויש בוא גם יותר חומצות אמינו! וברגע שבן אדם מוסיף לתפריט כף חלבון בוקר+ כף וחצי חלבון אחרי אימון הגוף שלו מקבל יותר חלבון ויותר חומצות אמינו,והגוף שלו מתאושש הרבה יותר טוב מאימונים ואת זה אתה יכול לישמוע לפחות מכ-80% מתאמנים שיעידו שאם חלבון הם מתאוששים הרבה יותר טוב מאשר בלי.