הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לאבקת חלבון של אופטימוום גולד סטנדרט

• פותח/ת השרשור shay72
  • פורסם בתאריך

shay72

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
אני רוצה ליקנות את האבקת חלבון הזאת של אופטימום גולד סטנדרט מה אתם אומרים ?
ד"א למי שלא הבין אני עושה אימון כוח

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אין מה לצפות

אני יחזור שוב סתכלו רציתי חוות דעת על מוצר מסויים, ובחוות דעת אתם יכולים להיתייחס לטעמים שאתם אוהבים על או מוצר, סוג שמסוים של אבקה שאתם מעדיפים במקום האבקה שנתתי,או שנגיד יש לכם מידע שמוצר עבר או אל עבר בדיקות מעבדה , והאם המוצר בטוח לשמומש ללא תפועות לוואי או אתם יכולים להתייחס גם לאיך להשתמש במוצר....

נערך לאחרונה:
חברים חדל לריב, יש לך באתר ביקורות לכל הטעמים של האבקה הנ"ל גם עם מים וגם עם חלב וגם בדיקת מעבדה לחברה, את הכל תוכל למצוא בפורום מאמרים וביקורות או בחיפוש כאן למעלה,
בהצלחה.

אני רוצה ליקנות את האבקת חלבון הזאת של אופטימום גולד סטנדרט מה אתם אומרים ?
ד"א למי שלא הבין אני עושה אימון כוח
פצצה של חלבון..
מבחינת איכות..עירבוב,טעם,והוא גם לא מורגש בבטן..כמו אבקות אחרות..גם "בתוצעות" תשמע אחרי שאתה שותה את השייק אחרי אימון אתה גם מרגיש שאתה מתאושש הרבה יותר טוב מאשר שאתה בלי החלבון.
זה חלבון שהוא מכיל מעל ל-50% חלבון אייזולט,בכל מנה רק 1 גרם שומן 1 גרם סוכר. בין 2-4 גרם פחמימות למנה תלוי איזה טעם אתה לוקח..בקופסאות של 2,350 גרם אתה מקבל בין 73-80 מנות תלוי איזה טעם אתה לוקח...ואם תיספור את המנות פיזית אתה גם תראה שבכל טעם יש אפילו יותר ממה שרשום.כל מנה כ-24 גרם חלבון.
מבחינת טעמים הטעם החדש שלהם שניכנס עכשיו לארץ הוא מאוד חזק, הקרמל טופי פאנץ. וגם הבננה שלהם מאוד מומלץ וגם הקרם עוגיות.

נערך לאחרונה:
פצצה של חלבון..
מבחינת איכות..עירבוב,טעם,והוא גם לא מורגש בבטן..כמו אבקות אחרות..גם "בתוצעות" תשמע אחרי שאתה שותה את השייק אחרי אימון אתה גם מרגיש שאתה מתאושש הרבה יותר טוב מאשר שאתה בלי החלבון.
זה חלבון שהוא מכיל מעל ל-50% חלבון אייזולט,בכל מנה רק 1 גרם שומן 1 גרם סוכר. בין 2-4 גרם פחמימות למנה תלוי איזה טעם אתה לוקח..בקופסאות של 2,350 גרם אתה מקבל בין 73-80 מנות תלוי איזה טעם אתה לוקח...ואם תיספור את המנות פיזית אתה גם תראה שבכל טעם יש אפילו יותר ממה שרשום.כל מנה כ-24 גרם חלבון.
מבחינת טעמים הטעם החדש שלהם שניכנס עכשיו לארץ הוא מאוד חזק, הקרמל טופי פאנץ. וגם הבננה שלהם מאוד מומלץ וגם הקרם עוגיות.

הגם אתה ברוטוס בני?
מתאושש יותר טוב עם אבקת חלבון???אחי....עלייך אני מתפלא

האבקה גם עושה לך כלים בבית ומביאה לך שירותי מין מתי שרק תזדקק 🤫
אלכס נשמה חאלס לחיות בסרט שיש באופטימום 50% איזולט, זה גם לא רשום בשום מקום.

הגם אתה ברוטוס בני?
מתאושש יותר טוב עם אבקת חלבון???אחי....עלייך אני מתפלא
למה אתה מתפלא עלי? תפסיק לשתות את החלבון במשך שבוע ותראה את ההתאוששות שלך.אחרי זה תירשום לי שאתה מתפלא עלי..😉 מי שכבר שותה חלבון ורגיל עליו לא הכי מרגיש את זה.אבל אחרי שפיטעום אתה מפסיק לשתות חלבון אתה מרגיש שאתה לא מתאושש כמו בתקופה שהאית שותה.תנסה ותראה באצמך.
החלבון= חומצות אמינו,וחומצות אמינו מאוד עוזרות בהתאוששות מאימונים.כמאט כל מתאמן שמתחיל לשתות חלבון התגובה הראשונה שלו היא שהוא מתאושש יותר טוב מהאימונים.

למה אתה מתפלא עלי? תפסיק לשתות את החלבון במשך שבוע ותראה את ההתאוששות שלך.אחרי זה תירשום לי שאתה מתפלא עלי..😉 מי שכבר שותה חלבון ורגיל עליו לא הכי מרגיש את זה.אבל אחרי שפיטעום אתה מפסיק לשתות חלבון אתה מרגיש שאתה לא מתאושש כמו בתקופה שהאית שותה.תנסה ותראה באצמך.
החלבון= חומצות אמינו,וחומצות אמינו מאוד עוזרות בהתאוששות מאימונים.כמאט כל מתאמן שמתחיל לשתות חלבון התגובה הראשונה שלו היא שהוא מתאושש יותר טוב מהאימונים.
ובטונה אין חומצות אמינו?
הדבר היחידי שאני יכול לחשוב על אבקת חלבון כיתרון להתאוששות זה האפקט האינסוליני הגבוה לאחר האימון שהיא יכול להביא, אבל זה לא משהו שתמר לדוגמא לא יביא.

האבקה גם עושה לך כלים בבית ומביאה לך שירותי מין מתי שרק תזדקק 🤫
אלכס נשמה חאלס לחיות בסרט שיש באופטימום 50% איזולט, זה גם לא רשום בשום מקום.
בכל אבקת חלבון(לפחות כך זה בכל החלבונים של אופטימום)->אופטימום קלאסיק/אופטימום גולד/ופרו קומפלקס, רושמים לך איזה מקורות חלבון היא מכילה. וזה רשום לפי סדר,של מה יש הכי הרבה ומה פחות. באופטימום קלאסיק הריכוז של חלבון איזולט הוא יותר נמוך מהגולד וזה רשום,רשום לך שם שהחלבון העיקרי בוא זה ואיי-Concentrates ורק אחרי זה יש לך איזולט(אבל רוב החלבון בוא הוא Concentrates) באופטימום גולד רשום לך שהחלבון העיקרי בוא זה אייזולט.
לכן באופטימום גולד רוב החלבון שלו (הרוב זה מעל ל-50% זה חלבון איזולט).
*מושון היום למדת משהו חדש מדיזל אה 🙄

הדבר היחידי שאני יכול לחשוב על אבקת חלבון כיתרון להתאוששות זה האפקט האינסוליני הגבוה לאחר האימון שהיא יכול להביא, .
גם זה נכון.
ובטח שבטונה יש חומצות אמינו,כמו בכל חלבון אחר.אבל חלבון שהוא מי גבינה,איזולט,יש לו ערך ביולוגי יותר גבוה מטונה או אוכל אחר,ויש בוא גם יותר חומצות אמינו! וברגע שבן אדם מוסיף לתפריט כף חלבון בוקר+ כף וחצי חלבון אחרי אימון הגוף שלו מקבל יותר חלבון ויותר חומצות אמינו,והגוף שלו מתאושש הרבה יותר טוב מאימונים ואת זה אתה יכול לישמוע לפחות מכ-80% מתאמנים שיעידו שאם חלבון הם מתאוששים הרבה יותר טוב מאשר בלי.

גם זה נכון.
ובטח שבטונה יש חומצות אמינו,כמו בכל חלבון אחר.אבל חלבון שהוא מי גבינה,איזולט,יש לו ערך ביולוגי יותר גבוה מטונה או אוכל אחר,ויש בוא גם יותר חומצות אמינו! וברגע שבן אדם מוסיף לתפריט כף חלבון בוקר+ כף וחצי חלבון אחרי אימון הגוף שלו מקבל יותר חלבון ויותר חומצות אמינו,והגוף שלו מתאושש הרבה יותר טוב מאימונים ואת זה אתה יכול לישמוע לפחות מכ-80% מתאמנים שיעידו שאם חלבון הם מתאוששים הרבה יותר טוב מאשר בלי.
גם 80% מהתאמנים הם ליצנים שלא יודעים מה זה PCT ונראים מעולה, אז מה זה קשור?
קיצר דיזלון לך לישון ותשים סקופ של אופטימום מתחת לכרית.
באף מקום לא רשום שיש לאופטימום 50% איזולט, זה שזה מופיע בתור מרכיב ראשון לא אומר שום דבר וגם אם זה אומר שהריכוז הוא הכי גבוה לא רשום בשום חור שזה 50% איזולט אז די לנסות לעלל מוצר יותר ממה שהוא, כולה חלבון אומנם טעים לדעתי יותר מאחרים אבל עדיין זה כולה "מיץ מופחת קלוריות". ואהבתי ד"א שמחקת מהציטוט שלי את המשפט "אבל לא משהו שתמר לא יכול לעשות", ככה זה כשמייחצנים מוצרים של עצמך אוהבים לשמוע רק משהו אחד, אני אוהב את אופטימום אבל אתה מדבר שטויות שלא שמעתי כבר הרבה זמן. הגוף שלך יכול לקבל גם יותר חלבון מטונה שזה אותה כמות החלבון שיש בסקופ של אופטימום, וריכוז חומצות האמינו לא מעניין כי אתה במילא אוכל מעל ומעבר חלבון למה שצריך ביומיום, ההמלצה היא גובלת ב1.5-1.8 גרם לק"ג רוב האנשים שפה לפחות אוכלים 2-2.5 ואפילו 3 גרם פר קילו.
וזה כיף להמליץ על 2.5 כפות ביום של חלבון שאלוהים יודע אם אתה צריך אותם בכלל כדי שתיגמר הקופסה יותר מהר ויבואו אנשים ויקנו עוד קופסה 😃
(איזה כיף שאי אפשר לצנזר לי את כל התגובה הזו ולשים גולגולת ושיהיה רשום מתחת לזה "נערך על ידי דיזל, אחח היו ימים 🤫 )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית