עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הגוף שלך לא מפוצץ בהורמונים כמו ילד בן 16.
מאיפה יש לך מידע על הרמות ההורמונליות בגוף שלו? ומה זה קשור להאם הוא יכול לעשות דדליפט או לא?
אז למה ישר לשלול את האפשרות שהוא אולי ילד כזה.ילד שהגוף שלו (ילדים בני 13 בד"כ יש רק שפם בר מצווה והקול של ילדה קטנה) רק מתחיל אם בכלל להתפתח והוא ירים משקולות התקדמות שלו תיהיה מאוד איטית וגם ילדים בני 13 לא רצינים כמו אנשים בגיל שלך הם לא יכולים להתמיד בתכנית קשה ולהיות עם כוח רצון שלבוא ולעשות סקוואטים כל אימון ולאכול בכמות גדולה מאוד,ולישון בכמות כמו שצריך.
ובנוסף יוצא לי לראות ילדים בני 13 במכון והוא סתם מסתובבים בחבורות ועושים מכונות עם משקלים שלא מתאימים להם.
אם הילד הזה יוצא דופן והוא מתפתח מאוד מוקדם וישלו רצון מטורף ותאבון טוב,אז שיהיה לו בהצלחה ויעשה SS.
מה אתה רוצה?אז למה ישר לשלול את האפשרות שהוא אולי ילד כזה.
המון דברים.מה אתה רוצה?
בין לבין 😃 מה שכן אני יותר מפותח מהרבה בכיתה ובשכבהילד שהגוף שלו (ילדים בני 13 בד"כ יש רק שפם בר מצווה והקול של ילדה קטנה) רק מתחיל אם בכלל להתפתח והוא ירים משקולות התקדמות שלו תיהיה מאוד איטית וגם ילדים בני 13 לא רצינים כמו אנשים בגיל שלך הם לא יכולים להתמיד בתכנית קשה ולהיות עם כוח רצון שלבוא ולעשות סקוואטים כל אימון ולאכול בכמות גדולה מאוד,ולישון בכמות כמו שצריך.
ובנוסף יוצא לי לראות ילדים בני 13 במכון והוא סתם מסתובבים בחבורות ועושים מכונות עם משקלים שלא מתאימים להם.
אם הילד הזה יוצא דופן והוא מתפתח מאוד מוקדם וישלו רצון מטורף ותאבון טוב,אז שיהיה לו בהצלחה ויעשה SS.